חסום בנטפרי...יש לי משהו מדהים שקבלתי-
צפה בקובץ המצורף 1080099
מעלה שוב...חסום בנטפרי...
בג'מבו או במג'יקוד עם כוכביותמעלה שוב...
יש לך רעיון איך לשלוח?
(אולי במייל)?
הדבר המדהים הזה לא נהרס בהתפחה/אפיה?יש לי משהו מדהים שקבלתי-
צפה בקובץ המצורף 1080099
אין מילים!תביאי את המייל אם לא נפתח ואני אשלח לך בכיף!
כמובן להוריד את ה- 5 כוכביות
יש לי חשש כבד שכן, אחרת היו מראים בסרטון גם איך החלה נראית אחרי האפיה.הדבר המדהים הזה לא נהרס בהתפחה/אפיה?
אני בלנ"ד אנסה,יש לי חשש כבד שכן, אחרת היו מראים בסרטון גם איך החלה נראית אחרי האפיה.
זה נראה יותר כמו בצק של פלסטלינה מאשר של חלות, מקווה מאד שיצליח לך!אני בלנ"ד אנסה,
אוסיף תמונה,
תודה שהפנתם את תשומת ליבי!
יש לך תצלום??אני הכנתי פעם לחמניות ליצנים.
פרצוף + כובע+ צוארון
חתיכה גמבה לפה, טבעות זיתים לעיניים ושוקולד צ'יפס בכובע.
לאיש לך תצלום??
חבל, אולי אנסה,
תודה!!!בצורת פרח-ממש יפה:
לחמניה בצורה של פרח
youtu.beלחמניות מתוקות בצורת פרח לכבוד שבת ❤️ 🌺
שלום לכם צופים אהובים שלי! היום בסרטון מתכון מושלם שתמיד מצליח ללחמניות מתוקות של שבת ❤️❤️❤️המתכון המלא: (בין 16 ל24 לחמניות – תלוי בגודל)המצרכים:1 קילו קמח ...youtu.be
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: