לחם פסטו טעים ביותר, במראה מלכותי.
פשוט מאוד להכנה ותאמינו לי, שווה שווה!
את הרעיון לצורה היפה לקחתי מהבלוג "מתוקים שלי" של חן שוקרון.
לחם פסטו:
בצק חלות רגיל
מילוי:
כל מתכון של רוטב פסטו
הפסטו שאני מכינה:
(והמקצועניות יזדעקו לנוכח הזיוף, שכן אין כאן בזיליקום, צנוברים, ופרמזן)
1 חב' פטרוזיליה
חופן שקדים מולבנים מטוגנים מעט להזהבה קלה
2 שיני שום
פלפל שחור
מלח
שמן זית (אני שמה חלקְ שמן רגיל)
לטחון ולהוסיף שמן עד לקבלת ממרח נח למריחה
לשמור מעט בצד למריחה על הלחם המוכן.
לאחר תפיחת הבצק, צרים את הצורות ומשאירים לתפיחה שניה כ20 דק'
מכניסים לאפיה.
לקראת סוף האפייה מורחים מעט פסטו מדולל במעט מים. ולאחר ההוצאה מהתנור, מורחים מיד שוב.
פשוט מאוד להכנה ותאמינו לי, שווה שווה!
את הרעיון לצורה היפה לקחתי מהבלוג "מתוקים שלי" של חן שוקרון.
לחם פסטו:
בצק חלות רגיל
מילוי:
כל מתכון של רוטב פסטו
הפסטו שאני מכינה:
(והמקצועניות יזדעקו לנוכח הזיוף, שכן אין כאן בזיליקום, צנוברים, ופרמזן)
1 חב' פטרוזיליה
חופן שקדים מולבנים מטוגנים מעט להזהבה קלה
2 שיני שום
פלפל שחור
מלח
שמן זית (אני שמה חלקְ שמן רגיל)
לטחון ולהוסיף שמן עד לקבלת ממרח נח למריחה
לשמור מעט בצד למריחה על הלחם המוכן.
לאחר תפיחת הבצק, צרים את הצורות ומשאירים לתפיחה שניה כ20 דק'
מכניסים לאפיה.
לקראת סוף האפייה מורחים מעט פסטו מדולל במעט מים. ולאחר ההוצאה מהתנור, מורחים מיד שוב.