עזרה לידיעת לקוחות "הדרן"

מצב
הנושא נעול.

my car

משתמש פעיל
יש לי את המכשיר וויז בלבד הקטן, אין שם דפדפן של גוגל
@אהרון שולמן זו הסיבה ששאלתי באשכול הזה
אולי רק @יהודה וולף יודע איך פותחים את המקרופון במכשירים הללו

שוב פעם אתה חוזר על אותה טעות!
אף אחד לא מדבר על דפדפן של גוגל, אלא על יישומים של גוגל ששייכים לוויז ונמצאים בכל מכשיר וויז של הדרן וצריך לפתוח את המיקרופון בהרשאות כפי שנכתב לעיל...

vp32628

משתמש צעיר
אני כבר מיואש, אני מצרף תכתובת שלי עם הדרן תאמרו לי את דעתכם
- אז שוב האשם זה אני מה זה החוצפה הזאת? אני משלם על וייז, והמכשיר חסום לכל גלישה, אז איך 'נגמרת לי החבילה', אם אין לכם מספיק גיגה אז תוסיפו מעצמכם?
ולמה לוקח כ"כ הרבה זמן עד שמטפלים בפנייה ??? לא גלשתי לשום מקום, נמאס נמאס נמאס שאין עם מי לדבר, אתה מסתתר מאחורי המחשב כאילו אתה איזה רובוט
גם בפעם הקודמת שלא היה רשת הטכנאית האשימה אותנו כאילו אנחנו אשמים בכך ש'כולם נזכרים להשתמש במכשיר ואז הכל נתקע'...
אני מעביר את המייל הזה לכל מערכות העיתונים החרדיות ותתחילו להתמודד אז, וגם אז נראה האם אתם מדברים רק ע"י מייל או שפתאום יש בן אדם שיכול לדבר בטלפון
אני באופן אישי כבר הצלחתי לשכנע ולמנוע כמה מבני משפחתי לקנות מכשירים של הדרן ותאמיני או תאמין לי שהרווחתם את זה ביושר.

stamp

משתמש רשום
צילום מקצועי
מישהו יודע איך עובד השרות של הדרן היום, והאם שווה להתחיל איתם

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אם אתם רוכשים דרך סוכן, תוכלו לקבל הדרכה דרכו ולא דרך רובוט....

stamp

משתמש רשום
צילום מקצועי
ש למישהו ניסיון איתם, איך ההגנה , הצוות והשרות?

טלא פלא מערכות

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
עימוד ספרים
מישהו יודע איך עובד השרות של הדרן היום, והאם שווה להתחיל איתם
(דעה שלי מתוך נסיון אישי, יתכן שאחרים סוברים אחרת כי פשוט הם חוו חויה אחרת)
אם אתה חושב להיות רק מנוי וויז אז אתה צריך הרבה להתפלל שיהיה לך מזל שלא יהיו תקלות, כי אם יהיו ותזדקק לאפליקציה של שירות הלקוחות של הדרן תתאכזב קשות.... ואם אתה רגיל לשירות של נטפרי בכלל תרגיש שחזרת כמה דורות אחורה, אני חייב לציין אבל שהשירות של הוואצפ בהחלט עושה עבודה טובה יש שם נציגים שעונים מיד ועוזרים אחד על אחד, אבל האפליקציה... אתה יכול לחכות 2,3 4 ימים וחוץ מייל אוטומטי שנשלח מיד לאחר הפניה ש "פניתיך התקבלה להדרן..." אין שום מענה עדכון, כלום!
אה איך שכחתי כל הפניות מצריכות נקודות חלקם יותר וחלקם פחות, כך שיכול לצאת באמצע החודש שלא תוכל לפנות אליהם כי פשוט נגמרו לך הנקודות, ושירות טלפוני אין!..

stamp

משתמש רשום
צילום מקצועי
מוזר לי כי כל אחד יש לו תשובה אחרת, הבנתי שהם שיפרו את השרות והעלו חמחריים לא? השרות אכן השתפר ויש מענה? כי בשיחת ברור הם אומרים שיש מענה תוך 24 שעות להכל , לא כך?

טלא פלא מערכות

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
עימוד ספרים
מוזר לי כי כל אחד יש לו תשובה אחרת, הבנתי שהם שיפרו את השרות והעלו חמחריים לא? השרות אכן השתפר ויש מענה? כי בשיחת ברור הם אומרים שיש מענה תוך 24 שעות להכל , לא כך?
מאיפה ההבנה שהם שיפרו את השירות?
המידע שלי נכון עד לפני חודש שאז הייתה הפניה האחרונה שלי אל הדרן דרך האפליקציה והמענה לא היה תוך 24 שעות.... אולי ימים;)

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
מאיפה ההבנה שהם שיפרו את השירות?
המידע שלי נכון עד לפני חודש שאז הייתה הפניה האחרונה שלי אל הדרן דרך האפליקציה והמענה לא היה תוך 24 שעות.... אולי ימים;)
רק לשם איזון. אמנם לא בעניין הוויז אלא בקשת אפליקציה. תוך 2 דקות מרגע הבקשה היא כבר היתה במכשיר שלי.

stamp

משתמש רשום
צילום מקצועי
וואו יפה, ואיך בתמיכה דווקא אני שומע הרבה פידבקים,
יש הרבה אפליקציות בגוגל פליי שלהם?

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איזה סוכן מומלץ?
אני אישית קניתי אצל מישהו שפירסם פה בשבוע האחרון- שירות, אדיבות, סבלנות.
התקשרתי אליו בלי סוף לברר וענה לי בשיא הנחת נתן שירות מעולה!!!
מומלץ לכל מי שרוצה- היה לי גם איזה תקיעה שהוא שיחרר לי ישר עם הדרן.
נראה לי @my car .

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה