אל תדאגמה זה פה מכתב אדמורי"ם?
גם אני מצטרף להנ"ל
אני לא קבלתי
אל תדאגמה זה פה מכתב אדמורי"ם?
גם אני מצטרף להנ"ל
מה כל כך מדאיג אם תקבל?אל תדאג
אני לא קבלתי
יכולה לשלוח לי?השיחון:
אפשר לשמוע באתר או לקנות.
הקורס הנוסף: זה משהו מאד ישן, לא נראה לי שמוכרים אותו היום, אז אין לי בעיה לשלוח לך אם תשים מייל.
עדיין רלוונטי?כן, יכולה להשאיל בשמחה לכמה חודשים.
כן.עדיין רלוונטי?
איפה את גרה?
ירושליםאיפה את גרה?
יכולה לכתוב לי Lea.dev.com בגימיילירושלים
יש לך אולי את הספר של בילסון למסירה או למכירה הספר שנמכר ביפה נוף יש לי את השיעוריםירושלים
אני צריך את הספר של בילסון שנמכר ביפה נוף למסירה או מכירה הטלפון שלי 0583232182
@על הדרךיכולה לכתוב לי Lea.dev.com בגימייל
שאוכל להגיע לקחת
אני אשמח אם יש לך אפ בתשלום אני נמצא בירושלים המספר טלפון שלי 0583232182יש לי ואני מוכנה להשאיל למי שרוצה (בירושלים)
כתבתי לך לפני כמה ימים, לא קיבלת?יכולה לכתוב לי Lea.dev.com בגימייל
שאוכל להגיע לקחת
כבר הצעתי להשאלה. אם לא יקחו אז יהיה רלוונטיאני אשמח אם יש לך אפ בתשלום אני נמצא בירושלים המספר טלפון שלי 0583232182
בתודה מראש
אוחחכתבתי לך לפני כמה ימים, לא קיבלת?
תודה רבה אני מחכה אני ממש אשמח פשוט למדתי כבר איזה 10 שיעורים ואני תקוע חודש וחצי כי אין לי את הספר אז אם לא יקחו אשמח שתתקשרי אלי אני אגיע באותו יום לקחתכבר הצעתי להשאלה. אם לא יקחו אז יהיה רלוונטי
לוקחים את זה לחודשיים. אח"כ מאמינה שאוכל להשאיל את זה שוב.תודה רבה אני מחכה אני ממש אשמח פשוט למדתי כבר איזה 10 שיעורים ואני תקוע חודש וחצי כי אין לי את הספר אז אם לא יקחו אשמח שתתקשרי אלי אני אגיע באותו יום לקחת
לוקחים את זה לחודשיים. אח"כ מאמינה שאוכל להשאיל את זה שוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: