2020 ESTER
מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תמונות?תודה!!!
הכנתי היום, יצא מהמם!
תמונות?תודה!!!
הכנתי היום, יצא מהמם!
האמת שמאד מיהרתי אז אין, אבל נשאר לי בצק, אז אולי בנגלה הבאה...תמונות?
זה ממש פשוט.חבל, אולי אנסה,
תודה!
קרדיט ל:מאחר והועלו כאן מתכונים עם תמונות שנלקחו מהרשת, מאתרים אחרים, כולל אתרי מתכונים, ללא נתינת קרדיט למקור התמונה, אנחנו מזכירות כי על פי כללי הפורום, וכללי זכויות יוצרים, באם מעלים תמונה מהרשת, יש לציין זאת בפירוש, כולל שם המקור.
אני מדגישה, זה לא מוריד מערך המתכון. זה מעלה את ערך מי שמביא מתכון בציון מקור התמונה [כי הכנתי ולא צילמתי למשל ומצאתי תמונה דומה/זהה] וכו'.
אמת היא בסיס.
אנחנו נשענות על האמת.
ואם גם המתכון הוא מהרשת- אז כל שכן שיש לציין מקור. גם את זה מצאנו,לצערינו.
עיבוד של התמונה כמו למשל שינוי צבע רקע או הסרת חלקים ממנה, לא משנה את הענין. חובה בכל מקרה לציין מקור של התמונה ו/או המתכון!
הדבר המדהים הזה לא נהרס בהתפחה/אפיה?
אני רוצה לנסות, עדיין לא ניסתי קבלתי את זה רק היום.
תודה לכן!יש לי חשש כבד שכן, אחרת היו מראים בסרטון גם איך החלה נראית אחרי האפיה.
אפשר להעביר?יש לי משהו מדהים שקבלתי-
צפה בקובץ המצורף 1080099
בכיף!אפשר להעביר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: