מה זה נקרא נמחק? אין כזה דבר זה שמור בשרת מה את רואה כשאת נכנסת לחשבון?עכשיו כל החשבון נמחק לי ה' ירחם!!!
אני לא מצליחה לשחזר!!!
@מטעמים מה עשית לי???
ניקיתי כמו שאמרת והכל התנקה כולל החשבון שלי!!!!!
מה זה נקרא נמחק? אין כזה דבר זה שמור בשרת מה את רואה כשאת נכנסת לחשבון?עכשיו כל החשבון נמחק לי ה' ירחם!!!
אני לא מצליחה לשחזר!!!
@מטעמים מה עשית לי???
ניקיתי כמו שאמרת והכל התנקה כולל החשבון שלי!!!!!
בד"כ ניקוי קאש גורם ליציאה טוטלית מהאתר ולהימחק זה לא הגיוני הנתונים שמורים בשרת ולא במחשב שלךכנראה מחקת גם את הסיסמאות יחד עם הניקוי.
אין מה להבהל, פשוט להכנס מחדש עם שם משתמש וסיסמה
לא קיים אין כזה חשבון הוא כותב לי שאני יכולה לשחזר את החשבון.אין כזה דבר זה שמור בשרת מה את רואה כשאת נכנסת לחשבון?
איך אני מעלה את זה מהשרת???שמורים בשרת
מבקש קוד אימותהחשבון לא נמחק הוא פשוט יצא וכעת בכניסה הוא רוצה לוודא שאת בעלת החשבון
איזה נתוני אימות הוא מבקש ממך? טלפון? מייל שחזור?
ומה הוא מבקש הלאה?מבקש קוד אימות
נתתי לו מייל נוסף שיש לי הוא שלח לשם קוד אימות הקשתי אותו.
הוא אומר לי שהקוד מצוין אבל הוא עדיין לא בטוח שאני בעלת החשבון!!!!!!
השאלה אם המייל שנתת לו רשום אצלך ככתובת שחזור
אין מישהו שיכול לשלוט לי על המחשב ולסדר לי את זה??השאלה אם המייל שנתת לו רשום אצלך ככתובת שחזור
תנסי שוב ותלכי על האופציה של התקשרות לפלאפון - קבלת הודעה קולית
@תודה רבה!אין מישהו שיכול לשלוט לי על המחשב ולסדר לי את זה??
להשתלט אני לא יכולה אבל אם את רוצה את יכולה להביא לי את הכתובת+ סיסמא + כתובת שאת רוצה ככתובת שחזורהתקשרתי לחנות "דיו פרינט" בבני ברק יושב שם אדם בשם שוקי שמבין טוב.
הוא לא הצליח לעזור לי.
מה אני עושה?? אין מצב שהמייל נעלם נכון??
לא יכולה פה להעלות מייל.להשתלט אני לא יכולה אבל אם את רוצה את יכולה להביא לי את הכתובת+ סיסמא + כתובת שאת רוצה ככתובת שחזור
ואני אראה מה הבעיה
אני מעדיפה לא לפרסם את המספר כאןלא יכולה פה להעלות מייל.
אולי בטלפון??
ראית את המספר?? העליתי לשניה....אני מעדיפה לא לפרסם את המספר כאן
הודעות פרטיות עדיין לא אפשריות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט נ'
קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב: