Zehavitoosh
משתמש צעיר
ראיתי פירסומת שלה בעיתון לחידוש פיאה ואני לא מכירה ולא שמעתי עליה. יש מישהי שמכירה מנסיון או שמעה על מישהי שחידשה אצלה את הפיאה?
היא מקבלת ברחוב שמואל הנביא בירושליםמשכנע ביותר - גם אני מחפשת משפצת לפאה....
אפשר פרטים שלה?
מאיפה בארץ? טלפון?
חברה שלי שיפצה אצלה פאה בת 10 שנים כולל החלפת סקין והכל עלה לה בסביבות ה4 אלף.מעניין אותי.. כמה בערך עולה לשפץ פאה? ברור לי שכמו בכל דבר יש טווח מאד רחב, אבל בערך...סדר גודל.. משהו.. שנדע אם שווה בכלל לכתת רגליי עד ירושלים כדי לברר או שעדיף ישר להזמין פאה חדשה וזהו...
היא לא מהזולות בכלל אבל עד כמה שידוע לי שווה כל שקלמעניין אותי.. כמה בערך עולה לשפץ פאה? ברור לי שכמו בכל דבר יש טווח מאד רחב, אבל בערך...סדר גודל.. משהו.. שנדע אם שווה בכלל לכתת רגליי עד ירושלים כדי לברר או שעדיף ישר להזמין פאה חדשה וזהו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: