המטבח של סימא
משתמש מקצוען
קל להכנה ומאוד טעים
צריך להכין כחודשיים לפני השתייה,
תכינו עכשעו יהיה מוכן בע"ה לחנוכה..
המצרכים:
1 ק"ג גרעיני רימון
1 ק"ג סוכר
1 ליטר וודקה/אלכוהול נקי/וויסקי
צנצנת גדולה מעוקרת במים רותחים
מכינים:
מוסיפים לצנצנת גרעיני רימון וסוכר בשכבות (רימון-סוכר-רימון-סוכר)
מכסים את הצנצנת בבד חיתול או מגבת נייר
אסור לאטום את הצנצנת! התהליך יוצר גז שיפוצץ את הצנצנת.
כותבים על הצנצנת את תאריך ההכנה,
מניחים למשך חודש ימים במקום קריר במרפסת ללא שמש ישירה
פעם בשבוע משקשקים את הצנצנת לערבוב טוב של הסוכר והרימון
אחרי חודש:
מסננים את הנוזל שהתקבל, מוסיפים את האלכוהול , שוב סוגרים למעלה בבד חיתול ומניחים באותו מקום לחודש נוסף
בסוף התהליך ממלאים את הליקר לבקבוקים יפם ושומרים במקרר
נשמר בקרור זמן ארוך - לחיים
*אם אתם לא מורגלים להכין ליקר תתחילו בקטן = 1/2 קילו גרעיני רימון 1/2 קילו סוכר 1/2 קילו אלכוהול
טעים לכם? תכפילו כמויות.
צריך להכין כחודשיים לפני השתייה,
תכינו עכשעו יהיה מוכן בע"ה לחנוכה..
המצרכים:
1 ק"ג גרעיני רימון
1 ק"ג סוכר
1 ליטר וודקה/אלכוהול נקי/וויסקי
צנצנת גדולה מעוקרת במים רותחים
מכינים:
מוסיפים לצנצנת גרעיני רימון וסוכר בשכבות (רימון-סוכר-רימון-סוכר)
מכסים את הצנצנת בבד חיתול או מגבת נייר
אסור לאטום את הצנצנת! התהליך יוצר גז שיפוצץ את הצנצנת.
כותבים על הצנצנת את תאריך ההכנה,
מניחים למשך חודש ימים במקום קריר במרפסת ללא שמש ישירה
פעם בשבוע משקשקים את הצנצנת לערבוב טוב של הסוכר והרימון
אחרי חודש:
מסננים את הנוזל שהתקבל, מוסיפים את האלכוהול , שוב סוגרים למעלה בבד חיתול ומניחים באותו מקום לחודש נוסף
בסוף התהליך ממלאים את הליקר לבקבוקים יפם ושומרים במקרר
נשמר בקרור זמן ארוך - לחיים
*אם אתם לא מורגלים להכין ליקר תתחילו בקטן = 1/2 קילו גרעיני רימון 1/2 קילו סוכר 1/2 קילו אלכוהול
טעים לכם? תכפילו כמויות.