אני לא השתמשתי במד חום, ויצא מטוגן בול גם מבפנים.כל אלו שהכינו סופגניות מהממות,
אתן משתמשות במד חום לשמן?
קרה לי שהכנתי סופגניות ויצאו מעלפות מבחוץ, ומבפנים עדיין בצק...
יש לי כיריים אינדוקציה, שמתי על מספר 10 (בינוני-גבוה)
וחיממתי את השמן ממש הרבה זמן - בערך רבע שעה, עד שהתחלתי את הטיגון.
זו הדרך לבדוק האם השמן מוכן לטיגון:
- בסיר בינוני מחממים כליטר – ליטר וחצי שמן על אש בינונית לטמפרטורה של 160-170 מעלות או עד כשמכניסים כף עץ הפוכה, יש בועיות קטנות ליד הכף העץ. חשוב מאוד לטגן באש בינונית. אם השמן יהיה חם מדי, הסופגנייה תהיה מוכנה מבחוץ ומבפנים הבצק לא יהיה מוכן.