דרוש מידע למדתם נהיגה לאחרונה בסביבות מודיעין? אשמח שתכנסו ע"מ לתת לי מידע. תודה.

חלומית10

משתמש רשום
אני מחפשת מורת נהיגה בבני ברק-רמת גן...
מישהי טובה ולא יקרה אש...

יהודיפשוט

משתמש פעיל
אל תעשו חשבון של 20 ש''ח לכאן או לכאן, 20 ש''ח כפול 40 שיעורים זה 800 ש''ח, סכום זניח בהתייחסות למה שאתם יכולים להפסיד אצל מורה שלא יודע ללמד או רעב לכסף, מספיק שאצל המורה האחר תעשו עוד 4 שיעורים וכבר לא היה שווה כל החיסכון.
יודגש כי מי שלוקח יקר זה לא ערובה למקצועיותו, וגם מורה ממולץ כהוגן - לפעמים נשחק או מזניח מרוב עומס
למה להכפיל ב40 שיעורים? אני עשיתי 28 ועברתי טסט ראשון אצל מורה פצצה במודיעין קוראים לו לאון פליישמן למי שמעוניין

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
למה להכפיל ב40 שיעורים? אני עשיתי 28 ועברתי טסט ראשון אצל מורה פצצה במודיעין קוראים לו לאון פליישמן למי שמעוניין
אפשר גם להכפיל ב-13 כי אני מכיר מישהו שעשה 13 שיעורים וטסט

vigi

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני לומדת כעת אצל מתי לוי במודיעין.
מורה עדין ומפרגן. מתאים לנשים חרדיות. צנוע. לא צורח. כן מעיר בסבלנות ומלמד פצצה.
הוא עמוס מאוד. אחוזי ההצלחה שלו בטסטים גבוהים.
בכלל לא מורח את הזמן, אם את מוכנה הוא יגיד אותךגם אם לא סיימת את מכסת השיעורים שלך.
אני כעת בשיעור 19 והזמין לי טסט לאחרי החג. מבחינתו אם את נוסעת טוב ותעברי טסט אז למה למרוח???
הוא עובד דרך בית ספר יובלי. 180 ש"ח לשיעור

גלי אבן

משתמש פעיל
אסתי בר-און
052-2441858
ממש לאחרונה התחלתי ללמוד אצלה, היא מאוד נחמדה! לא חושבת שמורחת, לא יודעת איך היא בטסטים...
אני ממש נהנית ממנה!
יותר יקרה מאחרים...
היא מלמדת על הילוכים או אוטומט ?

E7

משתמש פעיל
מכירה מישהי שלמדה אצלה עוד כשלימדה בירושלים
ומאוד נהנתה!

כפוף לכללים

משתמש פעיל
אם אתם עדיין מחפשים..
חנה ברהום עברה לאוטומט.
מומלצת מאדדדדדדדד
עברתי אליה ממורה אחרת,
כך שיש לי אומדן השוואה
היא מקצועית, יעילה, גמישה
השיעורים ממוקדים מאד
וחוץ מהכל היא אישיות בסדר גודל.

אם אתם עדיין מחפשים..
חנה ברהום עברה לאוטומט.
מומלצת מאדדדדדדדד
עברתי אליה ממורה אחרת,
כך שיש לי אומדן השוואה
היא מקצועית, יעילה, גמישה
השיעורים ממוקדים מאד
וחוץ מהכל היא אישיות בסדר גודל.
יש לך פרטים שלה?
טלפון?

באים בטוב

משתמש רשום
0528646164
אישה מאלפת.
גם אני הגעתי אליה דרך פרוג.
אחרי שברחתי ממורה אחרת.
תחפרי בכל מה שכתוב עליה על פרוג,
וכשתלכי אליה, תגלי שכל מילה אמת, ומעבר.

משיבת נפש

משתמש פעיל
אני לומדת כעת אצל מתי לוי במודיעין.
מורה עדין ומפרגן. מתאים לנשים חרדיות. צנוע. לא צורח. כן מעיר בסבלנות ומלמד פצצה.
הוא עמוס מאוד. אחוזי ההצלחה שלו בטסטים גבוהים.
בכלל לא מורח את הזמן, אם את מוכנה הוא יגיד אותךגם אם לא סיימת את מכסת השיעורים שלך.
אני כעת בשיעור 19 והזמין לי טסט לאחרי החג. מבחינתו אם את נוסעת טוב ותעברי טסט אז למה למרוח???
הוא עובד דרך בית ספר יובלי. 180 ש"ח לשיעור
אפשר טלפון שלו?

יעקב אופרy

משתמש רשום
א יש מורה אלוף קצת צורח אבל הייתי אצל שני מורים נוספים בשיעור ניסיון והוא הכי טוב, אותי ואת שני חברים שלי הוא העביר בטסט ראשון על ידני אבל אל דאגה היום הוא מלמד רק אוטומט קוראים לו שמעון טריקי מבית הספר לנהיגה יובלי.
ב מנסיון עדיף שהמורה לא יאסוף את התלמיד וכ"ו זה מבזבז הרבה זמן מהשיעור ובאמת כולם רוצים בעיקר לעבור טסט ואם המורה אוסף וכ"ו זה מבזבז זמן נהיגה על מסלול הטסט.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה