אין לי גישה לחכמת.
נמתין להעני שתעביר.
נמתין להעני שתעביר.
כבר מעבירה
שימנע מהשמן להספג לתוך הסופגניהעראק, משהו עם אלכוהול שיספוג את השמן)
הכנתי את זה היום, יצא פשוט מושלם!!סופגניות מושלמות!
לא מרגישים שאוכלים בצק, יוצא אורירי מאד!
זהירות, טעים במיוחד!!!
בצק:
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
3 ביצים
רבע כוס שמן
15 כפיות סוכר
חצי כף מלח
2 כפות ברנדי(עראק, משהו עם אלכוהול שיספוג את השמן)
2.5 כוסות מים פושרים.
מתפיחים עד שתופח כפול בכמות.
מחממים שמן עמוק
מרדדים לא מאד דק, בערך ס"מ עובי, (תופח בטיגון)
קורצים עיגולים עם כוס,
מטגנים מ-2 הצדדים להזהבה יפה.
מוציאים וממלאים במה שרוצים.
בהנאה!
הכנתי אתמוליש לי מתכון מעולה שיוצא אמיתי ומדהים!
אבל צריך(כדאי) לשים בו עראק, או יין,(משהו עם אלכוהול)
שהוא גורם שהשמן יספג.
משהו כזה,
אם מישהי רוצה מתכון, בשמחה!
איזה מתכון עשית? את זה שמהסרטון, או ממהודעה שרשמתי אח"הכנתי אתמול
יצא לי קצת קטנים
הגיוני?
רשום מה העובי של הבצק שצריך להיות בהשטחה?
וואי רק עכשיו אני קולטת שפיספסתי משו
שמתי 1/4 כפית שמרים במקום 2+1/4
אבל גם יצא טוב
סופגניות מושלמות!
לא מרגישים שאוכלים בצק, יוצא אורירי מאד!
זהירות, טעים במיוחד!!!
בצק:
ק"ג קמח
2 כפות שמרים
3 ביצים
רבע כוס שמן
15 כפיות סוכר
חצי כף מלח
2 כפות ברנדי(עראק, משהו עם אלכוהול שיספוג את השמן)
2.5 כוסות מים פושרים.
מתפיחים עד שתופח כפול בכמות.
מחממים שמן עמוק
מרדדים לא מאד דק, בערך ס"מ עובי, (תופח בטיגון)
קורצים עיגולים עם כוס,
מטגנים מ-2 הצדדים להזהבה יפה.
מוציאים וממלאים במה שרוצים.
בהנאה!
חחחחחחחחחחהאיזה מתכון עשית? את זה שמהסרטון, או ממהודעה שרשמתי אח"
כי הסרטון רק הראה איך הם יוצאות,
המתכון שונה
רק לא הבנתי למה שמת את הסרטוןאיזה מתכון עשית? את זה שמהסרטון, או ממהודעה שרשמתי אח"
כי הסרטון רק הראה איך הם יוצאות,
המתכון שונה
להדגים איך הם יוצאות מהמתכון שלי, כי לא היתה לי בינתיים תמונה...רק לא הבנתי למה שמת את הסרטון
הכנתי את המתכון הזה שהוא ממש דומה למתכון של @rutizסופגניות ביתיות הכי טעימות שטעמתי!!!
https://www.heninthekitchen.com/פרק-28-סופגניות-קלאסיות/
הסופגניות נראות מליון דולר!!הכנתי את המתכון הזה שהוא ממש דומה למתכון של @rutiz
רק יש בו יותר ביצים ופחות מים ומוסיפים שם ערק לבצק.
הבצק היה נראה לי מידי יבש אז הוספתי עוד 1/4 כוס מים.
התפתחתי על גבי ריבועי נייר אפייה - טיפ גאוני!!!
יצא מעולה!!!
הציבור טוען שאלו הסופגניות הכי טעימות שאכלו אי פעם....
צפה בקובץ המצורף 766258
צפה בקובץ המצורף 766257
צפה בקובץ המצורף 766254
שוואו אליפות, איה תפוחות ומדויקות,הכנתי את המתכון הזה שהוא ממש דומה למתכון של @rutiz
רק יש בו יותר ביצים ופחות מים ומוסיפים שם ערק לבצק.
הבצק היה נראה לי מידי יבש אז הוספתי עוד 1/4 כוס מים.
התפתחתי על גבי ריבועי נייר אפייה - טיפ גאוני!!!
יצא מעולה!!!
הציבור טוען שאלו הסופגניות הכי טעימות שאכלו אי פעם....
צפה בקובץ המצורף 766258
צפה בקובץ המצורף 766257
צפה בקובץ המצורף 766254
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: