אני מכירה כמה מתכנתות שעובדים 6-7 שעות ביום.הכל נכון
אבל בסוף יש גם יתרונות שאין בתכנות
אני אישית על משרה של 7 שעות גמיש, תמצאי לי כזה דבר בהייטק
לא יודעת אם זה נדיר או לא אבל זה קיים
אני מכירה כמה מתכנתות שעובדים 6-7 שעות ביום.הכל נכון
אני לומדת בקריה האקדמית אונו באור יהודה (יש שם קמפוס חרדי) אז זה 3 שנים וסמסטר (סמסטר= 3 חודשים ואז תקופת מבחנים חודש) ושם לומדים פעמיים בשבוע- יום שני מהבוקר עד הערב ויום רביעי מ 4 בצהריים עד הערב.רציתי להתייעץ.
אישה שלמדה הנה"ח (כולל הכל) חשבות שכר וייעוץ מס, וגם עבדה בתחום קרוב ל- 5 ש', ורכשה ניסיון בכל ההיבטים של תחומים אלו, וחושבת כעת ללמוד ראיית חשבון.
כמה זמן לומדים, ובאיזה פורמט (כל יום/כמה ימים בשבוע וכו'!)?
מה העלויות (יש סבסוד)?
והאם בתקופה זו, ניתן להמשיך לעבוד?
והאם ההכשרה והניסיון (5 שנים!) בתחום הנה"ח חשבת שכר וייעוץ מס, יקל מהקושי/יקצר בזמן הלמידה/יקל על מציאת עבודה מכניסה מהר יותר לעומת מתמחה רגיל?
תודה רבה
ממש לא, וראיית חשבון זה אחד המקצועות הכי שויים בשוק והכי מבוקשים.כמובן שיש תפקיד חשבות שהמשכורות שם 30K-40K
אבל הם מועטים ועל כל משרה יש עשרות מתמודדים
צורת הגרף שונה, לא בהכרח שבשקלול הכללי את צודקת.צר לי זה לא מרשים אותי!!
השאלה, לכמה השכר מגיע אחרי ניסיון?
קחי דוג' עובדת הייטק עם שתי שנות ניסיון לאיזה שכר היא יכולה להגיע?
לעומת רואת חשבון עם שתי שנות ניסיון ...
והלימודים הם בלי השוואה, אני לא מדברת על תואר).
ואני יכולה להגיד לך שהרבה רואות חשבון שנכנסו לתחום לפני כ 20 שנה
והיום את הבנות שלהן הן שולחות לתכנות.
לפי דעתי זה בזבוז זמן הרי מי שיש לה ראש לראיית חשבון יש לה ראש גם לתכנות.
אז עדיף ללכת לתחום היותר קל והיותר ריווחי!!!
(ושימי לב לתופעה של הסבה מראיית חשבון להייטק ...)
לא היית מעדיפה לעבוד שעה נוספת ביום ולקבל שכר פי 2??הכל נכון
לי אישית הרבה יותר קשה לעבוד מהביתלא היית מעדיפה לעבוד שעה נוספת ביום ולקבל שכר פי 2??
זה ממש בלי השוואה, בסופו של דבר הנטו שנכנס לבנק הוא המשנה.
כיום, עובדת במחשבים לאחר 2-3 שנות ניסיון (והיא לא צריכה להיות גאון) מקבלת יותר מ 20
באיזה מקצוע תמצאי דבר כזה?
ובמיוחד עכשיו, אחרי הקורונה, העבודה מהבית נהיתה הרבה יותר זמינה בהרבה משרות כך שלעבוד עוד שעה- מבחינתי זה בכלל לא מהווה שיקול.
הכל נכון, יש צדדים לכל מקצוע.לי אישית הרבה יותר קשה לעבוד מהבית
ויש עוד יתרונות שאין בהייטק כמו יציבות
רק לראות את החשש של חלק מהחברות שלי ממיתון ...וההשתלבות בעבודה אחרת לא תמיד כזו קלה ומהירה
שוב, לא מזלזלת בהייטק כמקום ראשון במקצוע מתגמל, מודעת לעניין ועדיין בטוחה שלא לכולם זה מתאים.
ואגב, דווקא הנטו בבנק לא מאדדד משמעותי ההבדל בין 15 נטו ל 18 נטו או הרבה פחות מההבדל בין 18 ברוטו ל 30 ברוטו
ודווקא במקצוע שלנו אנחנו הראשונות שיודעות ש30 ברוטו זה 19 נטו
עד כדי כך?!כיום, עובדת במחשבים לאחר 2-3 שנות ניסיון (והיא לא צריכה להיות גאון) מקבלת יותר מ 20
לא אומרת , מאמינה שגם אני אמליץ על מחשבים, במידה ולא יהיה מיתון מטורףהכל נכון, יש צדדים לכל מקצוע.
המכריע מבחינתי, אם עכשיו הבת שלי צריכה לבחור מקצוע, אמליץ לה ללמוד מחשבים/ כספים?
אצלי, בלי ספק בכלל, מחשבים (כמובן במידה ומתאים לה התחום)
ממש לא כולןעד כדי כך?!
מתכנתת חרדית, ללא תואר, מקבלת לאחר 2/3 שנים 20 ויותר???
התואר עוזר בעיקר בשביל להתקבל לעבודה הראשונה, ואז באמת את מתחילה בלי ניסיון בשכר של 20 (מכירה מקרוב מישהי כזאת, למדה בבית ברכה והתקבלה לעבודה מיד לאחר הלימודים ומקבלת יותר מ 20)עד כדי כך?!
מתכנתת חרדית, ללא תואר, מקבלת לאחר 2/3 שנים 20 ויותר???
שובהתואר עוזר בעיקר בשביל להתקבל לעבודה הראשונה, ואז באמת את מתחילה בלי ניסיון בשכר של 20 (מכירה מקרוב מישהי כזאת, למדה בבית ברכה והתקבלה לעבודה מיד לאחר הלימודים ומקבלת יותר מ 20)
אחרי שיש לך כבר ניסיון של 2-3 שנים את יכולה בכיף להגיע לסכומים כאלו.
לא כל, כמובן.שוב
זה קיים
אבל לא כל מתכננת צעירה שאת רואה לידך בסופר זה הסכומים שהיא מקבלת
השאלה מה ממוצע, כלומר בממוצע כמה תקבל אישה חרדית שאין לה תואר לאחר 5 שנים, שוב לא למעלה ולא ללמטה, מה הרוב?לא כל, כמובן.
אבל הרבה, הרבה מאד. יותר ממה שאת חושבת.
אני לא מהתחום, רק יכולה להגיד לך מה אני רואה סביבי - בין 20-30השאלה מה ממוצע, כלומר בממוצע כמה תקבל אישה חרדית שאין לה תואר לאחר 5 שנים, שוב לא למעלה ולא ללמטה, מה הרוב?
היתרון והיחיד של התחום לעומת הייטק זה האפשרות לעבוד בחלקיות משרה, מעבר לכך בשאר התחומים תכנות הוא תחום מועדף בהרבההכל נכון
כנ"ל אלא אם כן היא ממש לא בעניין של לעבוד במשרה (כמעט) מלאההכל נכון, יש צדדים לכל מקצוע.
המכריע מבחינתי, אם עכשיו הבת שלי צריכה לבחור מקצוע, אמליץ לה ללמוד מחשבים/ כספים?
אצלי, בלי ספק בכלל, מחשבים (כמובן במידה ומתאים לה התחום)
זה לא נכון.היתרון והיחיד של התחום לעומת הייטק זה האפשרות לעבוד בחלקיות משרה, מעבר לכך בשאר התחומים תכנות הוא תחום מועדף בהרבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: