עם לחצן ימני אפשר להעביר בלי לפתוחאיך יכול להיות ששלחתי מייל ואני רואה שלא פתחו אותו והבן אדם אומר לי "עשיתי עליו העבר"?
חידה. (יש לי 50% תשובה בינתיים, בואו נראה אם תנחשו.. )
וזה מדבק?עם לחצן ימני אפשר להעביר בלי לפתוח
לידיעתכם: מבדיקה שעשיתי, כמה וכמה פעמים זה סימן לי על מיילים שהם נפתחו (ואפילו ההתראה קפצה כמה פעמים). ולא היו דברים מעולם.בדיוק.
זה מראה שהמישהו פתח אותה...
ויותר אין תירוצים של לא ראיתי....
אפשר לדעת את זה לפי שעת הפתיחה. אם לוחצים על המכתב כמו שהסברתי למעלה באותו חלון לוחצים על האפשרות הראשונה (Email Tracking Report) ורואים איזה מייל נפתח ובאיזה שעה...לידיעתכם: מבדיקה שעשיתי, כמה וכמה פעמים זה סימן לי על מיילים שהם נפתחו (ואפילו ההתראה קפצה כמה פעמים). ולא היו דברים מעולם.
כמה אנשים, כמו אמא שלי ועוד, שאני שואלת אותם: נכון פתחתם את המייל, הם אומרים לי: לאאאאא..................
כך שאף פעם אל תסמכו על זה ב 100%.
אוקי?
אפשר למחוק את התמונה שמצורפת, ועדיין לראות את המעקב...תשימו את את התוסף הזה אם לא אכפת לכם לקבל דימוי של חופרים!
בצאט אפשר לראות אם קראו את ההודעה לפי הסימן הקטן של התמונת פרופיליש אפשרות לעשות את זה גם בצ'אט?
ייתכן... ואני כותב זאת מתחושה בלבד...לידיעתכם: מבדיקה שעשיתי, כמה וכמה פעמים זה סימן לי על מיילים שהם נפתחו (ואפילו ההתראה קפצה כמה פעמים). ולא היו דברים מעולם.
כמה אנשים, כמו אמא שלי ועוד, שאני שואלת אותם: נכון פתחתם את המייל, הם אומרים לי: לאאאאא..................
כך שאף פעם אל תסמכו על זה ב 100%.
אוקי?
אפשר הסבר איך מתקינים את זה?אגב יש תוסף שחוסם את המעקב על המייל שלך
כאילו אם לא מתחשק לכם שיראו כמה פעמיים פתחתם ומתי
אז אפשר להתקין את התוסף שגורם שלא יוכלו לראות אם פתחת את המייל שקבלת או לא
זה הקישור
Helping your productivity, 1 click at a time - cloudHQ
Supercharge your Gmail: label sharing, export email to sheets, etc. Backup and sync solutions for G Suite, Office 356, Egnyte, Box and Dropbox for Business. Secure and fast migration solution: migrate from Box to Office 365, migrate to G Suite, etc. Helping your productivity, 1 click at a time.www.cloudhq.net
איך?אפשר למחוק את התמונה שמצורפת, ועדיין לראות את המעקב...
איפה נמצא?לוחצים על האיקס האדום
עובד...בגוף ההודעה, יש למטה את החותמת, בצד שמאל תראי את האיקס...
יש משהו????????אפשר הסבר איך מתקינים את זה?
יעזור לי!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: