עזרה ללקוחות מאוחדת - מה ההחזרים לקורס ה"ל ותומכת לידה

מסכה

משתמש רשום
במאוחדת למי שיש שיא אפשר לקבל על:הכנה ללידה
תומכת לידה
ייעוצים שונים (הנקה,תזונה,שינה וכו')
רק למי שיש שיא?
במאוחד עדיף לא מקבלים שום החזר לקורס?
וכמה זמן צריך תקופת המתנה בשביל לקבל החזר?

נב

משתמש צעיר
יש מישהו מניסיון שיכול להסביר איך עובד העניין של בית החלמה למבוטחת מאוחדת שיא? עד איזה סכום השתתפות והאם מתוך הסל או מחוץ?

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יש איזה ענין שיש סכום מוגבל שהם נותנים לכלללל הלידות, לא?
ואם ניצלת עד היום את הסכום, נגמר הסיפור..
זה נכון?

איתך -אקסטרה דולה

משתמש רשום
פרסום וקופי
עימוד ספרים
נכון.
עד כמה שידוע לי, אם ניצלת את כל הסכום בעידן שהיה ניתן לתבוע את כולו בבת אחת,
ולא נותר לך ממנו,
אז כנראה שלא.
בכל אופן שווה תמיד לברר.

וכן,
במידה ואת עוברת מקופה לקופה... יש אופציה של קבלת החזרים.
בנוסף,
יש בתי יולדות שמעניקים לך החזר של 500-600 ש"ח.
שווה בירור.

ג.ש.ם.

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
לידיעתכן,
יש אפשרות לקבל הוזלה משמעותית בבתי מלון וצימרים דרך ארגון מנוחה וישועה.
זה המייל להעביר בקשה, צריך לצרף תעודת לידה .(עד 4 חודשים מהלידה הם מממנים)
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הטלפון:0552773557.
תהנו.

מקפיצה,
למישהו יש את הפרוספקט המעודכן שלהם?
ממש דחוף לי

002

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
לתשומת ליבכן אפשר לעבור קופה- ולקבל פעמיים החזר!!!!!!!! כמובן בתקופה של עד חצי שנה מהלידה. זה שווה.
האם ההחזר הכפול יגיע רק עבור ההבראה, או על כל סל הלידה, [תומכת וקורס הכנה וכו'] ?

LO

משתמש פעיל
על הכול.
(מוגבל בכל קופה ל2000 ללידה, ל- 4 לידות. ללא קשר למה שניצלת בקופה אחרת).
באיזו קופה?אני דברתי עם מכבי והם אמרו שיתנו לי רק עבור התקופה שאני אלם לא על הבראה שניצלתי כשהייתי בקופה אחרת

מלכה שיינברגר

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
לא, צריך 3 ימים קודם במימון של 285....
במכבי זנ בדיוק הפוך - קודם החזר של 4000 ואז של 283.
לתשומת ליבכן אפשר לעבור קופה- ולקבל פעמיים החזר!!!!!!!! כמובן בתקופה של עד חצי שנה מהלידה. זה שווה.
אפשר לעבור גם 3 קופות ???

מוטי שרון

משתמש רשום
באיזו קופה?אני דברתי עם מכבי והם אמרו שיתנו לי רק עבור התקופה שאני אלם לא על הבראה שניצלתי כשהייתי בקופה אחרת
זה כבר נשמע קצת יותר הגיוני. ולפי זה באותה קבלה לדוג' של דולה שעליה קיבלת החזק מקופה X ולאחמ"כ עברת לקופה אחרת לא תקבלי החזר כי בזמן שצרכת את שירותי תומכת הלידה שזה תאריך הלידה בעצם היית חברה בקופ"ח אחרת
ולכל השאלות ששאלו פה הקריטריונים בכל קופה וקופה משתנים מה שכן לכל הקופות יש הגבלה של 2000 ש"ח לקופה עד 4 מימושים (יכול להיות במקרה של לידת תאומים להשתמש ב4000 ש"ח) אבל זה מוגבל בכל קופה ל4 לידות מה שאומר שאפשר כל 4 לידות לעבור קופה ולהתחיל את כל הזכאות מחדק בקופה החדשה אליה עברת (בלידה ה17 זו כבר בעיה ומה שנותר לך הוא להתפלל שתפתח קופ"ח נוספת) כאשר מה הזכאויות בדיוק זה כבר משתנה בין קופ"ח אחת לרעותה כאשר במאוחדת לדוג' הקורס הכנה ללידה לא מוריד לך מהסל של ה2000 כך שהמקסימום שאפשר להוציא במאוחדת הוא 2500 ש"ח (ולכל מי שלא מימשה את זכויותיה מהקופ"ח אין בזה שום מצווה וחבל כי זה כסף שכבר שנים אנחנו משלמות אותו וחבל לא לנצלו (אני גם לא לקחתי דולה ולא השתתפתי בקורס הכנה ללידה ושילמתי לתומכת לידה על קבלות (+שיעור מהמם שלה למייל) 550ש"ח שקבלתי עליהם ממאוחדת 2500 ש"ח בערך ומשערי צדק עוד 600 ש"ח כך שנשארתי עם כמעט 2500 ש"ח רווח נקי)
ולגבי השאלה שעלתה בשרשור האם הזכאות היא גם לחברי מאוחדת עדיף. התשובה היא לא, ובכל קופות החולים הזכאות היא רק למבוטחות ברובד הגבוה ביותר שיש בקופה זו שיא/זהב/שלי/פלטינום)

מלכה שיינברגר

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
(אני גם לא לקחתי דולה ולא השתתפתי בקורס הכנה ללידה ושילמתי לתומכת לידה על קבלות (+שיעור מהמם שלה למייל) 550ש"ח שקבלתי עליהם ממאוחדת 2500 ש"ח בערך ומשערי צדק עוד 600 ש"ח כך שנשארתי עם כמעט 2500 ש"ח רווח נקי)
3,899 זה הסכום של קבלות כולל מע"מ שצריך להגיש למאוחדת בשביל לקבל 2500,
הם באמת קנו את זה ששילמת כל כך יקר לדולה?

מוטי שרון

משתמש רשום
3,899 זה הסכום של קבלות כולל מע"מ שצריך להגיש למאוחדת בשביל לקבל 2500,
הם באמת קנו את זה ששילמת כל כך יקר לדולה?
זה לא היה רק על דולה ההחזר המקסימלי שניתן על תומכת לידה הוא 1500 ש"ח זה היה על שירותים נוספים

אולי מעניין אותך גם...