ברוב המקרים צריך להיות מספיק חזק מול החוצפן והוא מתעופף לסוף התורהכי מעצבן מניחים את העגלה בקופה ויוצאים למסע קניות
היא לא שתקה:למה את לא יכולה לומר בשעת מעשה "סליחה גברת, אני ממהרת. לכי לקופה אחרת"?
את צודקת שזה קצת מביך להיות הרעה, אבל גם הראשונה בתור שהסכימה, מובכת בדיוק כמוך...
אם את היית מתקוממת ובכל זאת היו מכניסים אותה לפנייך את צודקת.
אבל לשתוק ואח"כ להתפוצץ, זו שיטה אשכנזית מידי שלא עובדת...
אחרי 5 דקות מגיעה אישה- יש לה רק חלב. אפשר לעקוף? אני- לא אני ממהרת לאוטובוס.
היא הולכת ללקוחה הראשונה בתור! והיא כן מסכימה. ונותנת לה.
כשמגיע התור שלי תוך כדי חשבון מגיעה עוד לקוחה עם 2 מוצרים לברר קודים/ מחירים/ לא יודעת מה בדיוק, ואני אומרת לקופאית- אני ממהרת מאוד! אין לי זמן! היא אומרת לי לא צריך להיות בלחץ, חצי דקה לפה חצי דקה לשם, הכל טוב.
צודק! נכון מאוד!למה את לא יכולה לומר בשעת מעשה "סליחה גברת, אני ממהרת. לכי לקופה אחרת"?
את צודקת שזה קצת מביך להיות הרעה, אבל גם הראשונה בתור שהסכימה, מובכת בדיוק כמוך...
אם את היית מתקוממת ובכל זאת היו מכניסים אותה לפנייך את צודקת.
אבל לשתוק ואח"כ להתפוצץ, זו שיטה אשכנזית מידי שלא עובדת...
אהה, סליחה את יכולה לטרחן אותנו, את באמת לא שתקת,צודקת.
טעיתי.
קראתי שוב, ואכן היא לא שתקה.
אם כך זו באמת עזות פנים בצורה בלתי רגילה.
זו תופעה שהתקלתם בה?
שמישהו עוקף למרות שאמרו לו במפורש לא?
טוב גם לחנך אנשים לעמוד על שלהם.אני לא מבין למה מנסים להאשים פה את מי שחיכתה בתור ועקפו אותה,
האשכול הזה נפתח לעורר את המודעות כנגד תופעת העקיפות, ולא בשביל לחנך אנשים לצעוק
אני רגיל לצעוק ולכן אני לא צריך לפתוח דיון,טוב גם לחנך אנשים לעמוד על שלהם.
האם מה שאתה עושה הוא לא לצעוק?
חחחאותי מעניין אם זה אותם אנשים שעוקפים תור ועומדים בר עקיבא וחוסמים את כל בני ברק או שזה אנשים אחרים?
ב. אנשים כמו פותחת האשכול, שבסופו של יום "מבינים" שכל העולם דורס אותם, והופכים לדורסנים בעצמם מתוך הגנה עצמית/תסכול/נקמה בעולם או לא יודע מה.
היי יאיר, לא נפגעתי,
ואני עף על ציניות. (בכנות)
סוג אנשים כמו פותחת האשכול.
סוג אנשים כמו פותחת האשכול.
אני לא מנבא לה, אבל מכיר כמה מתוסכלים שהפכו לזבלים...
אז אתה עושה את זה שובלסבך זה כיף כמעט כמו להיות ציני...
הכי מעצבן מניחים את העגלה בקופה ויוצאים למסע קניות
יצא לי פעם לצעוק על מישהי צעירונת שלא ראתה אף אחד בעיניים, נגשה לקופאית והעבירה מוצר.[ערב חג אחד, עמדתי בתור לקופה המהירה בסופר. כשהתקרבתי לקופה, הגיע בחור אחד וביקש לעקוף כי יש לו רק כמה מוצרים. הראיתי לו את עשרים האנשים שעמדו אחרי ולכל אחד מהם רק כמה מוצרים... האמת זה היה די מצחיק, היה די ברור שהוא פשוט לא קלט מה הולך ולא שהוא היה חצוף]
אפשר לשאול מי הבעמח"ס???צפה בקובץ המצורף 1798565
מספר תורת התור
ואז זה לא שהילד שומר על התור אלא התור שומר על הילד...ברוב המקרים צריך להיות מספיק חזק מול החוצפן והוא מתעופף לסוף התור
(כמובן בתנאי שהוא לא פתח שגרירות (ילדון בן 5) ליד העגלה הריקה)
אפשר לשאול מי הבעמח"ס???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: