מאוד חשוב להבדיל בין סוגי הקמח, יכול להיות אותו קמח משני טחנות שונות עם תוצאות שונות לחלוטין.
בעבר היה מקובל שלרובינפלד יש את הקמח הטוב ביותר, הם הפסיקו לייצר למשך תקופה, ומשחידשו, משהו עפעס לא מצליח לנו אותו דבר, זה לא זה.
לפחות בתנור שלנו, קמח של ’הטחנות הגדולות’ נותן את התוצאה הטובה ביותר.
בעבר היה מקובל שלרובינפלד יש את הקמח הטוב ביותר, הם הפסיקו לייצר למשך תקופה, ומשחידשו, משהו עפעס לא מצליח לנו אותו דבר, זה לא זה.
לפחות בתנור שלנו, קמח של ’הטחנות הגדולות’ נותן את התוצאה הטובה ביותר.