רק למי שיש שיא?במאוחדת למי שיש שיא אפשר לקבל על:הכנה ללידה
תומכת לידה
ייעוצים שונים (הנקה,תזונה,שינה וכו')
במאוחד עדיף לא מקבלים שום החזר לקורס?
וכמה זמן צריך תקופת המתנה בשביל לקבל החזר?
רק למי שיש שיא?במאוחדת למי שיש שיא אפשר לקבל על:הכנה ללידה
תומכת לידה
ייעוצים שונים (הנקה,תזונה,שינה וכו')
רק לשיארק למי שיש שיא?
במאוחד עדיף לא מקבלים שום החזר לקורס?
וכמה זמן צריך תקופת המתנה בשביל לקבל החזר?
לידיעתכן,
יש אפשרות לקבל הוזלה משמעותית בבתי מלון וצימרים דרך ארגון מנוחה וישועה.
זה המייל להעביר בקשה, צריך לצרף תעודת לידה .(עד 4 חודשים מהלידה הם מממנים)
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הטלפון:0552773557.
תהנו.
מקפיצה,מקפיצה,
למישהו יש את הפרוספקט המעודכן שלהם?
ממש דחוף לי
גם אנימקפיצה,
וכן אם יש למישהו מידע על עוד הטבות ליולדות אשמח אם יעדכן,
תודה.
מקפיצה,
למישהו יש את הפרוספקט המעודכן שלהם?
ממש דחוף לי
האם ההחזר הכפול יגיע רק עבור ההבראה, או על כל סל הלידה, [תומכת וקורס הכנה וכו'] ?לתשומת ליבכן אפשר לעבור קופה- ולקבל פעמיים החזר!!!!!!!! כמובן בתקופה של עד חצי שנה מהלידה. זה שווה.
על הכול.האם ההחזר הכפול יגיע רק עבור ההבראה, או על כל סל הלידה, [תומכת וקורס הכנה וכו'] ?
באיזו קופה?אני דברתי עם מכבי והם אמרו שיתנו לי רק עבור התקופה שאני אלם לא על הבראה שניצלתי כשהייתי בקופה אחרתעל הכול.
(מוגבל בכל קופה ל2000 ללידה, ל- 4 לידות. ללא קשר למה שניצלת בקופה אחרת).
זה שאלה או עדכוןההחזר על קורס הכנה ללידה במאוחדת הוא לא על חשבון הסל לידה של ה2000 ש"ח
אפשר לעבור גם 3 קופות ???לא, צריך 3 ימים קודם במימון של 285....
במכבי זנ בדיוק הפוך - קודם החזר של 4000 ואז של 283.
לתשומת ליבכן אפשר לעבור קופה- ולקבל פעמיים החזר!!!!!!!! כמובן בתקופה של עד חצי שנה מהלידה. זה שווה.
זה כבר נשמע קצת יותר הגיוני. ולפי זה באותה קבלה לדוג' של דולה שעליה קיבלת החזק מקופה X ולאחמ"כ עברת לקופה אחרת לא תקבלי החזר כי בזמן שצרכת את שירותי תומכת הלידה שזה תאריך הלידה בעצם היית חברה בקופ"ח אחרתבאיזו קופה?אני דברתי עם מכבי והם אמרו שיתנו לי רק עבור התקופה שאני אלם לא על הבראה שניצלתי כשהייתי בקופה אחרת
3,899 זה הסכום של קבלות כולל מע"מ שצריך להגיש למאוחדת בשביל לקבל 2500,(אני גם לא לקחתי דולה ולא השתתפתי בקורס הכנה ללידה ושילמתי לתומכת לידה על קבלות (+שיעור מהמם שלה למייל) 550ש"ח שקבלתי עליהם ממאוחדת 2500 ש"ח בערך ומשערי צדק עוד 600 ש"ח כך שנשארתי עם כמעט 2500 ש"ח רווח נקי)
זה לא היה רק על דולה ההחזר המקסימלי שניתן על תומכת לידה הוא 1500 ש"ח זה היה על שירותים נוספים3,899 זה הסכום של קבלות כולל מע"מ שצריך להגיש למאוחדת בשביל לקבל 2500,
הם באמת קנו את זה ששילמת כל כך יקר לדולה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: