בדיוק.חזק מאד!!
בעצם אם יש 2 V זה אומר שההודעה נקראה?
זה מראה שהמישהו פתח אותה...
ויותר אין תירוצים של לא ראיתי....
בדיוק.חזק מאד!!
בדיוקחזק מאד!!
בקיצור, חווית משתמש כמעט כמו בווטצאפ. איך נקרא התוסף? הקישור לא נפתח ליחזק מאד!!
מייל טראקבקיצור, חווית משתמש כמעט כמו בווטצאפ. איך נקרא התוסף? הקישור לא נפתח לי
מועיל לי הרבה מאודבכלל לא
סתם משגע את השכל
מה מועיל לך לדעת שפתחו את המייל?
איך נקרא התוסף של המעקב והתוסף השני של ההסרת מעקב?העיקר שכולנו נשתגע ביחד...
זה מאוד נחמד שאת יודעת מתי אנשים קראו הודעות ואםמועיל לי הרבה מאוד
אני למשל לא יפתח מייל שמסומן בו האפשרות לעקוב אחרימועיל לי הרבה מאוד
אין לי מה להסתיראבל תחשבי הפוך שכולם יודעים בדיוק אם פתחת מתי כמה ולמה
המציאות מוכיחה שהסקרנות תמיד גוברתאני למשל לא יפתח מייל שמסומן בו האפשרות לעקוב אחרי
מאמינה שהרבה כמוני
אפשר להוריד את התמונה של המייל טראק ועדיין זה יעבודאני למשל לא יפתח מייל שמסומן בו האפשרות לעקוב אחרי
מאמינה שהרבה כמוני
איך את יכולה לדעת אם יש שם אפשרות למעקב?אני למשל לא יפתח מייל שמסומן בו האפשרות לעקוב אחרי
מאמינה שהרבה כמוני
כמדומני שכן רואים בשורה של המייל את הכיתוב מייל טראקואין אפשרות לדעת אם יש מישהו עוקב אחריך..
בעקרון יש תמונה שרואים אם יש או איןכמדומני שכן רואים בשורה של המייל את הכיתוב מייל טראק
בניהול התוספיםאם אני מתקינה את התוסף כדי לראות אם אנשים פתחו וזה יחפור לי, אני אוכל להסיר אותו בקלות?
ואם כן, איך?
אין קשר בין העובדה שהתוסף מותקן לך לזה שאנשים יכולים לראות אם פתחת או לאאם אני מתקינה את התוסף כדי לראות אם אנשים פתחו וזה יחפור לי, אני אוכל להסיר אותו בקלות?
ואם כן, איך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: