דרוש מידע למדתם נהיגה לאחרונה בסביבות מודיעין? אשמח שתכנסו ע"מ לתת לי מידע. תודה.

בייגלה מלוח

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תאוריה כבר נבחנת ? זה קשה ?

מה יותר טוב ללמוד בספרים או באתר ?
התאוריה לא קשה, יש הרבה פרטים ללמוד אבל סה"כ לא קשה!
המבחן אמריקאי 30 שאלות
צריך לענות על 26/30 נכונות (אני עניתי על 29/30)

לא חושבת שזה עניין של איך יותר טוב ללמוד, זה איך שנח! יש כאלה שנח להם לקרוא מאתר ויש כאלה שלא
אני קניתי את הספר של לילך תיאוריה, היה מוצלח!
ויש להם גם מבחנים עם שאלות ממש כמו במבחן, הרבה מהשאלות שהיה לי זכרתי מהתרגול שעשיתי באתר שלהם...
בהצלחה!!!

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
התאוריה לא קשה, יש הרבה פרטים ללמוד אבל סה"כ לא קשה!
המבחן אמריקאי 30 שאלות
צריך לענות על 26/30 נכונות (אני עניתי על 29/30)

לא חושבת שזה עניין של איך יותר טוב ללמוד, זה איך שנח! יש כאלה שנח להם לקרוא מאתר ויש כאלה שלא
אני קניתי את הספר של לילך תיאוריה, היה מוצלח!
ויש להם גם מבחנים עם שאלות ממש כמו במבחן, הרבה מהשאלות שהיה לי זכרתי מהתרגול שעשיתי באתר שלהם...
בהצלחה!!!
ויש צורך בספר אחריי הטסט ?
אולי יש לך מיותר להשאיל ?

אייל?

משתמש צעיר
אסתי בר-און
052-2441858
ממש לאחרונה התחלתי ללמוד אצלה, היא מאוד נחמדה! לא חושבת שמורחת, לא יודעת איך היא בטסטים...
אני ממש נהנית ממנה!
יותר יקרה מאחרים...
אסתי לוקחת יותר מהאחרים אבל לדעתי בצדק, אני למדתי אצלה והיא תותחית! מתקתקת, לא מורחת בכלל ובאים אליה הרבה שלא הצליחו אצל מורים אחרים לעבור טסטים

בייגלה מלוח

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אסתי לוקחת יותר מהאחרים אבל לדעתי בצדק, אני למדתי אצלה והיא תותחית! מתקתקת, לא מורחת בכלל ובאים אליה הרבה שלא הצליחו אצל מורים אחרים לעבור טסטים
מסכימה איתך שהיא תותחית!
אבל לא חושבת שהמחיר מוצדק!!! יש עוד מורות תותחיות שלוקחות פחות...
למרות המחיר שווה ללמוד אצלה ;)

אפרת ;)

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
תאוריה ממליצה ללמוד באתרים כמו עברתי וכו'
כמו בכל דבר בחיים מבחנים עיונים יותר קלים ממעשיים.
בהצלחה
עברתי הוא אתר מצויין רק שלא בדיוק מסתדר איתו כי על כל קטע קטן יש עשרות או מאות שאלות זה מבלבל לא יודע איך ללמוד עם האתר הזה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה