לידה בשערי צדק?

• פותח הנושא 77444
  • פורסם בתאריך

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני ילדתי בעין כרם ובשערי צדק.
אין מה להשוות מבחינת הקבלה בחדר לידה. בעין כרם את מקבלת את כל הפוקוס אלייך. לא משנה באיזה שלב של הלידה הגעת. בשערי צדק מיון יולדות הוא ענק ואם את לא עושה סצנות יקח הרבה זמן עד שמישהו ישים לב שהגעת.

אחרי שמקבלים חדר לידה ורשמית נכנסים ללידה היחס משתפר.
התינוקיה אכן מזעזעת אבל מי צריך תינוקיה כשיש מחלקה כזו מושלמת לביות... המחלקה החדשה מדהימה. הביות אמיתי, הם עושים הכל כדי לא להפריד את התינוק מהאם, כל הבדיקות לאחר הלידה ובמהלך האשפוז נערכו בחדרי כשאני משקיפה מהמיטה.. נהניתי מאד מאד במהלך האשפוז.

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ממליצה בחום על שערי צדק, ובמיוחד על הביות!
לי יש סיוט מהר הצופים...

אהובה ו

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
יש להם עומס (כנראה בגלל שהם הכי מקצועיים), וזה אכן חיסרון, כי יכול לקחת להם זמן להיתפנות כשמגיעים. אבל ברגע שהם איתך - את כמו מטופלת יחידה, את יכולה לשכוח שאת בבית חולים.

מגנום

משתמש סופר מקצוען
למה לא אמרו - ביקור חולים ממליצה בחום
מילדות מדהימות מחלקה נוחה הייתי מרוצה ביותר!!
יש אמבטיה בחדר לידה וכן אם רוצים ביות
חמים ואנושי ביותר

חנמה

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
אני ילדתי לידה ראשונה בשערי צדק ומאד מאד נהניתי! היחס בקבלה היה מעולה, ובחדר לידה בכלל, והמיילדות מדהימות! בתינוקייה ג''כ היה בסדר גמור (הייתי במחלקה ב' שהוא הכי מבחינת שירות) ונתנו לי להישאר עוד יום.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה