חגים לכבוד ר"ח- מי היא הסופגניה המנצחת??

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
מישהי ניסתה סופגניות עם אלכוהול אמיתי ולא וודקה/ ברנדי?
 

מירי84

משתמש פעיל
היה נראה שזה יוצא מעולה כשהנייר למטה.
תכניסי אחד ככה ואת השני הפוך ותבדקי מה יוצא יותר טוב.
לא בטוח שזה כ"כ משנה, רק בשביל הנוחות
נכון. תודה! אבל זה פחות קריטי לי, יותר חשוב לי העניין של משך הטיגון המיטבי- 2 דקות או חצי דקה מכל צד?
 

בינה

משתמש מקצוען
מוכנות לגלות לי אחת ולתמיד איך קורצים את הסופגניות המושלמות האלו?
 

ציפיצ

משתמש צעיר
מוכנות לגלות לי אחת ולתמיד איך קורצים את הסופגניות המושלמות האלו?
אני בתחילה קרצתי עם כוס, ונבהלתי, זה היה נראה ממש מכוער... אז גלגלתי את הנגלה השניה בלי לקרוץ,
אבל אחרי שתפחו, כולם יצאו מושלמים חלקים ויפים...
בהצלחה :)
 

בינה

משתמש מקצוען
אני בתחילה קרצתי עם כוס, ונבהלתי, זה היה נראה ממש מכוער... אז גלגלתי את הנגלה השניה בלי לקרוץ,
אבל אחרי שתפחו, כולם יצאו מושלמים חלקים ויפים...
בהצלחה :)

עם הכוס זה יוצר לא יפה.
מה הכוונה גילגלתי?
 

Outerstuff

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סופגניות מושלמות!
לא מרגישים שאוכלים בצק, יוצא אורירי מאד!
זהירות, טעים במיוחד!!!

בצק:
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
3 ביצים
רבע כוס שמן
15 כפיות סוכר
חצי כף מלח
2 כפות ברנדי(עראק, משהו עם אלכוהול שיספוג את השמן)
2.5 כוסות מים פושרים.


מתפיחים עד שתופח כפול בכמות.
מחממים שמן עמוק
מרדדים לא מאד דק, בערך ס"מ עובי, (תופח בטיגון)
קורצים עיגולים עם כוס,
מטגנים מ-2 הצדדים להזהבה יפה.

מוציאים וממלאים במה שרוצים.

בהנאה!

וסוף סוף הצלחתי להכין ולצלם :)
חנוכה הגיע!!! IMG_0129.JPGIMG_0128.JPG
 

Outerstuff

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני טגנתי את כולם,
והקפאתי מטוגנים,
לימים אחרים,
מפשירים תוך כמה דקות ומכניסים לתנור,
יוצא טרי!!!!
 

מתנות קטנות

משתמש מקצוען
תודה גדולה על ההמלצה!
הכנתי היום ויצא מעולה!
אח"כ עשיתי עם הילדים סדנת קישוט סופגניות ויצאו להם סופגניות יפהפיות סטייל רולדין... :p
ושאלה קטנה למי שמבינה,
למה בתוך הסופגניה נוצר חלל? היה חסר לי קצת סופגניה... (לא שמתי מילוי)
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
@save as או כל מוכשרת אחרת
הכנתי רבע כמות והבצק נוזלייייייי
מה אפשר לעשות?
 

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
כנראה משהו התפקשש לך בחלוקת הנוזלים...
ממליצה לך לעשות שוב כמות של כל יתר החומרים בלי המים (נניח שוב רבע, אבל תרשמי את הכמויות המעודכנות על דף חדש למניעת בלבול) ותערבבי עם העיסה הקודמת. תוסיפי מים רק במידת הצורך.
בהצלחה!
 

IAvigail

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
D I G I T A L
@save as
אני רוצה להכין עכשיו את הסופגניות מהמתכון שלך,
אין לי ערק/וודקה/ברנדי (הלכתי לקנות אתמול-יקר נורא ואין לי עוד שימוש לזה...)
ישמצב להכין בלי? אולי יין מתוק יעזור?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה