למה אני הכי נמוך???

• פותח הנושא sari
  • פורסם בתאריך

תילתן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י קקטוס;1017397:
מצד אחד, זה מסוכן לא להזניח, שהרי הרופאים מסרבים במקרים מסויימים לתת הפנייה לבדיקות.
אני נאלצתי לא לקבל טיפול בהורמוני גדילה בגלל שהרפואה הקונבנציונלית לא עזרה לרפואה האלטרנטיבית שהיא היחידה שלא מכניסה סתם צמחים וכימיכלים בלי אבחנה אלא באמת נותנת מענה למי שזקוק, בלי שיחות מיותרות לעסקנים רפואיים, שלא ממש יודעים איך להתגבר על הקשיים שמערימים עליהם כל הפונים, ולמרות שאי אפשר להכליל....
אז מה שאני בעצם מנסה לומר, זה שחובה לבדוק דופק, כדי לשלול קשיים בתפקוד בכתה, (כבר כמה ילדים ניצלו בזכות זה), לבדוק לחץ מים בברכיים, יש מטפלת פיליפינית שבטיפול אחד מייבשת את כל המים מהברכיים, עם אחריות. כדי לעשות תבחין משולש, כי כבר היו מקרים. יש ביטוחים משלימים שנותנים אבחון לפי טביעת מרפק, חשוב להתקלח בלילה לפני, הבן שלי לא התקלח ובבוקר היינו צריכים עם כל ההכנות גם לרוץ ולקלח אותו, לא חבל?
לגבי הבטטה: בטטה ברוטב או בטטה קרה, בטטה בתנור או בטטה בטוסטר אובן, לא משנה, לכולם יש אותה השפעה, רק מה? אם חותכים אותה בסכין מכסף (מה שמצוי שמשתמשים בסכין של החלות- שזו היחידה שלא הטרפנו אותה בטעות) הורסים לה את כל המינירלים, וגם את הערך התזונתי. הסכין הכי טובה היא סכין מלבד (סוג של צמר דחוס) והיא גם מוסיפה סיבים תזונתיים על הדרך.

עם צרור העצות הזה - תגשי לרופא המשפחה. זה שיש לו מספיק IQ בשביל לעבור את לימודי הרפואה הקשים, וניסיון ואחריות ושיקול דעת. אחרת הוא היה הולך להיות "מרפא" אלטרנטיבי. (וגם זכור לי איזה משהו על זה שניתנה לרופא רשות לרפא, אין כזה דבר?)

לבדוק דופק, לחץ מים בברכיים, תבחין משולש, מטפלת פיליפינית, טביעת מרפק, סכין מלבד, סכין כסף, סיבים תזונתיים מלבד, IQ לרופא....
תגיד קקטוס הכל בסדר אתך? לכחת את הכדור הנכון אתמול בבוקר??????

בראש מילה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י sara100;1017321:
ד"א בקשר לנאמר למעלה על b12 הרופאים כמעט לא נותנים לזה הפניה וזו הוראה מגבוה.... כנראה בגלל כסף...

איפה לא נותנים לזה הפניה?
הילדים שלי קבלו הפניה ל-b12 על כל שטות ששאלתי את הרופא, בלי שבקשתי אפילו.

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י תילתן;1018071:
לבדוק דופק, לחץ מים בברכיים, תבחין משולש, מטפלת פיליפינית, טביעת מרפק, סכין מלבד, סכין כסף, סיבים תזונתיים מלבד, IQ לרופא....
תגיד קקטוס הכל בסדר אתך? לכחת את הכדור הנכון אתמול בבוקר??????
איזו השקעה!
קראת הכל, אפילו אני לא עשיתי זאת..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה