פרווה או חלבי, איך שתרצו
הבצק-
הרגיל שלי.
אפשר למצוא כאן בפורום או בחוברת זה לא רק בצק.
המתכון לקילו קמח
מה עוד נצטרך אחרי שהבצק כבר תפח?
תירס משימורים
כוסברה, פטרוזיליה או אחד מהם קצוצים דק
שום גבישי
פתיתי גבינה צהובה- לא חובה
שמן זית או חמאה מומסת
לרוטב שום ועשבי תיבול:
3 כפות מיונז
7 שיני שום
1/3 כוס שמן זית
מעט סוכר- קמצוץ
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
חופן מלאה עשבי תיבול- כנ"ל.
פתיתי גבינה צהובה- לא חובה
הכנה:
מרדדים חלק מהבצק לעלה ברוחב של כ-40 ס"מ ואורך 30
מושחים בשמן זית או חמאה מומסת
מפזרים שום גבישי, תירס, עשבי תיבול ופתיתי גבינ"צ [לחלבי]
מגלגלים לרולדה.
מהדקים היטב את החיבור.
פורסים לפרוסות ומניחים בתבניות אישיות או בשקעי מאפינס מסיליקון. אפשר גם להניח ישירות על תבנית אבל הצורה לא תהיה מושלמת
מכינים רוטב שום ועשבי תיבול:
שמים בכלי את רכיבי הרוטב וטוחנים לרוטב אחיד. עשבי התיבול לא ייטחנו לגמרי וזה בסדר. טועמים ומתקנים תיבול- שמת זית נותן טעם מריר ויתכן שצריך עוד קצת סוכר.
מתפיחים את הלחמניות
מושחים ברוטב בנדיבות
אופים ב 200 מעלות כ-15 דקות להשחמה נאה
טיפ:
המירו לזיתים.
במקום עשבי תיבול, תירס ושום, פזרו זיתים על שמן הזית או על החמאה המומסת.
אפו 12 דקות ב 200 מעלות. פזרו פתיתי גבינה צהובה ואפו עוד 3 דקות.
הבצק-
הרגיל שלי.
אפשר למצוא כאן בפורום או בחוברת זה לא רק בצק.
המתכון לקילו קמח
מה עוד נצטרך אחרי שהבצק כבר תפח?
תירס משימורים
כוסברה, פטרוזיליה או אחד מהם קצוצים דק
שום גבישי
פתיתי גבינה צהובה- לא חובה
שמן זית או חמאה מומסת
לרוטב שום ועשבי תיבול:
3 כפות מיונז
7 שיני שום
1/3 כוס שמן זית
מעט סוכר- קמצוץ
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
חופן מלאה עשבי תיבול- כנ"ל.
פתיתי גבינה צהובה- לא חובה
הכנה:
מרדדים חלק מהבצק לעלה ברוחב של כ-40 ס"מ ואורך 30
מושחים בשמן זית או חמאה מומסת
מפזרים שום גבישי, תירס, עשבי תיבול ופתיתי גבינ"צ [לחלבי]
מגלגלים לרולדה.
מהדקים היטב את החיבור.
פורסים לפרוסות ומניחים בתבניות אישיות או בשקעי מאפינס מסיליקון. אפשר גם להניח ישירות על תבנית אבל הצורה לא תהיה מושלמת
מכינים רוטב שום ועשבי תיבול:
שמים בכלי את רכיבי הרוטב וטוחנים לרוטב אחיד. עשבי התיבול לא ייטחנו לגמרי וזה בסדר. טועמים ומתקנים תיבול- שמת זית נותן טעם מריר ויתכן שצריך עוד קצת סוכר.
מתפיחים את הלחמניות
מושחים ברוטב בנדיבות
אופים ב 200 מעלות כ-15 דקות להשחמה נאה
טיפ:
המירו לזיתים.
במקום עשבי תיבול, תירס ושום, פזרו זיתים על שמן הזית או על החמאה המומסת.
אפו 12 דקות ב 200 מעלות. פזרו פתיתי גבינה צהובה ואפו עוד 3 דקות.