מה שאני העלתי, זה פרווה.
מטגנים בצל בשמן. כשמתחיל לקבל צבע מוסיפים קוביות קטנות בטטה וחציל, מאדים על אש נמוכה עד לריכוך.
אם נותרו נוזלים, להגביה האש ולייבש.
לתבל במלח, פלפל, גבישי שום, ואם רוצים מעט רוטב צ'ילי מתוק.
לוקחים פיסת בצק ( בצק חלות רגיל לאחר התפחה), מרדדים לצורת אליפסה, מצמידים את שולי האליפסה בכל צד בנפרד, מהדקים היטב!!! חלק שלא הידקתי מספיק, נפתחו!
מתפיחים עוד מעט ומושחים בביצה ואם רוצים שומשום שחור.
אופים להזהבה.
למתכון הבשרי של העני בקר:
לפעמים הן רוצות את כל הכבוד לעצמן בלי שום תוספות שיונחו בצלחת לצידן הן רוצות את כל הבמה חלבון ופחמימה וכך מצטרף העוף לחגיגת הלחמניה אז הפעם- לחמה בעג'ין בסיס בצק [המתכון הרגיל, כאן השתמשתי בקמח 80% מלא] שנבנה בצורת סירה עם מסגרת בתוך...
www.prog.co.il