מישהו עשה אצל ד''ר שמואל רוזנבאום ב'עיניים'? יש המלצות? או כדאי לבקש רופא אחר?
כןהוא מקבל בירושלים נכון?
מה היה קשה בהחלמה? עד עכשיו הראיה בלילה לא חדה?אני עשיתי לפני 10 שנים עם מספר מעל -10.
עשיתי אצל פרופ' קרמר-מנהל הסניף של לוינגר(עיניים)בתל אביב.
ההחלמה היתה קשה ,אך זה היה שווה את השיפור באיכות החיים.
חייבת לציין שאמרו לי מראש שאין לי מספיק עובי של הקרנית ולא יוכלו להוריד את כל המספר, נתנו צפי שישאר -1.5 ונשאר -0.5.
אך עם הזמן המספר עלה ל-3.00.
אני לא היחידה שעם השנים עלה לו המספר . מכירה המון אנשים כאלו, אך זה שווה את איכות החיים , כי מה זה מס' -3.00 ע=לעומת -10.5?
וכן, הראיה בלילה לא כל כך חדה, אך לא מצטערת לשניה על הניתוח.
המון הצלחה!!!
העין עם המספר הגבוה כאבה יותר מהעין השניה (משמעותית), ומשך ההחלמה היה ארוך יותר.מה היה קשה בהחלמה? עד עכשיו הראיה בלילה לא חדה?
לי יש גם 10.5-העין עם המספר הגבוה כאבה יותר מהעין השניה (משמעותית), ומשך ההחלמה היה ארוך יותר.
לגבי ראיית לילה- הראיה בלילה פחות חדה עד היום.
אך למרות כל האמור, ולמרות שאני מרכיבה עדשת מגע בעין אחת-זה שווה את איכות החיים שקיבלתי בעקבות התהליך,
כי אני מסתדרת יפה מאוד בלי אביזרי ראיה ,ועם מספר גבוה קשה מאוד להיות אפילו כמה דקות ללא משקפיים.
לכי תעשי בעין טל כל מי שעשה שמה מרוצה ברמה מטורפת. אני עשיתי בלוינגרתודה לעונים על הסקר
לאחר בדיקה בלוינגר (דר' לירון ברקוביץ) ובאסותא, להלן המסקנות שלי:
1. לוינגר - בדיקת התאמה לקח 4 ורבע שעות (הכל המתנה בחוץ). אסותא - שעה ורבע.
2. לוינגר - עושים ניתוח קל גם במספרים גבוהים אם יש התאמה. אסותא - ניתוח קשה מעל מספר -6
3. אסותא - שירות לקוחות מושלם במקום, מחייכים, מסבירים, עונים, סבלניים.
4. לוינגר - הניתוח מתבצע במרפאה בירושלים, צריך לבוא לביקורת למחרת הניתוח, אולי אחרי שלושה ימים?, אחרי שבוע, ואז לא בדקתי אבל גם אחרי שלושה חודשים.
אצל אסותא - הניתוח מתבצע באסותא בתל אביב. לפני הניתוח עושים בדיקות מעמיקות יותר. צריך לבוא לביקורת אח"כ במרפאה בירושלים אחרי שבוע, חודש, שלושה חודשים ולפעמים אחרי חצי שנה.
5. לוינגר - אחריות לניתוח לתיקון פעם אחת בכל עין. אסותא - אחריות לכל החיים כל עוד העין במצב שניתן עדיין לתקן.
השאלה שלי ככה - האם זה נכון מה שאסותא טוענים שלא כדאי לעשות את הניתוח הקל במספר גבוה כי יש סיכוי יותר גבוה לפגיע בקרנית?
איפה זה?לכי תעשי בעין טל כל מי שעשה שמה מרוצה ברמה מטורפת. אני עשיתי בלוינגר
הדסה עין כרםאיפה זה?
אסותא לא לוקחים סיכונים. את זה אני יכולה לומר לך.תודה לעונים על הסקר
לאחר בדיקה בלוינגר (דר' לירון ברקוביץ) ובאסותא, להלן המסקנות שלי:
1. לוינגר - בדיקת התאמה לקח 4 ורבע שעות (הכל המתנה בחוץ). אסותא - שעה ורבע.
2. לוינגר - עושים ניתוח קל גם במספרים גבוהים אם יש התאמה. אסותא - ניתוח קשה מעל מספר -6
3. אסותא - שירות לקוחות מושלם במקום, מחייכים, מסבירים, עונים, סבלניים.
4. לוינגר - הניתוח מתבצע במרפאה בירושלים, צריך לבוא לביקורת למחרת הניתוח, אולי אחרי שלושה ימים?, אחרי שבוע, ואז לא בדקתי אבל גם אחרי שלושה חודשים.
אצל אסותא - הניתוח מתבצע באסותא בתל אביב. לפני הניתוח עושים בדיקות מעמיקות יותר. צריך לבוא לביקורת אח"כ במרפאה בירושלים אחרי שבוע, חודש, שלושה חודשים ולפעמים אחרי חצי שנה.
5. לוינגר - אחריות לניתוח לתיקון פעם אחת בכל עין. אסותא - אחריות לכל החיים כל עוד העין במצב שניתן עדיין לתקן.
השאלה שלי ככה - האם זה נכון מה שאסותא טוענים שלא כדאי לעשות את הניתוח הקל במספר גבוה כי יש סיכוי יותר גבוה לפגיעה בקרנית?
עם המתנה של שעה וחצי - הייתי גם ביום של ביקורות וכמה חיכו איתי מלא זמן(ביקורות שאורכות 3 דקות על השעון!)
בחיי לא קרה ככה.עם המתנה של שעה וחצי - הייתי גם ביום של ביקורות וכמה חיכו איתי מלא זמן
משנה איזה רופא?לכי תעשי בעין טל כל מי שעשה שמה מרוצה ברמה מטורפת. אני עשיתי בלוינגר
אבי סלומוןמשנה איזה רופא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: