בשמחה
למה ההפרש האדיר בסכום בין שני הקורסים המוצעים?
אגב ראיתי שבוקלמקס נותנים קורס תמורת פתיחת תיק ע"ס 3000 דולר ללא התחייבות מצידך להשתמש בתיק ההשקעות כולל תוכנת דמו,שזה עבד יפה מאוד
עוד דבר דומה זה אסטרטגיית המגדלים אבל אין לי כח להרחיב
אני מעוניין לשמוע על הקורס,
אגב @moti!a
אגב ראיתי שבוקלמקס נותנים קורס תמורת פתיחת תיק ע"ס 3000 דולר ללא התחייבות מצידך להשתמש בתיק ההשקעות כולל תוכנת דמו,
אתם ממליצים על הקורס שלהם? זה של מאיר ברק
עוד דבר אתם יכולים להסביר לי לפחות בחלק בטכני האם החיוי שלכם ע"י מתיחה של קווים הוא דבר שבהכרח קשור למט"ח או למניות, או שכל גרף נסחר יש אפשרות לנתח באותו הצורה לכה"פ לטווח יומי ?
אשמח להחכים עזרתם לי עד עכשיו מאוד
ניתוח טכני נכון באותה מידה לגבי כל דסחורה או מניה, בכפוף למוגבלות הרבה של ניתוח טכני לעבוד לאורך זמןץ אני מאד ספקטי אבל יש רבים בעולם שסבורים אחרת...עוד דבר אתם יכולים להסביר לי לפחות בחלק בטכני האם החיוי שלכם ע"י מתיחה של קווים הוא דבר שבהכרח קשור למט"ח או למניות, או שכל גרף נסחר יש אפשרות לנתח באותו הצורה לכה"פ לטווח יומי ?
זה הקישור לאתר שלהם, העמוד הזה הוא העמוד שבו אני מוריד את תוכנת המסחר,Colmex Pro MultiTrader Desktop - Colmex Pro
www.colmexpro.com
פשוט אין לי מושג אם זה הם, כי אני דיברתי עם קולמקס פרו והבנתי שיש להם גם זירת מסחר בוול סטריט שזה מה שהתוכנת מסחר הזו נותנת.
אשמח אם תחכים אותי בעניין.
וגם אלה שבדו את כל כספם...כל אלה שהפכו למליונרים
וגם אלה שבדו את כל כספם...
פני סטוקס זה הימור גדול. יש סיבה למה המניות האלה נסחרות במחיר כל כך נמוך. (רק לסבר את האוזן, קרנות הגידור הגדולות בדרך כלל לא משקיעות במניות של פחות מ-5 דולר).
בכל,, הגישה של "לחפש להיות מליונר" בשוק ההון היא גישה לא נכונה, שמובילה ברוב המקרים לפי-פחת כלכלי. שוק ההון הוא כמשמעו, מקום טוב להשקיע בו ולהגדיל את ההון, לא להתעשר.
מה עם זה שבמניות הפני סטוקס אין לך נזילות שבמקרה שהעסקה הולכת נגדך אתה תוכל לצאת ללא הפסד או בהפסד מינימלי וגם יש מרווחים גדולים מאוד בבוק ההצעות וזה הסיכון הגדול (מספיק שהגיע מוכר קצת גדול ואתה באחוזים ניכרים למטה)...
מה עם זה שבמניות הפני סטוקס אין לך נזילות שבמקרה שהעסקה הולכת נגדך אתה תוכל לצאת ללא הפסד או בהפסד מינימלי וגם יש מרווחים גדולים מאוד בבוק ההצעות וזה הסיכון הגדול (מספיק שהגיע מוכר קצת גדול ואתה באחוזים ניכרים למטה)...
ומי שמבין לא מרויח
ומי שמרויח לא יכול ללמד
הכוונה הרוב מפסידים...ובשלב מוקדם פורשים אחרי כוויות...ולא נשאר אנשים ללמוד מהם איך להרויח אלא יחידי סגולה...
זה חלק מהבלבול...
אנשים רוצים להשקיע אבל יש מניות אג"ח מדדים מט"ח וכו וכו וכו כמו שכתבתי עשרות כיווני השקעה ומסחר ואין מי שיכוון מה המסלולים ומהם היתרונות בכל אחת מהם ובמה להתמקד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: