רוב מה שיש כאן כבר נעול בקובץ המותאם לאורגן יש גם קבצי WAV לחלקם שאמורים לעלות לקיובס.מעוניין במעט הסבר:
אני מעוניין בדגימות לקיובס
האם אני יכול להשתמש בכל מה שמעלים כאן.
לא שיש לי סיבה לחשוב למה לא סתם ככה לא הבנתי עדיין איך זה עובד.
רוב מה שיש כאן כבר נעול בקובץ המותאם לאורגן יש גם קבצי WAV לחלקם שאמורים לעלות לקיובס.מעוניין במעט הסבר:
אני מעוניין בדגימות לקיובס
האם אני יכול להשתמש בכל מה שמעלים כאן.
לא שיש לי סיבה לחשוב למה לא סתם ככה לא הבנתי עדיין איך זה עובד.
חבילה נוספת של דגימות פסנתר לקורג
תהנו חבר'ה
כשאני פותח את הזיפ הוא כותב לי שהקובץ פגום אתה יכול להעלות מחדש?דגימות פסנתר "סטנווי" ("steinway")
חינם!!!!
אצלי ב900 זה עובד מצוין. (אני מאוד נהנה לנגן איתם הם ברמה טובה מאוד)
תהנו!
כןתודה!! זה גם חינם? כמו הקודם?
חילצת דרך תוכנת 7zip?כשאני פותח את הזיפ הוא כותב לי שהקובץ פגום אתה יכול להעלות מחדש?
זה לא נותן ורושם לי שגיאה, את החבילה הנוספת כן הצלחתי לפתוח.חילצת דרך תוכנת 7zip?
אשלח לך את החבילה למיילזה לא נותן ורושם לי שגיאה, את החבילה הנוספת כן הצלחתי לפתוח.
נשלחאשלח לך את החבילה למייל
תיקון "דוגם" הנה לך קישור לתוכנה https://usa.yamaha.com/support/updates/msd_win_kbd.htmlאיך אני מדגים בימהה 670?
אם מדובר בדגימה מוכנה כמו הקבצים לעיל סיומת PPF זה לא מסובך! צריך את התוכנה שתנעל את הקובץ עבור האורגן צריך להוציא מהאורגן קובץ N27 נמצא בSYSTEM להעלות אותו לתוכנה ואז לנעול עבור הדגם המבוקש.תיקון "דוגם" הנה לך קישור לתוכנה https://usa.yamaha.com/support/updates/msd_win_kbd.html
זה קצת מאוד מסובך!!!!!
אמת! קבצים ראשוניים מסוג PPF תוכל להוריד מהאתר של YAMAHA עבור האורגן שלך!!אם מדובר בדגימה מוכנה כמו הקבצים לעיל סיומת PPF זה לא מסובך! צריך את התוכנה שתנעל את הקובץ עבור האורגן צריך להוציא מהאורגן קובץ N27 נמצא בSYSTEM להעלות אותו לתוכנה ואז לנעול עבור הדגם המבוקש.
בלי נדר אשלח לך ראיתי כמה קבצים כאלו בכל מיני מקומותאשמח אם מישהו מכם ישלח לי קבצי PPF מעולים!!!!
תודה ענקית מראש!!!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה אם אפשר ג"כ BRASS וALESISבלי נדר אשלח לך ראיתי כמה קבצים כאלו בכל מיני מקומות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: