דיון למבינות בשוקולד

חמוצית

משתמש רשום
אני רוצה לטמפרר שוקולד בשביל פרלינים.
אם אכניס למסת השוקולד קרם כלשהו כמו נוגט וכד' -משתנה התוצאה?
האם חייבים לטמפרר רק שוקולד 'נקי' נטו?
תודה
 
נערך לאחרונה ב:

bracha5

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
בלי להבין מידי הרבה בשוקלד....
אם הקרם הוא רך, זה ירכך לך את השוקלד
 

אמא של נועה

משתמש צעיר
אני מוסיפה חמאת בוטנים / נוגט
לא ראיתי שינוי.
התקשה במקפיא ונשאר יציב.

כמובן שזה תלוי בכמויות
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרלינים מכינים משוקולד בתוספת חמאת קקאו בלבד.
ללא שום מחיות וטעמים.
או שאת מתכוונת למשהו אחר?
 

משתמש אנונימי

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אין צורך להוסיף קרם לשוקולד עצמו, זה יפגע במרקם.. המילוי של הפרלין יכול להיות נוגט או קרם אחר, זה כל הרעיון של פרלין- שכבה פציחה של שוקולד במילוי בטעם כלשהו
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה