קודם כל את יכולה להיות רגועה, זה משהו שעובר כנראה ... כדאי לך להמתין קצת
להמתין ואז להתקין שוב??
זה לא אמור להסתדר מאליו.
קודם כל את יכולה להיות רגועה, זה משהו שעובר כנראה ... כדאי לך להמתין קצת
מחקתי וניקיתי נתוני גלישה ואז הכל נמחק.אין דבר כזה שמייל נעלם!
לא הבנתי, מה להתקין? את ג'ימייל? או שהכוונה להיכנס עם הסיסמא?מחקתי וניקיתי נתוני גלישה ואז הכל נמחק.
עכשיו אני לא מצליחה להתקין אותו מחדש
הכוונה להיכנס עם סיסמאלא הבנתי, מה להתקין? את ג'ימייל? או שהכוונה להיכנס עם הסיסמא?
מציאות שאצלי זה לפתע הסתדר לא עשיתי כלום!להמתין ואז להתקין שוב??
זה לא אמור להסתדר מאליו.
לא צריך להתקין מייל, צריך פשוט להכנס אליו מחדש עם סיסמאעכשיו אני לא מצליחה להתקין אותו מחדש
אני ממש לא מצליחה, ונעלמה לי הסיסמה ואני לא יודעת מה הבעיה, תכל''ס נעלם!!!לא צריך להתקין מייל, צריך פשוט להכנס אליו מחדש עם סיסמא
לא יודעת מה להגיד לךאני ממש לא מצליחה, ונעלמה לי הסיסמה ואני לא יודעת מה הבעיה, תכל''ס נעלם!!!
ג'ימייל לא מכירים בי כבעלים של החשבון הזה.
לאאין לכם את הסיסמא?
השאלה אם זה בלתי הפיךמאד לא נעים! ההודעות ואנשי הקשר, ובכלל זה עגמת נפש
ואין לי עוד דרך להוכיח להם??ברור שזה קיים, אבל הם לא נותנים גישה אם הם לא מזהים אתכם כבעל המייל
שלחתי ולמרות זאת הם לא הסכימו לזהות אותי כבעליםאבל האם הם לא נותנים אפשרות להכניס כתובת מייל אחר והם שולחים לשם משהו לזיהוי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט נ'
קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב: