מעולה בהקפאה. חימום על תבנית הפוכה על הפלטה. וגם בלי חימוםזה טעים רק טרי או אפשר להקפיא? (לסעודה שלישית..)
- רק הפשרה בשכבה אחת זה מעולה
מעולה בהקפאה. חימום על תבנית הפוכה על הפלטה. וגם בלי חימוםזה טעים רק טרי או אפשר להקפיא? (לסעודה שלישית..)
אולי פסטו\עשבי טיבול ושום טחוניםאיזה תיבול אפשר לעשות בלי בצל?
בהחלטזה קשור לשים מעל פטרוזיליה?
כל מה שעולה על דמיונךאיזה תיבול אפשר לעשות בלי בצל?
וודאי שאפשר.האם אפשר לסדר את השבלולים עם רווחים ביניהם, ולא כ"תלוש אותי" גדול? או שהצורה תתפרק / המילוי יישפך / לא יודעת איזה השלכות יכולות להיות לזה?
רוצה להכין לאירוח
ישנה אבל עדין יהיה טעיםואוו נראה טוב!!!!
נגמר לי השום
אם אני עושה בלי זה ממש ישנה את הטעם?
הכנתי לסעודה שלישית, תיבלתי עם שום ועשבי תיבול,בהחלט
כל מה שעולה על דמיונך
ואני לא אשאל...@ה. בקר יצא טעים רצחחחח,
לא מגלה מי חיסל וכמה
אצלינו המוציאמה הברכה על זה?
ואווו מעדן!!!אפיתי אותן כבר לפני 9 שעות, אבל הריח.......הריח עדיין ממלא כאן את הבית.
הרכות שלהן,
הארומה הבצלית המעודנת,
המראה האצילי שלהן,
קלות ההכנה,
אלו חלק מהסיבות שתרצו לנסות להכין אותן.
בפעם הראשונה.
אחרי הפעם הראשונה, כבר תרצו להכין אותן בגלל הטעם.
טוב, וגם בגלל כל הנ"ל.
צפה בקובץ המצורף 1762266
השתמשתי בבצק הלחמניות הרגיל שלי, אפשר למצוא כאן בפורום, או בחוברת "זה לא רק בצק",
אפשר להשתמש במתכון שאתם רגילים להכין.
בצק מחצי קילו קמח
כשהבצק תופח,
מטגנים 6 בצלים גדולים קצוצים בשמן בכמות נדיבה. לשקיפות והשחמה קלה. מוסיפים 1 ראש שום כתוש ומערבבים.
משאירים להתקררות.
אחרי שהבצק תפח, מחלקים אותו ל-2
מרדדים כל חלק לעלה מלבני גדול ודק ככל האפשר.
שופכים על המלבן מחצית מהבצל, עם השמן........
מורחים על כל העלה ומגלגלים לכרוכית.
מכינים כך גם את החלק השני עם המחצית השניה של הבצל המטוגן.
[למשתמשים בשום גבישי אפשר לוותר על שיני השום לפזר מעל לבצל שעל הבצק שום גבישי]
בסכין חדה ומשוננת פורסים פרוסות בעובי של כ-2 ס"מ.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרחקים לא גדולים מדי האחד מהשני. תבנית A4= 12 שבלולים.
מתפיחים כ-20 דקות.
מושחים בביצה טרופה מהולה במעט מים.
מפזרים טבעות של בצל ירוק. מהדקים מעט את הבצל הירוד לתוך השבלולים ביד. מפזרים קצח, או שומשום שחור ואופים ב 190 מעלות להשחמה נאה.
אל תתפתו לאפות יותר מדי, שלא יתייבשו מדי. בזכות השמן של הבצק המטוגן, הלחמניות האלו רכות רכות ועסיסיות [כן, ומשמינות, כמעט כמו כל דבר טעים. מ'לשות]
מניחים את הלחמניות על מגש ומגישים לשולחן וכל אחד תלש לעצמו לחמניה.
צפה בקובץ המצורף 1762277
לגרסא לבית אפשר לפזר גבינ"צ מגורדת מעל לבצל המטוגן לפני הגלגול
צפה בקובץ המצורף 1762278
בתיאבון.
אשכול הזה אפוף סודיות..ואווו מעדן!!!
לא התאפקתי למרות השעה... עכשיו זה יצא מהתנור, כל הבית ריח מטורף
והטעם ----- נשאיר בסוד כמה חיסלתי...
התכוונת לשאול מגלגלים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: