חגים לכבוד ר"ח- מי היא הסופגניה המנצחת??

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אין לי גישה לחכמת.
נמתין להעני שתעביר.
 
  • תודה
Reactions: T.S

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
זה הצילום שהעלו בעמוד הקודם עם החתימה של רותיז. אין עוד משהו שם. הסרטונים כבר לא קיימים.
 
  • תודה
Reactions: T.S

גרפי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סופגניות מושלמות!
לא מרגישים שאוכלים בצק, יוצא אורירי מאד!
זהירות, טעים במיוחד!!!

בצק:
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
3 ביצים
רבע כוס שמן
15 כפיות סוכר
חצי כף מלח
2 כפות ברנדי(עראק, משהו עם אלכוהול שיספוג את השמן)
2.5 כוסות מים פושרים.


מתפיחים עד שתופח כפול בכמות.
מחממים שמן עמוק
מרדדים לא מאד דק, בערך ס"מ עובי, (תופח בטיגון)
קורצים עיגולים עם כוס,
מטגנים מ-2 הצדדים להזהבה יפה.

מוציאים וממלאים במה שרוצים.

בהנאה!
הכנתי את זה היום, יצא פשוט מושלם!!

1605624719771.png

WhatsApp Image 2020-11-17 at 16.36.51.jpeg
 

קבצים מצורפים

  • WhatsApp Image 2020-11-17 at 16.36.51 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2020-11-17 at 16.36.51 (1).jpeg
    KB 115.2 · צפיות: 41

whitestar

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
יש לי מתכון מעולה שיוצא אמיתי ומדהים!
אבל צריך(כדאי) לשים בו עראק, או יין,(משהו עם אלכוהול)
שהוא גורם שהשמן יספג.
משהו כזה,
אם מישהי רוצה מתכון, בשמחה!
הכנתי אתמול

יצא לי קצת קטנים

הגיוני?

רשום מה העובי של הבצק שצריך להיות בהשטחה?

וואי רק עכשיו אני קולטת שפיספסתי משו

שמתי 1/4 כפית שמרים במקום 2+1/4

אבל גם יצא טוב
 

Outerstuff

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הכנתי אתמול

יצא לי קצת קטנים

הגיוני?

רשום מה העובי של הבצק שצריך להיות בהשטחה?

וואי רק עכשיו אני קולטת שפיספסתי משו

שמתי 1/4 כפית שמרים במקום 2+1/4

אבל גם יצא טוב
איזה מתכון עשית? את זה שמהסרטון, או ממהודעה שרשמתי אח"
סופגניות מושלמות!
לא מרגישים שאוכלים בצק, יוצא אורירי מאד!
זהירות, טעים במיוחד!!!

בצק:
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
3 ביצים
רבע כוס שמן
15 כפיות סוכר
חצי כף מלח
2 כפות ברנדי(עראק, משהו עם אלכוהול שיספוג את השמן)
2.5 כוסות מים פושרים.


מתפיחים עד שתופח כפול בכמות.
מחממים שמן עמוק
מרדדים לא מאד דק, בערך ס"מ עובי, (תופח בטיגון)
קורצים עיגולים עם כוס,
מטגנים מ-2 הצדדים להזהבה יפה.

מוציאים וממלאים במה שרוצים.

בהנאה!

כי הסרטון רק הראה איך הם יוצאות,
המתכון שונה :)
 

whitestar

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
איזה מתכון עשית? את זה שמהסרטון, או ממהודעה שרשמתי אח"


כי הסרטון רק הראה איך הם יוצאות,
המתכון שונה :)
חחחחחחחחחחה

העתקתי את המתכון מהסרטון

יצא טעים אש

אבל קטנות
 

whitestar

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
איזה מתכון עשית? את זה שמהסרטון, או ממהודעה שרשמתי אח"


כי הסרטון רק הראה איך הם יוצאות,
המתכון שונה :)
רק לא הבנתי למה שמת את הסרטון
 

רוצה יותר

משתמש מקצוען
למה, מה עם המתכון מהסרטון? דווקא היה נראה קל הכנה באופן מגרה.
לא שווה לנסות? מצד שני התמונה שהעלתה @קשר כשר באמת משכנעת במיוחד.
ואיך אומרים? תמונה שווה אלף מילים.
 

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
הכנתי את המתכון הזה שהוא ממש דומה למתכון של @rutiz
רק יש בו יותר ביצים ופחות מים ומוסיפים שם ערק לבצק.
הבצק היה נראה לי מידי יבש אז הוספתי עוד 1/4 כוס מים.
התפתחתי על גבי ריבועי נייר אפייה - טיפ גאוני!!!
יצא מעולה!!!
הציבור טוען שאלו הסופגניות הכי טעימות שאכלו אי פעם....
2 (1).jpg
3.jpg
2 (2).jpg
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
הכנתי את המתכון הזה שהוא ממש דומה למתכון של @rutiz
רק יש בו יותר ביצים ופחות מים ומוסיפים שם ערק לבצק.
הבצק היה נראה לי מידי יבש אז הוספתי עוד 1/4 כוס מים.
התפתחתי על גבי ריבועי נייר אפייה - טיפ גאוני!!!
יצא מעולה!!!
הציבור טוען שאלו הסופגניות הכי טעימות שאכלו אי פעם....
צפה בקובץ המצורף 766258
צפה בקובץ המצורף 766257
צפה בקובץ המצורף 766254
הסופגניות נראות מליון דולר!!
אואוו לא הספקתי היום להכין אולי לשבת.... חייבת.....
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
הכנתי את המתכון הזה שהוא ממש דומה למתכון של @rutiz
רק יש בו יותר ביצים ופחות מים ומוסיפים שם ערק לבצק.
הבצק היה נראה לי מידי יבש אז הוספתי עוד 1/4 כוס מים.
התפתחתי על גבי ריבועי נייר אפייה - טיפ גאוני!!!
יצא מעולה!!!
הציבור טוען שאלו הסופגניות הכי טעימות שאכלו אי פעם....
צפה בקובץ המצורף 766258
צפה בקובץ המצורף 766257
צפה בקובץ המצורף 766254
שוואו אליפות, איה תפוחות ומדויקות,
ממש בא לתת ביס למסך,
אשמח למתכון מדויק ,
ומה אפשר לשים במקום ערק?(השלל בבית הוא וודקה או יין מתוק)
 

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
למתכון השתמשתי בכוסות מדידה.

מצרכים:
1 קילו קמח
2 כף שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
2 כפיות מלח
1/2 כוס שמן
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות מים
2 כפות ערק / ברנדי / וודקה
ריבת תות / ריבת חלב
אבקת סוכר
1 – 1.5 ליטר שמן לטיגון

אופן הכנה:
  • מכנסים למיקסר את הקמח השמרים היבשים, הסוכר והמלח ומערבבים מעט.
  • מוסיפים את השמן, הביצים, תמצית וניל והמים ולשים את הבצק על מהירות נמוכה כ-10 דקות
  • מוסיפים את הערק / וודקה וממשיכים ללוש עוד 2 דקות עד שמתקבל בצק רך מאוד וקצת דביק.
  • מעבירים לקערה משומנת את הבצק ומתפיחים כשעה וחצי עד שעתיים, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 1.2-2 ס"מ.
  • קורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ ומוציאים מיד מהבצק המרודד.
  • מניחים את העיגולי הבצק על ריבועי נייר אפיה גזורים מראש.
  • מכסים במפת ניילון או במגבת ומשאירים להתפחה נוספת של 40 דקות.
  • בסיר בינוני מחממים כליטר – ליטר וחצי שמן על אש בינונית לטמפרטורה של 160-170 מעלות או עד כשמכניסים כף עץ הפוכה, יש בועיות קטנות ליד הכף העץ. חשוב מאוד לטגן באש בינונית. אם השמן יהיה חם מדי, הסופגנייה תהיה מוכנה מבחוץ ומבפנים הבצק לא יהיה מוכן.
  • מכניסים את הסופגניות עם ריבועי נייר האפיה ומטגנים כל צד כדקה וחצי עד שתי דקות.
  • אחרי שהסופגניות מתקררות מעט, זורים אבקת סוכר.
  • ממלאים בריבת תות / ריבת חלב או כל מילוי אחר שאוהבים.
 
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

ג'ודיקה קלאסיק

משתמש צעיר
הבו מתכונים גם למילויים מעניינים חוץ מריבה, ריבת חלב, ושוקולד.
וכמובן מתכונים לספינג'ים.
 

יוניט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כל אלו שהכינו סופגניות מהממות,
אתן משתמשות במד חום לשמן?

קרה לי שהכנתי סופגניות ויצאו מעלפות מבחוץ, ומבפנים עדיין בצק...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה