אני מעוניין לחתוך קובץ שמע במחשב ואין לי מושג איך עושם זאת האם יש לכם מידע איך?????
תודה
תודה
שולחים אלי ואני יעזור לכם..אני מעוניין לחתוך קובץ שמע במחשב ואין לי מושג איך עושם זאת האם יש לכם מידע איך?????
תודה
פורמט פקטורי בקלותיש תוכנה שאפשר לחבר שם שירים שישמע מחרוזת?
אפשר צילום של התוכנה?הכי הכי הכי פשוט
לא תאמינו...
יש את זה לכוווווולם במחשב....
פאואר פוינט!!!
התוכנה ש @מצב רוח תקין הביא למעלהאני צריך לשלב קטע קצר באמצע קובץ באיזה תוכנה זה מתאפשר?
אפשר צילום של התוכנה?
סורי על הבורות..
1. פותחים את התוכנה ומתחילים מצגת חדשה:אבל לא הבנתי איך מביאים לשם קובץ שמע ואיך חותכים לכמה חלקים....
תודה רבה!!!1. פותחים את התוכנה ומתחילים מצגת חדשה:
צפה בקובץ המצורף 937420
2. פותחים את סייר הקבצים של המחשב ובוחרים את קובץ השמע:
צפה בקובץ המצורף 937421
3. פשוט גוררים את קובץ השמע אל השטח הריק במצגת:
צפה בקובץ המצורף 937422
4. ואז צריך לבחור למעלה "הפעלה" ואז "חיתוך שמע":
צפה בקובץ המצורף 937424
5. לאחר שחותכים את מה שרוצים, שומרים את הקובץ כך. הולכים עם העכבר על קובץ השמע, ומקליקים במקש הימני, ובוחרים באפשרות "שמירת מדיה בשם".
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: