ומה עושים בחורף כשקר או ויורד גשם?מה שהסבירו לנו שמדלגים או לפחות מקצרים את שעת חצר- מוציאים כל פעם חצי מהבנות.
וקשה לילדים להיות כ"כ זמן בתוך מבנה הגן.
באיזו עיר?כרגע יש הודעה מבית יעקב שכל הגנים מתחילים ללמוד כרגיל גם גנים שאין בהם מרחב מוגן
בירושלים גם שמעתי ככהבאיזו עיר?
ואצלינו המעון מתחיל ב9 עד 1 כי לא רוצים לתת ארוחת בוקראצלינו המעון מ8-1
הם טענו שלא משכיבים את הילדים כי שמא יהיה אזעקה
אז חייבים לגמור מוקדם
פשוט איש הישר בעיניו יעשהואצלינו המעון מתחיל ב9 עד 1 כי לא רוצים לתת ארוחת בוקר
הבנתי שלכל יום הם מודיעים בנפרד.באיזה עיר? האם יש ביום שישי לימודים בבני ברק אוו שצריך לשמוע ביום חמישי בערב אם יש לימודים
המעצבן ביותר זה השעות ברגיל הבת שלי לוקחת אותה ועכשיו אני צריכה לקחת אותהפשוט איש הישר בעיניו יעשה
ואנחנו משלמים מלא
הזוי
המעון שלנו עובד מ10 עד 10 וחצי כי לא רוצים להחליף טיטוליםואצלינו המעון מתחיל ב9 עד 1 כי לא רוצים לתת ארוחת בוקר
ועכשיו אמיתי, היום הם גומרים ב2:30נס ששלחתי השנה לפרטי, אתמול בבוקר הודעתי לה שתחליט מה היא מתכננת לעשות בחודש הקרוב ואני אחליט אם להוציא את הילד או לא. בערב התקשרה לומר לי שפותחת
כמובן עם הדרגה מחודשת כי הילד היה בחופשה כמו כל בין הזמנים.
יש סיבה למה גני ילדים מתחילים ב9 ולא לפני?
ב8 וחצי מסוכן ללכת ברחוב?
ההתחמקות של המטפלות והגננות מעבודה בתירוצי מלחמה פשוט מתסכלתועכשיו אמיתי, היום הם גומרים ב2:30
שאלתי אותה למה לא ב4
התשובה:
אחרים עדיין לא פותחים, למה שאנחנו נפתח עד 4?
ואני משלמת כפול בחודש מאלה שמסיימים ב1:30
אצלינו ישמה הקטע שאין לימודים במעונות בשישי?
יותר מסוכן אז?
ומי לוקח את האחריות?כרגע יש הודעה מבית יעקב שכל הגנים מתחילים ללמוד כרגיל גם גנים שאין בהם מרחב מוגן
אצלינו הודיעו שיתחילו מראשון עד 12.5אצלינו יש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: