Text למה אני לא מצליחה?

כתיבת טקסט בעזרת הבינה המלאכותית

תלתל=)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ביקשתי ממנו בסך הכל תמונה שך 2 אנשים רוכבים יחד על סוס אחד
נותן לי 2 בוקרים
או 2 אנשים על 2 סוסים
או 2 אנשים על סוס ארוך ולא הגיוני
יש למיהו רעיון מה אפשר לכתוב כדי שיבין אותי בברור?
אני יוצרת עם לאונרדו, אשמח לכל עזרה בעניין.

שרה X

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צ’אט אומר:
נראה שהבעיה נובעת מהגדרת הפרטים בתיאור התמונה. כדי שהמערכת תבין אותך בבירור, נסי לנסח את התיאור בצורה ברורה ומדויקת ככל האפשר:

1. **צייני את מספר האנשים**: "שני אנשים" ולא "שניים" או "שניים רוכבים".
2. **הבהירי שהאנשים רוכבים על אותו סוס**: "שני אנשים רוכבים יחד על אותו סוס".
3. **הוסיפי פרטים נוספים אם יש צורך**: לדוגמה, אם חשוב לך להבהיר את המראה של האנשים, הלבוש שלהם, או הרקע שבו הם נמצאים.

דוגמה לתיאור:
*שני אנשים, גבר ואישה, רוכבים יחד על אותו סוס רגיל בגודל. הם יושבים אחד אחרי השני בשטח פתוח, והסוס הוא בגובה רגיל, לא ארוך מהרגיל.*

נסי לשלב את ההצעות האלה בתיאור התמונה שלך, וזה עשוי לעזור למערכת להבין אותך בצורה טובה יותר.

תלתל=)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ניסיתי לכתוב את כל התיאורים האלה בפרוטרוט
יש ללאונרדו את התיאור המפורט של התמונה, שיניתי בו את הפרטים שבדיוק אני רוצה ועדיין לא קרה...

תלתל=)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לא קורה
נראה לי התייאשתי
:rolleyes:

שרה X

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
תכתבי כאן את הפרומפט המדויק אנסה ליצור לך במיקרוספט

משפחת ש

משתמש פעיל
יוצרי ai
ביקשתי ממנו בסך הכל תמונה שך 2 אנשים רוכבים יחד על סוס אחד
נותן לי 2 בוקרים
או 2 אנשים על 2 סוסים
או 2 אנשים על סוס ארוך ולא הגיוני
יש למיהו רעיון מה אפשר לכתוב כדי שיבין אותי בברור?
אני יוצרת עם לאונרדו, אשמח לכל עזרה בעניין.
1723595221746.png

ליאונרדו, פניקס.

הפרומפט של ה3 תמונות עליונות:

סוס אחד עליו יושבים 2 גברים בזה אחר זה. איש אחד יושב בקדמת האוכף ואדם אחד מאחוריו.

הפרומפט של ה3 התחתונות עם שדרוג אוטומטי של פניקס:

סוס מלכותי, פרצופו בצבע חום ערמונים עשיר, עומד בגאווה באחו ירוק שופע, שריריו מתפתלים מתחת לעורו כשהוא נושא את משקלם של שני גברים היושבים על רגליו, זה מאחורי זה. האיש מלפנים, עם פנים מחוספסים ומבולבלים, שיער כהה וקו לסת חזק, יושב בנוחות מול האוכף, לבוש תיק עור בלוי וכובע רחב שוליים, קצוותיו מעט מסולסלים, מטילים עדין צל על עיניו. מאחוריו, הגבר השני, בעל גוון עור חלק וצעיר יותר, מגב שיער חום מתולתל וחיוך חם ועדין, יושב עם זרועותיו כרוכות ברפיון סביב מותניו של הגבר הראשון, עיניו מביטות למרחקים. , שקוע במחשבות. מושכות הסוס, המעוטרות בפעמוני כסף קטנים ונוצצים, תלויות ברפיון בידיו של האיש הקדמי, בעוד רעמת הסוס, בלגן סבוך של גדילים חומים וזהובים, זורמת בחופשיות ברוח העדינה.

קבצים מצורפים

• 1723594356596.png
    1723594356596.png
    1.9 MB · צפיות: 15
נערך לאחרונה ב:

משפחת ש

משתמש פעיל
יוצרי ai
2 טיפים שהשתמשתי בהם בפרומפט הנ"ל:

א. לתאר קודם את הסוס ורק אז את שני הרוכבים.
ב. לא לכתוב רוכבים, אלא יושבים. כשכותבים רוכב על הסוס הוא אוטומטית מביא את הרוכב ביחד עם סוסו.

כמו כן כתבתי בפרומפט השלילי את כל השגיאות שתוארו בהודעה הראשונה:
2 סוסים. סוס לא הגיוני. סוס ארוך מדי.

אולי מעניין אותך גם...