נכתב ע"י sarit_f;1015641:מה אתם אומרים על רופאים, שלא מוכנים לתת הפנייה למרפאת גדילה ולעשות בדיקות
כי אומרים שהם יגדלו והכל בסדר.
הבת שלי בת 4 וחצי, נמוכה מאד. ממש מגיעה לחברות שלה לכתפיים (!)
- גם אני נמוכה.
והרופאים (הלכתי ל-2) עושים טובה שמתייחסים לזה
ישבתי לרופאה על הראש שתביא לי הפנייה עד שהיא הסכימה בטובה לתת לי לעשות בדיקות דם "ואח"כ כבר נראה..."
אפילו צילום כף יד לא נתנה לי.
נכתב ע"י תקוה;1015650:ואת יודעת למה? כי לא לכולם עוזרים כל הדברים הנ"ל ולפעמים מזיק לדברים אחרים.
והרופאים יודעים מה הסיכונים....
אם מדובר בענין גנטי אין הרבה מה לעשות. אם זאת רק נטייה אולי יש כן מה לעשות.
כילדה נורא רציתי להיות יותר גבוהה עד שהבנתי שהילדים יפצו אותי בענין. מה שבאמת קורה.
נכתב ע"י eden7115;1015700:למיטב הבנתי אם הרופא אמר לאמא שלך שיש לך עוד מה לגדול זה אומר שהוא ראה שגיל העצמות שלך לא תואם את גילך הכרונולוג ובמילים אחרות את גדלה יותר לאט - ולכן יש לך עוד מה לגדול - אבל כנראה שזה לא הספיק לדעתך...
נכתב ע"י דאלארס;1015708:מותר, צריך וחובה לכחת את הילד למומחה גדילה.
אל תקשיבי לעצות אחיתופל שעולות כאן כל פעם שדנים בעניין רפואי.
אף אחד מנותני העצות השטותיות לא לוקח אחריות על התוצאות, רק את בתור אם.
יש רופאים בישראל! תוכלי להתייעץ עם אחד מארגוני החסד מי המומחה מס' 1 שמקבל מהקופה שאת חברה בה.
אל תזניחי, מדידה, בדיקה וחו"ד של מומחה שונה לחלוטין מבדיקה של רופא ילדים, יש המון טיפולים חדשניים גם ללא הורמונים.
ושוב בעניין בריאות, לכו למי שמבין בבריאות, כאן זה לא המקום!!!
נכתב ע"י דאלארס;1015708:מותר, צריך וחובה לכחת את הילד למומחה גדילה.
אל תקשיבי לעצות אחיתופל שעולות כאן כל פעם שדנים בעניין רפואי.
אף אחד מנותני העצות השטותיות לא לוקח אחריות על התוצאות, רק את בתור אם.
יש רופאים בישראל! תוכלי להתייעץ עם אחד מארגוני החסד מי המומחה מס' 1 שמקבל מהקופה שאת חברה בה.
אל תזניחי, מדידה, בדיקה וחו"ד של מומחה שונה לחלוטין מבדיקה של רופא ילדים, יש המון טיפולים חדשניים גם ללא הורמונים.
ושוב בעניין בריאות, לכו למי שמבין בבריאות, כאן זה לא המקום!!!
פשוט לאחי ולאחותי אמרו אותו הדבר - שיש להם עוד מה לגבוה (ז"א כשהם היו בני 10 גיל העצמות שלהם היה כמו גיל 7 - ולכן הגדילה התאחרה).נכתב ע"י sarit_f;1015702:הרופא התכוון שאם יטפלו בי, אז אני אוכל לגבוה בעוד כמה ס"מ.
נכתב ע"י sari;1015728:במחילה מכבודך אחת העצות היתה ללכת למומחה...
וכמו שהזכירו כאן הרבה זכותו של כל אחד להעלות לכאן כל שאלה שירצה כל עוד היא עומדת בקריטריונים. לא חושבת שעברתי כאן על אף סעיף
וחבל להכליל את כולם כעצות אחיתופל
מותר להעזר בכאלו שכבר עברו את המסלול וביכולתם לתרום מנסיונם.
(את המסננת כל אחד יעשה לעצמו...)
נכתב ע"י דאלארס;1016551:את לא הבנת אותי, וחבל.
אין לי שום טענה על פותחת האשכול, זכותך לעשות עם הבריאות של הילדים שלך מה שאת רוצה, את ורק את אחראית לבריאותם.
הביקורת היא על המגיבים!!
איזה חוסר אחריות לתת עצות בענייני בריאות, אתם מכירים את הילד, בדקתם אותו ואולי למדתם בכלל רפואה? לאכול בטטה/אבקת חלבון ולישון בשעות מסוימות זה ממש הזוי. יש מומחים לבעיות גדילה הם לא מסתובבים בפורם הזה.
בזמן האחרון נפתחים אשכולות בנושא רפואה, וזה בסדר. אבל התגובות כפי שכתבתי הם עצות אחיתופל. כבר ראיתי מישהי שכתבה שיש לה לחצים בחזה, הזעת יתר וכאבים בצד שמאל ושאלתה היא האם זה מעומס יתר בעבודה, מחופשת הילדים או ממזג האוויר החם.
התשובה היחידה שצריכה להינתן היא 101. לא לשתות לא לעשות הפסקה בעבודה ולנפוש בצפון...
התשובות היחידות הנכונות לשאלות בריאותיות הם:
1. אני מכירה רופא גדילה מצוין שמקבל מקופה פלונית יש לו גישה לילדים, הוא מקצוען וכ"ו.
2. פני לאחד מארגוני הייעוץ הרפואי, הם ממתינים לפניות הציבור ע"מ שיוכלו להפנות אותם למומחה הטוב ביותר בתחום.
נכתב ע"י EC;1015993:אבקת חלבון של חברת 'שקלי' מעולה לזה, מסייעת להתפתחות וגדילה, וכן שינה מוקדמת מועיל מאוד מנסיון, הורמון הגדילה פעיל בערך בין השעות 21-24 לכן חשוב להקפיד על שינה בשעות מוקדמות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: