כבר מעלה בהעברת קבציםאולי יש למישהו את "יש אמונה" של יואלי דיקמן בעזר מציון?
כבר מעלה בהעברת קבציםאולי יש למישהו את "יש אמונה" של יואלי דיקמן בעזר מציון?
בוואצאפ מחר בלילה מנצחלמישהו יש מידע איך ליצור קשר לגבי ההגשמת חלומות של דיקמן בקול ברמה ?
ההגשמת חלומות תמשיך בלילה מנצח??(לא רק מחר)בוואצאפ מחר בלילה מנצח
נראה לי רק במס' פלאפון 054-3900800למישהו יש מידע איך ליצור קשר לגבי ההגשמת חלומות של דיקמן בקול ברמה ?
מהו ?בוואצאפ מחר בלילה מנצח
יואלי אמר היום ש:מחר בלילה מנצח נסדר כמה הגשמת חלומותההגשמת חלומות תמשיך בלילה מנצח??(לא רק מחר)
054-3900800מהו ?
סיים אולי להעלות?יואלי אמר היום ש:מחר בלילה מנצח נסדר כמה הגשמת חלומות
לא אני יעשה את זה כמה שיותר מהר מנסה בכמה דרכים מה שיגמור קודםסיים אולי להעלות?
הוא לא עזב את קול ברמה ...הוא ממשיך בלילה מנצח..ולפי דעתי הוא סיים את תו השעה כי הוא קיבל תוכניות בתדר החדש!!מה קרה ליואלי דיקמן שעזב את קול ברמה?
מי מביאים במקומו?
תודה רבה רבהלא אני יעשה את זה כמה שיותר מהר מנסה בכמה דרכים מה שיגמור קודם
מה זה התדר החדש?תוכניות בתדר החדש!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: