בוודאי שהגיל משפיע סביבות גיל ה40 מתחיל הצורך במשקפי קריאה והמספר עולה בהתאם לגיל, אבל יש לכך פתרונות כמו להוריד רק חלק מהמספר וכדומהמה אומרים הגיל שלו באמת מפריע?
אני לא מתמצאת בזה האמת,לבעלי מספר 8 עם צילינדר. כל מיני 'חכמי המונים' אומרים לו שלא כדאי כי הוא מעל גיל 45 . אני ממש רוצה שהוא יעשה נמאס לי כבר שהוא מגשש את דרכו באפילה כל בוקר עד שהוא מגיע למשקפים. ואם חלילה נופלת עדשה או המשקפים נשברות סיוט אחד גדול.
מה אומרים הגיל שלו באמת מפריע?
אני פעם שמעתי מרופא עיניים שזה רק מסביבות גיל ה50 שאז בעצם מתחילות כל התופעות של גיל המעבר.בוודאי שהגיל משפיע סביבות גיל ה40 מתחיל הצורך במשקפי קריאה והמספר עולה בהתאם לגיל, אבל יש לכך פתרונות כמו להוריד רק חלק מהמספר וכדומה
לדעתי אם אתם מעוניינים אפשר להתייעץ עם הרופא/מכון שאליו אתם רוצים ללכת
יש עליו מידע באשכולות על הסרת משקפיים.ד"ר דוייב, מישהו מכיר?
לוינגר אמרו לי שעושים עד גיל 55לבעלי מספר 8 עם צילינדר. כל מיני 'חכמי המונים' אומרים לו שלא כדאי כי הוא מעל גיל 45 . אני ממש רוצה שהוא יעשה נמאס לי כבר שהוא מגשש את דרכו באפילה כל בוקר עד שהוא מגיע למשקפים. ואם חלילה נופלת עדשה או המשקפים נשברות סיוט אחד גדול.
מה אומרים הגיל שלו באמת מפריע?
עשיתי בקאר לפני כשבע שניםמה אומרים?
איזה רופא מומלץ?
יש מישהו עם כאלה נתונים שעבר את זה כבר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: