בערךחברה חסידה (חסידית?) אמרה לי שאצלם שאישה תנהג זה כמו שאישה תעשן...
אבל עדיין החסידים מודדים גת מה שמותר לפי הסביבה, עישון בקרב נשים עדיין לא מקובל אצל ליטאים..
בערךחברה חסידה (חסידית?) אמרה לי שאצלם שאישה תנהג זה כמו שאישה תעשן...
בכל בית שמש יש שלוש מורות נהיגה, איך 'כמה ממש דוסיות'?סתם שתדעו שבבית שמש רוב המורות הם דתיות\חרדיות ויש כמה ממש ממש "דוסיות" (מהבי"ס של אייל קורן)
בכל בית שמש יש שלוש מורות נהיגה, איך 'כמה ממש דוסיות'?
או שבעשרת החודשים האחרונים נוספו הרבה מורות ולא ידעתי?
איך יכול להיות? כל הבנות בביתר הולכות לירושלים אחרי שמתקשרות למורות של בית שמש ושומעות שיש תור של חצי שנהיש לפחות תשע, ורק אחת מהם חדשה...
תתפלאי אבל יש.
פעם גם ללמוד נהיגה היה עניין של ספאסט נישט...על זה נאמר
ספאסט נישט
בדיוק כך!בקושי לנהוג אז ללמד נהיגה?
"אשה לא יודעת ללמד" זה קשקוש, קרובות משפחתי למדו אצל מורות מעולות, אבל במחירים נוראים וחוסר זמינות.יש גם בצפון מורה חרדית (אני לא יודעת מאיפה את.
בכל אופן, ללמוד נהיגה אצל אישה בכללי זה דבר שקצת לא מסתדר.....
פגשתי מלא נשים שלמדו זמן ארוך מאוד אצל אישה ובסוף עברו לגבר. כי אישה לא כ"כ יודעת ללמד.(כמובן שכל אחת תשא ת'רב שלה, אני שאלתי והוא אמר שאין בעיה
נכון גם בגלל שיש הרבה מורות נוראיות שממלאות יומן רק בגלל שהן נשים (מורה גבר ברמה הזו לא היה ממלא יומן)זה לא קשקוש בכלל אני אומרת מהיכרות עם נשים רבות מאוד שלמדו אצל אישה שנים/ חודשים ואחכ עברו לגבר ואז עברו טסט
דווקא חושבת שצריך כישורים נשיים,מורת נהיגה זה לא אישה גברית במיוחד ? (ככה אצלי...)
מה השאלה בכלל?כל מי שהולכת ללמוד נהיגה ומחפשת מורה אישה.
יודעת שהיא תצטרך לחכות מלא זמן עד שהיא תמצא מורה ורק אחרי המון נדנודים, טרטורים וטלפונים.
ותשלם מחיר הרבה יותר יקר.
מעניין אותי להבין למה לא מקובל שנשים מהמגזר שלנו מלמדות נהיגה (במיוחד שהשכר גבוה מאד!!).
אצלם=חסידויות מסוימות.חברה חסידה (חסידית?) אמרה לי שאצלם שאישה תנהג זה כמו שאישה תעשן...
ממש לא אין שום קהילה חסידית שמתירים לנשים לנהוגאצלם=חסידויות מסוימות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: