מה שתקף היום, לא רלוונטי מחר
דבר אחד אני יכולה לומר שעיקר ההדבקה בגל השיני ויותר נכון מה שפתח את הגל השיני זה מוסדות חינוך וגם ההאירועים למיניהם...וזה אפילו ראש ההממשלה העיד ולקח את הטעות הזאת על עצמו(למרות אני לא מבינה איך בן אדם יכול לקחת על עצמו את הדבר בשעה שהוא רואה את כל מה שהולך בשטח....)משהו לא ברור בכלל, בכלל...
ההדבקה כרגע לא ממש עולה בימים האחרונים
נשארת, אולי אפילו קצת יורדת.
מקדם ההדבקה נמוך יותר, גם מספר הנדבקים, (גם מספר הבדיקות...)
בכל מקרה, האיומים על סגר בסופ"ש וסגירת בתי הספר של החופש הגדול התנדפו להם עם הרוח, אבל לא רק הם.
ההחלטות על סגירת מסעדות, חדרי כושר, קניונים וכו' נעלמו תחת הלחץ הציבורי שנוצר,
גם מקומות בילוי פתוחים בתנאים מסויימים,
בקיצור - בינתיים מרגיש שכמעט הכל פתוח, ואם לא - יש מי שידאג ללחוץ במקומות הנכונים.
ובל נשכח את תמצית הזכות הדמוקרטית במדינה, ההפגנות המפוארות של הקבוצות השונות שמתרחשות כבר שבועיים,
בצפיפות, בלי שמירה על מרחק, כמעט בלי הגבלות, ואין פוצה פה ומצפצף---
וגם אין את העליה המטורפת בכמות הנדבקים כמו שניבאו שתהיה.
בראיון ברדיו נשאל פרופסור חגי לוין איך זה ייתכן, והשיב שזה מכיוון שההפגנות נעשות בחוץ, באוויר הפתוח, ושם אין כל כך הדבקה...
אז איך למען ה', התחום היחיד כמעט שעדיין סגור ומוגבל בלי פרופורציה לתחומים האחרים הוא תחום השמחות?
איך חתונות
בחוץ!!!
עדיין מוגבלות ל20 איש???
ואף אחד לא אומר כלום, לא שומעים אפילו דין ודברים בנושא...
עוד פחות משבוע חוזרת עונת השמחות, ובינתיים בתנאים הנוכחיים.
על מה ולמה??
אפשרו לנו לקיים שמחות באוויר הפתוח, תוך הקפדה על שמירת מרחק ומסיכות, עם כמות אורחים שמתאימה לשטח האירוע!
שוב, באוויר הפתוח שם אין כל כך הדבקה!
חייבים שמישהו בעל השפעה ירים את הכפפה ויביא את הנושא הזה לדיון,
שיעורר קצת לחץ ציבורי גם בנושא הזה, שחשוב לנו!
ואם כבר, למי יש מספר של ישי כהן מכיכר השבת \ אבי מימרן \ כל אחד שיכול לעזור להביא את הנושא לשיח הציבורי ולהפעיל קצת לחץ?
נשמח מאוד לקבל!
הם פשוט לא נבדקים וזה ידוע....באמת לא ברור איך אנשים לא נדבקים בהפגנות
לפני שבועים היה את ההפגנה הגדולה בככיר רבין והיו שם בברור חולי קורונה
ולא ראינו התפרצות המונית
אולי כדאי להעביר את החתונות לכיכר רבין
אחוז החיוביים נמוך מאוד אצל החילונים.הם פשוט לא נבדקים וזה ידוע....
זה כבר תלוי בקופות החולים...אחוז החיוביים נמוך מאוד אצל החילונים.
הלואי שהיה מדבר כך על בתי הכנסת והישיבות שלנו רוח אפינו!חופש המחאה הוא ערך עליון בתרבות הדמוקרטית שלנו, אסור לפגוע בו. זהו אחד מערכי היסוד עליהם מושתתת המדינה היהודית והדמוקרטית שיקרה כל כך לכולנו.
הסתרת את הנתון הכי חשוב.משהו לא ברור בכלל, בכלל...
ההדבקה כרגע לא ממש עולה בימים האחרונים
נשארת, אולי אפילו קצת יורדת.
מקדם ההדבקה נמוך יותר, גם מספר הנדבקים, (גם מספר הבדיקות...)
וכן:[מה לא יגיעו הבני דודים?? מה לא נגיד מזל טוב לכלה?? וכן הלאה..]
תאמינו לי ששמעתימכמה זמרים שאמרו שודוקא החתונות קרונה פי כמה יותר שמחות........וכן:
מסכנה הכלה אף אחד לא רוקד לה...
ואני הייתי ושמעתי גם מחתונות אחרותתאמינו לי ששמעתימכמה זמרים שאמרו שודוקא החתונות קרונה פי כמה יותר שמחות........
לא קשור לשימחה שהולך שם לבין הכללים שלא נישמרים!!!ואני הייתי ושמעתי גם מחתונות אחרות
שלא תמיד זה נכון במבחן המציאות...
ו-20 משתתפים זה קצת. ממש קצת.
ומוגזם. (באוטובוס יושבים 30 איש, המסעדות פתוחות, לא צריך להגזים בכוח)
שכל אחד יענה לעצמו בכנות,
אם יעשו כללים לחתונות, האם באמת אנשים יעמדו בהם?
בחתונות כולם באים לומר מזל טוב לחתני השמחה - לא ילחצו ידיים? חיבוקים?
בחתונות כולם רוקדים ביחד - איך יעשו את זה?
נכון שיש כל מיני רעיונות לרקוד עם כסאות וחוטים וכדו'
השאלה היא כמה אנשים אכן יעמדו בכללים..
לצערי הרב,
אני מכיר אישית כמה חתונות קורונה,
ובאף אחת מהם לא שמרו יותר מידי על הכללים..
[מה לא יגיעו הבני דודים?? מה לא נגיד מזל טוב לכלה?? וכן הלאה..]
דווקא בתקופה הזאת היה יותר סגירות כלומר אנשים יותר התחתנו מאשר בתקופת אחרות.....אנשים יפסיקו להתחתן??
י הרשויות -
הסתרת את הנתון הכי חשוב.
מס' הבדיקות ירד, ולכן ירד גם מס' החולים החדשים.
דווקא אחוז הבדיקות החיוביות מכלל הבדיקות בכלל לא ירד, ולהיפך (למרות שצפויה עליה באחוז הבדיקות החיוביות לאחר קביעת הקריטריונים החדשים).
לענ"ד המדד החשוב יותר כרגע זה מס' החולים הקשים. בעקרון לפני כשבועיים היתה הכפלה של מס' החולים הקשים והמונשמים, וכעת רואים שיש עליה אך מתונה בהרבה יותר.
ובכל זאת כרגע בי"ח רבים הגיעו לסף הקיבולת שלהם במחלקות הקורונה ונאלצים להפנות לבי"ח אחרים. זה התרחיש הבעייתי.
דווקא בתקופה הזאת היה יותר סגירות כלומר אנשים יותר התחתנו מאשר בתקופת אחרות.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: