דרוש מידע לימוד נהיגה בקבלנות

א.ש. אמיתי

משתמש מקצוען
מה מספר השיעורים שחייבים לעשות?
ומה המחיר הממוצע לשיעור?
מינימום 28 שיעורים (כל שיעור 40 דק', בד"כ עושים שיעורים כפולים אז זה יוצא 14 שיעורים),
לא יודע מה המחיר היום, כשאני למדתי טווח המחירים היה 100/120 ש"ח לשיעור.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
מינימום 28 שיעורים (כל שיעור 40 דק', בד"כ עושים שיעורים כפולים אז זה יוצא 14 שיעורים),
לא יודע מה המחיר היום, כשאני למדתי טווח המחירים היה 100/120 ש"ח לשיעור.
כבר כמה שנים שכל המשחק השתנה, המחירים 150-180 לשיעור, פחות הולך שיעורים כפולים כי למדו שזה קצת בזבוז כסף (יש גבול לתועלת של תירגול ברצף).
ומעטים שמוכנים לטסט אחרי 28 שיעורים, במיוחד בערים הגדולות.
זה הרוב, כל אחד שמע פעם על מישהו ששבר את כל הסטטיסטיקות.

א.ש. אמיתי

משתמש מקצוען
כבר כמה שנים שכל המשחק השתנה, המחירים 150-180 לשיעור, פחות הולך שיעורים כפולים כי למדו שזה קצת בזבוז כסף (יש גבול לתועלת של תירגול ברצף).
ומעטים שמוכנים לטסט אחרי 28 שיעורים, במיוחד בערים הגדולות.
זה הרוב, כל אחד שמע פעם על מישהו ששבר את כל הסטטיסטיקות.
לפי עומסי התנועה בכבישים היום, לפחות חצי מזמן השיעור עומדים בפקקים, מה כבר אפשר ללמוד ב-20 דק'?
אני עברתי בטסט ראשון אחרי 14 שיעורים כפולים, ואני מכיר עוד כמה כאלו בסביבתי הקרובה, מעולם לא הרגשתי חריג.

משקפיים ורודות

משתמש מקצוען
מה המחיר הממוצע ללימוד נהיגה כשעוברים בטסט ראשון?
אני עשיתי 35 שיעורי נהיגה* 160 שח לשיעור= 5600
רישום לביה"ס 100 או 200
טסט פנימי 160 שח +200 שח
טסט חיצוני- אגרה (לא זוכרת כמה) ועוד 229 למורה על העמדת רכב למבחן
בקיצור סביבות 6,500 שח

וזה במקרה שעוברים טסט ראשון!

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
תכלס יש לכן מספרים של מורות נהיגה טובות בירושלים?
תודה לכולם
עצה טובה: אם אתם גרים באזור רמות או קרוב, כדאי לכם להתרחק מלימוד נהיגה בירושלים! זה קשה ומעצבן.
עדיף ליסוע למודיעין, זו איכות חיים.

אמא מאושרת!

משתמש פעיל
עצה טובה: אם אתם גרים באזור רמות או קרוב, כדאי לכם להתרחק מלימוד נהיגה בירושלים! זה קשה ומעצבן.
עדיף ליסוע למודיעין, זו איכות חיים.

מסובך לי...
ושמעתי על חברה שעשתה 4 טסטים במודיעין ועברה את החמישי בירושלים-זה רק עניין של סייעתא דשמיא..

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
מסובך לי...
ושמעתי על חברה שעשתה 4 טסטים במודיעין ועברה את החמישי בירושלים-זה רק עניין של סייעתא דשמיא..
אני מאוד אוהב שאנשים נתלים בסיפורי קיצון ומסיקים מסקנות למעשה.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
מה שווה יותר חבילה של 28 + טסט פנימי + טסט חיצוני ב 4850
או 35 + טסט פנימי + 2 טסטים חיצוניים ב 5750
מנסיון תודה
אם תעבור בטסט ראשון ברור שהחבילה הראשונה
ואם בשני אז ברור שהשניה

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
ירושלים.
דרך אגב מישהו יודע אם צריך 28 שיעורים לעבור טסט פנימי או שאפשר כבר לפני
כי המורה שלי אמר שצריך 28 לפנימי ואם כן צריך עוד שיעורי רענון לפני החיצוני ובוודאי עדיף את החבילה השניה
אשמח למידע
חוקית ברור שצריך 28 לפני טסט פנימי
מעשית תלוי במורה, רוב התלמידים צריכים בסה''כ יותר מ-28 שיעורים, משהו כמו סביבות ה-40 בממוצע, אז אחרי 30 עושים טסט פנימי ומזימינים טסט וממשיכים לתרגל במשך החודש עד הטסט.
אם באמת מורה רואה שתלמיד מתקדם מעבר לנורמה אז יש מורים שיעשו טסט פנימי אחרי שיעור 20 כדי שעד הטסט יעשה עוד כמה.
כאמור חוקית זה אסור, מעשית יש מורים גמישים ויש כאלה שהולכים לפי הספר, בכל מקרה זה שאלה תאורתית לרוב לא נוגע למעשה

ארמון חול

משתמש מקצוען
איך יודעים אם המורה טוב או מורח?
הרי באתי ללמוד, והוא מחליט על השיעורים ועל הקצב לא אני...\
מותר לי להתעקש על שיעור אחד כל פעם? שיעור של 40 דקות, ולא שיעור של שעה כמו שהמורה דורשת, קשה לי שיעור של שעה,
ונראה לי זה יוצא יותר זול , כי התשלום למפגש יוצא נמוך.

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
איך יודעים אם המורה טוב או מורח?
הרי באתי ללמוד, והוא מחליט על השיעורים ועל הקצב לא אני...\
מותר לי להתעקש על שיעור אחד כל פעם? שיעור של 40 דקות, ולא שיעור של שעה כמו שהמורה דורשת, קשה לי שיעור של שעה,
ונראה לי זה יוצא יותר זול , כי התשלום למפגש יוצא נמוך.
מותר לך להתעקש על מה שאתה רוצה, אבל גם למורה מותר... בפרט שכך היומן שלו מסודר, אם לא מסתדרים מחפשים מורה אחר.
אני מסכים שלקחת שיעורים של 40 דקות בשורה התחתונה חוסך כסף. כי הלימוד מרוכז ויותר יעיל, אבל ממש לא בגלל סכום התשלום למפגש כי הרי שיעור של שעה נחשב לך ל''שיעור וחצי''.
אם כי באזורים מסויימים בארץ בשעות העומס והפקקים לא מספיקים הרבה בשיעור אחד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה