שאלת בהומור, נכון? בוודאי שיש.יש כניסה לבנות 50 ומעלה?
כדאי ליצור קשר עם המרכז בעצמו. אם את רוצה פרטים שלהם, פני אלי למייל. motekshelyalda בג'ימייל.יש עוד מקום?
יש קורס כתיבה ב'בית הספר לקולנוע יהודי - תורת החיים'. המוסד אמנם הוא דתי ולא חרדי, אבל הלימודים מתקיימים כמובן בהפרדה והמרצה בקורס הזה הוא הספר מוישה גוטמן.למישהו יש מידע על קורס לגברים?
שמעתי ששנה שעברה היה קורס של גוטמן, אבל באתר לא מצאתי שנפתחה קבוצה להשנה.יש קורס כתיבה ב'בית הספר לקולנוע יהודי - תורת החיים'. המוסד אמנם הוא דתי ולא חרדי, אבל הלימודים מתקיימים כמובן בהפרדה והמרצה בקורס הזה הוא הספר מוישה גוטמן.
כמו כן יש את זה:
עט להרוויח: כן, אפשר להתפרנס מכתיבת תוכן בכבוד! | פרוג - דף הבית של היוצרים החרדים (prog.co.il)
אופס דבורי, אני יודעת שמה שאני אומרת עכשיו הוא בעינייך ממש נדוש, אבל את מגרה אותי ממש ואני כעת בחיפה הרחוקה.... לא בא לך לבוא למפגש חד פעמי? יש פה יותר מידי סופרות צעירות ואפס סופרות זקנות....הקורס
יש משהו רלוונטי לעכשיו?כדאי ליצור קשר עם המרכז בעצמו. אם את רוצה פרטים שלהם, פני אלי למייל. motekshelyalda בג'ימייל.
משהו באזור המרכז - דרום?יש משהו רלוונטי לעכשיו?
בזום או
סליחה שאני עונה רק כעת. לא נכנסת כל יום בפרוג.יש משהו רלוונטי לעכשיו?
בזום או פנים מול פנים
דווקה אני בעד זום, אני לא גרה במרכז ובשביל חוג אני בכל זאת לא אסע טו ג'רוזלם שעתיים הלוך חזור או למקום אחרבדרך כלל אני בעד דמוקרטיה .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: