משקאות ליקר רימונים

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
קל להכנה ומאוד טעים
צריך להכין כחודשיים לפני השתייה,
תכינו עכשעו יהיה מוכן בע"ה לחנוכה..

המצרכים:
1 ק"ג גרעיני רימון
1 ק"ג סוכר
1 ליטר וודקה/אלכוהול נקי/וויסקי
צנצנת גדולה מעוקרת במים רותחים

מכינים:
מוסיפים לצנצנת גרעיני רימון וסוכר בשכבות (רימון-סוכר-רימון-סוכר)
מכסים את הצנצנת בבד חיתול או מגבת נייר
אסור לאטום את הצנצנת! התהליך יוצר גז שיפוצץ את הצנצנת.
כותבים על הצנצנת את תאריך ההכנה,
מניחים למשך חודש ימים במקום קריר במרפסת ללא שמש ישירה
פעם בשבוע משקשקים את הצנצנת לערבוב טוב של הסוכר והרימון

אחרי חודש:
מסננים את הנוזל שהתקבל, מוסיפים את האלכוהול , שוב סוגרים למעלה בבד חיתול ומניחים באותו מקום לחודש נוסף
בסוף התהליך ממלאים את הליקר לבקבוקים יפם ושומרים במקרר
נשמר בקרור זמן ארוך - לחיים

*אם אתם לא מורגלים להכין ליקר תתחילו בקטן = 1/2 קילו גרעיני רימון 1/2 קילו סוכר 1/2 קילו אלכוהול
טעים לכם? תכפילו כמויות.

ליקר.jpg
 

שישפן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני ממש אוהבת מיץ רימונים, מעניין לנסות את המתכון הזה, תודה.
 

blue eagle

משתמש סופר מקצוען
אני ממש אוהבת מיץ רימונים, מעניין לנסות את המתכון הזה, תודה.
מיץ רימונים ?
אנחנו הכנו כמויות ויוצא טירוף
לוקחים מלא גרעיני רימון טוחנים אותם בבלנדר
אח"כ לוקחים מסננת ואז יוצא מיץ צלול (אפשר גם פעמיים)
ופשוט לשים במקפיא ...
זה יוצא מרקם של ברד טעים....
לא צריך סוכר ולא כלום
פה נתנו לליקר רימונים שזה אחרת לגמרי...
 

שישפן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מיץ רימונים ?
אנחנו הכנו כמויות ויוצא טירוף
לוקחים מלא גרעיני רימון טוחנים אותם בבלנדר
אח"כ לוקחים מסננת ואז יוצא מיץ צלול (אפשר גם פעמיים)
ופשוט לשים במקפיא ...
זה יוצא מרקם של ברד טעים....
לא צריך סוכר ולא כלום
פה נתנו לליקר רימונים שזה אחרת לגמרי...
כן הבנתי, התכוונתי שאני ממש אוהבת מיץ רימונים ומענין איך ליקר רימונים יצא..:unsure:
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
מיץ רימונים ?
אנחנו הכנו כמויות ויוצא טירוף
לוקחים מלא גרעיני רימון טוחנים אותם בבלנדר
אח"כ לוקחים מסננת ואז יוצא מיץ צלול (אפשר גם פעמיים)
ופשוט לשים במקפיא ...
זה יוצא מרקם של ברד טעים....
לא צריך סוכר ולא כלום
פה נתנו לליקר רימונים שזה אחרת לגמרי...
אני רוצה לטחון רימונים בשביל מיץ
לא יוצא מריר בגלל הגרעין הלבן?
 

יהודי חם

משתמש מקצוען
למה להכין מהגרעינים ולא ממיץ רימונים סחוט?
מיץ רימונים + אלכוהול + סוכר
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
עבר חודש
סיננתי את מיץ הרימון מהגרעינים דרך בד חיתול
את מיץ הרימונים הנקי העברתי לבקבוק מעוקר
הוספתי אלכוהול 40%
בעוד חודש מהיום יהיה מוכן.
 

קבצים מצורפים

  • רימון (1).png
    רימון (1).png
    KB 50.6 · צפיות: 1
  • רימון (2).png
    רימון (2).png
    KB 169.4 · צפיות: 2
  • רימון (3).png
    רימון (3).png
    KB 53.1 · צפיות: 2

בעל ניסיון

משתמש פעיל
מוסיפים לצנצנת גרעיני רימון וסוכר בשכבות (רימון-סוכר-רימון-סוכר)
מכסים את הצנצנת בבד חיתול או מגבת נייר
אסור לאטום את הצנצנת! התהליך יוצר גז שיפוצץ את הצנצנת.
כלומר -
שמים רק את מגבת הנייר על זה ללא המכסה?
ואם כן - כיצד גורמים לכך שלא יעוף?
עם הפקק זה פשוט נהיה אטום.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה