חגים לכבוד ר"ח- מי היא הסופגניה המנצחת??

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
כל אלו שהכינו סופגניות מהממות,
אתן משתמשות במד חום לשמן?

קרה לי שהכנתי סופגניות ויצאו מעלפות מבחוץ, ומבפנים עדיין בצק...
אני לא השתמשתי במד חום, ויצא מטוגן בול גם מבפנים.
יש לי כיריים אינדוקציה, שמתי על מספר 10 (בינוני-גבוה)
וחיממתי את השמן ממש הרבה זמן - בערך רבע שעה, עד שהתחלתי את הטיגון.

זו הדרך לבדוק האם השמן מוכן לטיגון:
  • בסיר בינוני מחממים כליטר – ליטר וחצי שמן על אש בינונית לטמפרטורה של 160-170 מעלות או עד כשמכניסים כף עץ הפוכה, יש בועיות קטנות ליד הכף העץ. חשוב מאוד לטגן באש בינונית. אם השמן יהיה חם מדי, הסופגנייה תהיה מוכנה מבחוץ ומבפנים הבצק לא יהיה מוכן.
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
אני לא השתמשתי במד חום, ויצא מטוגן בול גם מבפנים.
יש לי כיריים אינדוקציה, שמתי על מספר 10 (בינוני-גבוה)
וחיממתי את השמן ממש הרבה זמן - בערך רבע שעה, עד שהתחלתי את הטיגון.

זו הדרך לבדוק האם השמן מוכן לטיגון:
איזה גודל סיר?
יש לך מ-0 עד 14?
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בכיריים שלי אין משמעות לקוטר של הסיר.
 
  • תודה
Reactions: srp

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כמה סופגניות בגודל סטנדרטי יוצא מק"ג אחד של בצק?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
וכמובן מתכונים לספינג'ים.
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
יש מתכון של הידברות ומאפית עיני. השף שם אומר את המתכון:https://www.youtube.com/watch?v=gL5X8RJl7LI


קליו קמח

150 גר סוכר

100 גר שמן

15 גר מלח

50 גר שמרים,

תמציות וניל ולימון

2 ביצים

400 גר מים

לשים את הכול ומתפיחים עד להכפלת הנפח, מכדררים לעיגולים(אני עושה של 50 גר), ושמים כול כדור(ואז יוצא עיגול כמו של החנות) על ריבוע ניר אפיה. מתפיחים עד להכפלת הכמות כשעתיים עד שעתיים וחצי. (חיב להתפיח היטב ואז יוצא אוורירי בתוכו).
לטגן ב 160-170 מעלות או עד כשמכניסים קיסם, יש בועיות קטנות ליד הכף העץ. כ 2 וחצי דקות כול צד.
מזריקים ריבה ומפזרים אבקת סוכר.


המתכון הזה ממש מומלץ, יצא ממש כמו של החנויות.....
 

STBW

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
מה הרעיון להתפיח על נייר אפייה?
ממה התועלת הזה?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הבו מתכונים גם למילויים מעניינים חוץ מריבה, ריבת חלב, ושוקולד.
וכמובן מתכונים לספינג'ים.
1. ריבת תפוחים מהירה- היה מתכון של חסי סגל בטעימות של חנוכה אשתקד.
2. גנאש שוקולד לבן שמוסיפים לו קפה נמס בהרתחה או מחית פיסטוק- טעם מדהים.
3. קרם פטיסייר.
 

STBW

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
1. ריבת תפוחים מהירה- היה מתכון של חסי סגל בטעימות של חנוכה אשתקד.
2. גנאש שוקולד לבן שמוסיפים לו קפה נמס בהרתחה או מחית פיסטוק- טעם מדהים.
3. קרם פטיסייר.
יש לך קישור למתכון של ריבת תפוחים?
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
יש מתכון של הידברות ומאפית עיני. השף שם אומר את המתכון:https://www.youtube.com/watch?v=gL5X8RJl7LI


קליו קמח

150 גר סוכר

100 גר שמן

15 גר מלח

50 גר שמרים,

תמציות וניל ולימון

2 ביצים

400 גר מים

לשים את הכול ומתפיחים עד להכפלת הנפח, מכדררים לעיגולים(אני עושה של 50 גר), ושמים כול כדור(ואז יוצא עיגול כמו של החנות) על ריבוע ניר אפיה. מתפיחים עד להכפלת הכמות כשעתיים עד שעתיים וחצי. (חיב להתפיח היטב ואז יוצא אוורירי בתוכו).
לטגן ב 160-170 מעלות או עד כשמכניסים קיסם, יש בועיות קטנות ליד הכף העץ. כ 2 וחצי דקות כול צד.
מזריקים ריבה ומפזרים אבקת סוכר.


המתכון הזה ממש מומלץ, יצא ממש כמו של החנויות.....
IMG-20201124-WA0047.jpeg

תמונה של הסופגניות שלי......... נחטפו ברגע!
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
ואלה מגרה בורוף
אפשר מתכון?
יש מתכון של הידברות ומאפית עיני. השף שם אומר את המתכון:https://www.youtube.com/watch?v=gL5X8RJl7LI


קליו קמח

150 גר סוכר

100 גר שמן

15 גר מלח

50 גר שמרים,

תמציות וניל ולימון

2 ביצים

400 גר מים

לשים את הכול ומתפיחים עד להכפלת הנפח, מכדררים לעיגולים(אני עושה של 50 גר), ושמים כול כדור(ואז יוצא עיגול כמו של החנות) על ריבוע ניר אפיה. מתפיחים עד להכפלת הכמות כשעתיים עד שעתיים וחצי. (חיב להתפיח היטב ואז יוצא אוורירי בתוכו).
לטגן ב 160-170 מעלות או עד כשמכניסים קיסם, יש בועיות קטנות ליד הכף העץ. כ 2 וחצי דקות כול צד.
מזריקים ריבה ומפזרים אבקת סוכר.


המתכון הזה ממש מומלץ, יצא ממש כמו של החנויות.....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה