זה אין ליתודה רבה אם אפשר ג"כ BRASS וALESIS
אין לי אורגן של ימהה
פשוט אני מחפש המון וחורש את האינטרנט למצוא סטים ודגימות לקורג ותוך כדי אני רואה הרבה לימהה (ppf)
זה אין ליתודה רבה אם אפשר ג"כ BRASS וALESIS
יש כאן באשכול כמה!!!אשמח אם מישהו מכם ישלח לי קבצי PPF מעולים!!!!
תודה ענקית מראש!!!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה בגלל שהכנסת את הסט קומפלט (נכון?) ולכם זה מחק את מה שהיה בפניםהעלו פה בתחילת האשכול דגימות של פסנתר, ולחבר שלי יש קורג PA700 והכנסתי לו את זה בתוך האורגן, ומשום מה נמחק לו דגימות אחרות מתוך האורגן, אז רציתי לשאול איך זה נמחק?
אולי לא היה לו מספיק מקום וזה נכנס על חשבון הדגימות האחרות?
או משום סיבה אחרת?
הצלחת להוריד משם איזה סט? כי לי האתר כתב כמה פעמים שההורדה נכשלהעוד אתר עם סטים לקורג ימהה וכו'
http://www.orgaforum.ro/download.php
לא הצלחתי עדייןהצלחת להוריד משם איזה סט? כי לי האתר כתב כמה פעמים שההורדה נכשלה
הצלחת להוריד משהו?KLAVYECİLER - KORG-YAMAHA-ROLAND
Türkiyenin en büyük Müzisyen forumu.Ritim,Set, Ses, Sampler, korg, korg türkiye, yamaha, ketron roland, gem, md, karaoke, alt yapı, korg ritim set, yamaha pack, ritim set, pa800, pa3x, pa4x,pa700,pa1000.pa600,www.klavyeciler.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: