למה להכפיל ב40 שיעורים? אני עשיתי 28 ועברתי טסט ראשון אצל מורה פצצה במודיעין קוראים לו לאון פליישמן למי שמעונייןאל תעשו חשבון של 20 ש''ח לכאן או לכאן, 20 ש''ח כפול 40 שיעורים זה 800 ש''ח, סכום זניח בהתייחסות למה שאתם יכולים להפסיד אצל מורה שלא יודע ללמד או רעב לכסף, מספיק שאצל המורה האחר תעשו עוד 4 שיעורים וכבר לא היה שווה כל החיסכון.
יודגש כי מי שלוקח יקר זה לא ערובה למקצועיותו, וגם מורה ממולץ כהוגן - לפעמים נשחק או מזניח מרוב עומס
אפשר גם להכפיל ב-13 כי אני מכיר מישהו שעשה 13 שיעורים וטסטלמה להכפיל ב40 שיעורים? אני עשיתי 28 ועברתי טסט ראשון אצל מורה פצצה במודיעין קוראים לו לאון פליישמן למי שמעוניין
זה כבר לא חוקי...אפשר גם להכפיל ב-13 כי אני מכיר מישהו שעשה 13 שיעורים וטסט
היא מלמדת על הילוכים או אוטומט ?אסתי בר-און
052-2441858
ממש לאחרונה התחלתי ללמוד אצלה, היא מאוד נחמדה! לא חושבת שמורחת, לא יודעת איך היא בטסטים...
אני ממש נהנית ממנה!
יותר יקרה מאחרים...
אוטומטהיא מלמדת על הילוכים או אוטומט ?
תודה על התשובה :]אוטומט
יש לך פרטים שלה?אם אתם עדיין מחפשים..
חנה ברהום עברה לאוטומט.
מומלצת מאדדדדדדדד
עברתי אליה ממורה אחרת,
כך שיש לי אומדן השוואה
היא מקצועית, יעילה, גמישה
השיעורים ממוקדים מאד
וחוץ מהכל היא אישיות בסדר גודל.
0528646164יש לך פרטים שלה?
טלפון?
אפשר טלפון שלו?אני לומדת כעת אצל מתי לוי במודיעין.
מורה עדין ומפרגן. מתאים לנשים חרדיות. צנוע. לא צורח. כן מעיר בסבלנות ומלמד פצצה.
הוא עמוס מאוד. אחוזי ההצלחה שלו בטסטים גבוהים.
בכלל לא מורח את הזמן, אם את מוכנה הוא יגיד אותךגם אם לא סיימת את מכסת השיעורים שלך.
אני כעת בשיעור 19 והזמין לי טסט לאחרי החג. מבחינתו אם את נוסעת טוב ותעברי טסט אז למה למרוח???
הוא עובד דרך בית ספר יובלי. 180 ש"ח לשיעור
0522768885אפשר טלפון שלו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: