מצטרפתפליז, עוד פרק.
"אבל אתה שלוימי, אתה יכול להתחייב לה?"
חסרות מרכאותסבא פותח אני אקריא מתורגם, כדי שתוכלי להבין.
לא הצלחתי להבין מי אומר מה במשפטים האלה..."כמה פעמים השארת אותי לריב עם השכנים?"
"כמה פעמים הייתי צריכה לגלות כל מיני דברים שלא בדיוק אמרת לי ו.."
לא רוצה לדבר לעצמי.
וואי וואי... גם עלי נפלו כמה."אולי אני לא יודע לאהוב"
מפולת סלעים נופלת עליי.
מירי מדברת עם שלוימי.וואו! חתיכת שיחה...
לא הצלחתי להבין מי אומר מה במשפטים האלה...
וואי וואי... גם עלי נפלו כמה.
מדהים! תסדרי רק אולי את המרכאות. שיהיה יותר ברור.מירי מדברת עם שלוימי.
חזק עד זעזוע, אך משהו בו קצת מתפתל, עם עודף של וא"וים.תום בעיניו של שלוימי ולי הוא מרגיש רשע ואכזר וזר.
אני מבינה את מה שהוא מתכוון לומר, אבל אם מישהו מרגיש חנוק אז כן יש לו בעיה עם החונק. אני מאמינה שכל הזמן היא נותנת לו תחושה שהוא לא מספיק טוב, לא מספיק ירא שמים וכו'."לי אין בעיה איתה. לה יש בעיה איתי. אולי שמירי תלך לטיפול?"
הוא ביקש היא הסכימה.הדוג' האחרונה קצת חורגת מהאופי הרגיל שלו, נכון שהוא מעופף, מעגל פינות, לא עקבי,
אבל כאן- היא הולכת ללדת והוא לים??
זה מרגיש חולני מידי.. לא כ"כ מתאים לאופי המסור שלו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: