למה אני הכי נמוך???

• פותח הנושא sari
  • פורסם בתאריך

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
הכי חשוב, לא להזניח! ולברר...
לדג': אם חסר הורמון גדילה, זה בעיתי לא לתת. אם יש צליאק- זה מסוכן לא לשמור על דיאטה וכו'....
כל הפתרונות הטבעיים מעולים- לאחר ברור מקיף ברפואה הקונוציונאלית.

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
מה אתם אומרים על רופאים, שלא מוכנים לתת הפנייה למרפאת גדילה ולעשות בדיקות
כי אומרים שהם יגדלו והכל בסדר.
הבת שלי בת 4 וחצי, נמוכה מאד. ממש מגיעה לחברות שלה לכתפיים (!)
- גם אני נמוכה.
והרופאים (הלכתי ל-2) עושים טובה שמתייחסים לזה
ישבתי לרופאה על הראש שתביא לי הפנייה עד שהיא הסכימה בטובה לתת לי לעשות בדיקות דם "ואח"כ כבר נראה..."
אפילו צילום כף יד לא נתנה לי.

נורמלי?

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י sarit_f;1015641:
מה אתם אומרים על רופאים, שלא מוכנים לתת הפנייה למרפאת גדילה ולעשות בדיקות
כי אומרים שהם יגדלו והכל בסדר.
הבת שלי בת 4 וחצי, נמוכה מאד. ממש מגיעה לחברות שלה לכתפיים (!)
- גם אני נמוכה.
והרופאים (הלכתי ל-2) עושים טובה שמתייחסים לזה
ישבתי לרופאה על הראש שתביא לי הפנייה עד שהיא הסכימה בטובה לתת לי לעשות בדיקות דם "ואח"כ כבר נראה..."
אפילו צילום כף יד לא נתנה לי.

ואת יודעת למה? כי לא לכולם עוזרים כל הדברים הנ"ל ולפעמים מזיק לדברים אחרים.
והרופאים יודעים מה הסיכונים....
אם מדובר בענין גנטי אין הרבה מה לעשות. אם זאת רק נטייה אולי יש כן מה לעשות.
כילדה נורא רציתי להיות יותר גבוהה עד שהבנתי שהילדים יפצו אותי בענין. מה שבאמת קורה.

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
נכתב ע"י תקוה;1015650:
ואת יודעת למה? כי לא לכולם עוזרים כל הדברים הנ"ל ולפעמים מזיק לדברים אחרים.
והרופאים יודעים מה הסיכונים....
אם מדובר בענין גנטי אין הרבה מה לעשות. אם זאת רק נטייה אולי יש כן מה לעשות.
כילדה נורא רציתי להיות יותר גבוהה עד שהבנתי שהילדים יפצו אותי בענין. מה שבאמת קורה.

אבל הם בכלל לא מוכנים לבדוק??!!!
מה ביקשתי מהם? הורמונים?
כולה שיעשו טובה ויבדקו אם יש מה לעשות, ושיפנו אותי למומחים בעניין
שהם יחליטו אם זה טוב או לא טוב.

וגם בגנטי עוזרים הורמונים.
חוץ מזה - שלי כילדה עשו בדיקת גיל עצמות, הרופא אמר לאמא שלי שיש לי עוד מה לגדול.
אבל משום מה היא לא טיפלה בזה... לא חבל?
אם אני יכולה לעזור לילדה שלי בעוד כמה סנטימטרים אז למה לא??

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
למיטב הבנתי אם הרופא אמר לאמא שלך שיש לך עוד מה לגדול זה אומר שהוא ראה שגיל העצמות שלך לא תואם את גילך הכרונולוג ובמילים אחרות את גדלה יותר לאט - ולכן יש לך עוד מה לגדול - אבל כנראה שזה לא הספיק לדעתך...

לגבי הרופאים זה בכלל נהיה מכת מדינה.
כנראה בגלל שהבדיקות יקרות הקופות חולים אומרות לרופאים שישלחו לבדיקות רק אם חייבים - כך שנאלצתי להתווכח עם רופא 10 דק' שאני רוצה שישלח אותי לבדיקת שם של B12 כשהוא טען שאני לא זקוקה לבדיקה כזו ולא נתן לי אותה לבסוף, למרות שזו רק בדיקה ולא טיפול, זריקות וכו'. מזל שיש כאן עוד רופאים באיזור שתקוותי שהם יותר יתגמשו ממנו...

הפתרון - באמת ללכת לעוד רופאים עד שאחד מהם יהיה פחות עקשן ממך...

לגבי הגובה - אחי וגיסתי נמוכים ואחיין שלי (גם בכיתה ב') מטבע הדברים - נמוך.
רפלקסולוגיה - לא עזרה. הורמונים - בדקו, אבל מסוכן מידי.
אז הילד נמוך. והוא כזה פלפל וחמוד שהוא מפצה לגמרי לגמרי על נמיכות הקומה.
קצת מפריע? אולי. סוף העולם? ממש לא!

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
נכתב ע"י eden7115;1015700:
למיטב הבנתי אם הרופא אמר לאמא שלך שיש לך עוד מה לגדול זה אומר שהוא ראה שגיל העצמות שלך לא תואם את גילך הכרונולוג ובמילים אחרות את גדלה יותר לאט - ולכן יש לך עוד מה לגדול - אבל כנראה שזה לא הספיק לדעתך...

הרופא התכוון שאם יטפלו בי, אז אני אוכל לגבוה בעוד כמה ס"מ.

דאלארס

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מותר, צריך וחובה לכחת את הילד למומחה גדילה.
אל תקשיבי לעצות אחיתופל שעולות כאן כל פעם שדנים בעניין רפואי.
אף אחד מנותני העצות השטותיות לא לוקח אחריות על התוצאות, רק את בתור אם.

יש רופאים בישראל! תוכלי להתייעץ עם אחד מארגוני החסד מי המומחה מס' 1 שמקבל מהקופה שאת חברה בה.

אל תזניחי, מדידה, בדיקה וחו"ד של מומחה שונה לחלוטין מבדיקה של רופא ילדים, יש המון טיפולים חדשניים גם ללא הורמונים.
ושוב בעניין בריאות, לכו למי שמבין בבריאות, כאן זה לא המקום!!!

sarit_f

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
נכתב ע"י דאלארס;1015708:

יש רופאים בישראל! תוכלי להתייעץ עם אחד מארגוני החסד מי המומחה מס' 1 שמקבל מהקופה שאת חברה בה.

אל תזניחי, מדידה, בדיקה וחו"ד של מומחה שונה לחלוטין מבדיקה של רופא ילדים, יש המון טיפולים חדשניים גם ללא הורמונים.

תודה. אני באמת מתכננת לבקש מהרופאה הפניה לאנדוקרינולוג.
בתקווה שהיא לא תתעקש איתי.

sari

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נכתב ע"י דאלארס;1015708:

במחילה מכבודך אחת העצות היתה ללכת למומחה...
וכמו שהזכירו כאן הרבה זכותו של כל אחד להעלות לכאן כל שאלה שירצה כל עוד היא עומדת בקריטריונים. לא חושבת שעברתי כאן על אף סעיף
וחבל להכליל את כולם כעצות אחיתופל
מותר להעזר בכאלו שכבר עברו את המסלול וביכולתם לתרום מנסיונם.
(את המסננת כל אחד יעשה לעצמו...)

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י sarit_f;1015702:
הרופא התכוון שאם יטפלו בי, אז אני אוכל לגבוה בעוד כמה ס"מ.
פשוט לאחי ולאחותי אמרו אותו הדבר - שיש להם עוד מה לגבוה (ז"א כשהם היו בני 10 גיל העצמות שלהם היה כמו גיל 7 - ולכן הגדילה התאחרה).
שניהם באמת המשיכו לגבוה יפה מאוד ואף אחד מהם לא נחשב נמוך כיום - אבל גם לא גבוה...

וכמובן שכפי שכתבתי תתעקשי ותלכי לרופאים אחרים שכן יהיו מוכנים לעזור לך בבדיקות והפניות - כל זמן שיש מה לעשות, צריך וראוי שאנו כהורים נעשה ונפעל.

yudb

משתמש סופר מקצוען
קראתי שבטטה עוזרת...

קראתי שבטטה עוזרת...

EC

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אבקת חלבון של חברת 'שקלי' מעולה לזה, מסייעת להתפתחות וגדילה, וכן שינה מוקדמת מועיל מאוד מנסיון, הורמון הגדילה פעיל בערך בין השעות 21-24 לכן חשוב להקפיד על שינה בשעות מוקדמות..

דאלארס

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
נכתב ע"י sari;1015728:
במחילה מכבודך אחת העצות היתה ללכת למומחה...
וכמו שהזכירו כאן הרבה זכותו של כל אחד להעלות לכאן כל שאלה שירצה כל עוד היא עומדת בקריטריונים. לא חושבת שעברתי כאן על אף סעיף
וחבל להכליל את כולם כעצות אחיתופל
מותר להעזר בכאלו שכבר עברו את המסלול וביכולתם לתרום מנסיונם.
(את המסננת כל אחד יעשה לעצמו...)

את לא הבנת אותי, וחבל.
אין לי שום טענה על פותחת האשכול, זכותך לעשות עם הבריאות של הילדים שלך מה שאת רוצה, את ורק את אחראית לבריאותם.
הביקורת היא על המגיבים!!
איזה חוסר אחריות לתת עצות בענייני בריאות, אתם מכירים את הילד, בדקתם אותו ואולי למדתם בכלל רפואה? לאכול בטטה/אבקת חלבון ולישון בשעות מסוימות זה ממש הזוי. יש מומחים לבעיות גדילה הם לא מסתובבים בפורם הזה.

בזמן האחרון נפתחים אשכולות בנושא רפואה, וזה בסדר. אבל התגובות כפי שכתבתי הם עצות אחיתופל. כבר ראיתי מישהי שכתבה שיש לה לחצים בחזה, הזעת יתר וכאבים בצד שמאל ושאלתה היא האם זה מעומס יתר בעבודה, מחופשת הילדים או ממזג האוויר החם.
התשובה היחידה שצריכה להינתן היא 101. לא לשתות לא לעשות הפסקה בעבודה ולנפוש בצפון...

התשובות היחידות הנכונות לשאלות בריאותיות הם:
1. אני מכירה רופא גדילה מצוין שמקבל מקופה פלונית יש לו גישה לילדים, הוא מקצוען וכ"ו.
2. פני לאחד מארגוני הייעוץ הרפואי, הם ממתינים לפניות הציבור ע"מ שיוכלו להפנות אותם למומחה הטוב ביותר בתחום.

22

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י דאלארס;1016551:
את לא הבנת אותי, וחבל.
אין לי שום טענה על פותחת האשכול, זכותך לעשות עם הבריאות של הילדים שלך מה שאת רוצה, את ורק את אחראית לבריאותם.
הביקורת היא על המגיבים!!
איזה חוסר אחריות לתת עצות בענייני בריאות, אתם מכירים את הילד, בדקתם אותו ואולי למדתם בכלל רפואה? לאכול בטטה/אבקת חלבון ולישון בשעות מסוימות זה ממש הזוי. יש מומחים לבעיות גדילה הם לא מסתובבים בפורם הזה.

בזמן האחרון נפתחים אשכולות בנושא רפואה, וזה בסדר. אבל התגובות כפי שכתבתי הם עצות אחיתופל. כבר ראיתי מישהי שכתבה שיש לה לחצים בחזה, הזעת יתר וכאבים בצד שמאל ושאלתה היא האם זה מעומס יתר בעבודה, מחופשת הילדים או ממזג האוויר החם.
התשובה היחידה שצריכה להינתן היא 101. לא לשתות לא לעשות הפסקה בעבודה ולנפוש בצפון...

התשובות היחידות הנכונות לשאלות בריאותיות הם:
1. אני מכירה רופא גדילה מצוין שמקבל מקופה פלונית יש לו גישה לילדים, הוא מקצוען וכ"ו.
2. פני לאחד מארגוני הייעוץ הרפואי, הם ממתינים לפניות הציבור ע"מ שיוכלו להפנות אותם למומחה הטוב ביותר בתחום.

זה נכון כל מילה אבל אף אחד לא שולל ללכת לרופא רק נותנים עצות מניסיונם שעוזרות, וברור שכל אמא עם מצפון לא תוכל להגיד לילד שלה לא טיפלתי בך כי יעצו לי בפורום כל שהוא שתלך לישון מוקדם.........
מה שברור שכל הרפואה מתבססת על יכולות הריפוי שהקב"ה עשה, ז"א הרופאים לא מתקנים עצם שבורה רק שמים גבס והקב"ה עשה שהגוף יתרפא לבד.
אותו דבר כל הרפואה הטבעית כשישנים מוקדם הגוף נח, החילוף חומרים טוב יותר וכך גובהים, מתרפאים וכו', אין ספק שיש הרבה שיטות ברפואה ויש הרבה דברים שהרפואה הטבעית מצליחה יותר לדוגמא לבת שלי היה דלקות אוזניים חוזרות ונשנות שום אנטיביוטיקה לא עזרה ושום רופא, רק הומאופתיה טיפול אחד ושכחתי מזה.
בקיצור מה שרציתי להגיד שאין תחליף לחו"ד מקצועית וברור שא"א לסמוך על תשובות שאפילו לא יודעים מי כתב אותם, אבל היא בקשה עצות טבעיות ויש הרבה עצות טובות ומועילות מנסיון של אחרים וכל אחד ישתמש בעצות כהבנתו.

dk

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
ציינו פה קשר בין פוליפים (וגם שקדים גדולים מאוד) לגדילה - יש קשר פשוט מאוד: פוליפים=חסימה נשימתית=פחות חמצן למוח

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
כן הורמונים או לא הורמונים - לא זה השיקול.

אם יש בלוטה שלא פועלת כמו שצריך אצל מישהו - הוא חייב לקבל השלמה חיצונית.

אבל - והאבל ענק - לתת הורמונים בתור תמריץ חיצוני, כדי לשפר תפקוד כאשר הבלוטות כולם עובדים ומפיקים הורמונים? זה כבר נכנס לתחום של סיכון.

ואמרו כאן לפני, שכדאי לפנות למומחים וליועצים רפואיים: א' - כי הם מתמצאים בחתך רוחב, יותר מרופאים שכל אחד מהם מתמצא אך ורק בתחום ההתמחות הספציפית שלו, וב' - הם יודעים לדחוף, להמריץ ולקדם עניינים על ידי קשרים אישיים.

RacheliArt

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י EC;1015993:
אבקת חלבון של חברת 'שקלי' מעולה לזה, מסייעת להתפתחות וגדילה, וכן שינה מוקדמת מועיל מאוד מנסיון, הורמון הגדילה פעיל בערך בין השעות 21-24 לכן חשוב להקפיד על שינה בשעות מוקדמות..

מאיפה משיגים?? עם מרשם?

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
ללכת דחוף לאנדוקרינולוג.

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הרופאה שלי בהתחלה אמרה לי עזבי את לא גבוהה, בעלך לא גבוה. והיא פגה, אז זה נורמלי הגובה שלה.
עד שהיתה כתבה ע"כ בהבית שלנו ואני החלטתי שאם אני יכולה לעזור לבת שלי במשהו ואני לא לא עושה את זה זה לא בדר מצידי!!!!
אז ביקשתי ממנה שוב ושוב, באתי לבד בלי הילדה (הרופאה מכירה אותה) והיא הביאה לי הפניות לבדיקת דם וצילום.
התוצאות גבולויות אז היא הפנתה אותי לאנדוקרינולוג.
ד"א בקשר לנאמר למעלה על b12 הרופאים כמעט לא נותנים לזה הפניה וזו הוראה מגבוה.... כנראה בגלל כסף...

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מצד אחד, זה מסוכן לא להזניח, שהרי הרופאים מסרבים במקרים מסויימים לתת הפנייה לבדיקות.
אני נאלצתי לא לקבל טיפול בהורמוני גדילה בגלל שהרפואה הקונבנציונלית לא עזרה לרפואה האלטרנטיבית שהיא היחידה שלא מכניסה סתם צמחים וכימיכלים בלי אבחנה אלא באמת נותנת מענה למי שזקוק, בלי שיחות מיותרות לעסקנים רפואיים, שלא ממש יודעים איך להתגבר על הקשיים שמערימים עליהם כל הפונים, ולמרות שאי אפשר להכליל....
אז מה שאני בעצם מנסה לומר, זה שחובה לבדוק דופק, כדי לשלול קשיים בתפקוד בכתה, (כבר כמה ילדים ניצלו בזכות זה), לבדוק לחץ מים בברכיים, יש מטפלת פיליפינית שבטיפול אחד מייבשת את כל המים מהברכיים, עם אחריות. כדי לעשות תבחין משולש, כי כבר היו מקרים. יש ביטוחים משלימים שנותנים אבחון לפי טביעת מרפק, חשוב להתקלח בלילה לפני, הבן שלי לא התקלח ובבוקר היינו צריכים עם כל ההכנות גם לרוץ ולקלח אותו, לא חבל?
לגבי הבטטה: בטטה ברוטב או בטטה קרה, בטטה בתנור או בטטה בטוסטר אובן, לא משנה, לכולם יש אותה השפעה, רק מה? אם חותכים אותה בסכין מכסף (מה שמצוי שמשתמשים בסכין של החלות- שזו היחידה שלא הטרפנו אותה בטעות) הורסים לה את כל המינירלים, וגם את הערך התזונתי. הסכין הכי טובה היא סכין מלבד (סוג של צמר דחוס) והיא גם מוסיפה סיבים תזונתיים על הדרך.

עם צרור העצות הזה - תגשי לרופא המשפחה. זה שיש לו מספיק IQ בשביל לעבור את לימודי הרפואה הקשים, וניסיון ואחריות ושיקול דעת. אחרת הוא היה הולך להיות "מרפא" אלטרנטיבי. (וגם זכור לי איזה משהו על זה שניתנה לרופא רשות לרפא, אין כזה דבר?)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה