על המזל... בדיוק הייתי פה .דבר ראשון כיף שאת עונה באותו הרגע
על המזל... בדיוק הייתי פה .דבר ראשון כיף שאת עונה באותו הרגע
ההקצפה,מה עושה את זה כ"כ אורירי?
יש לי קנווד וזה לא יוצר בעיה בהקצפות אחרות, היות וזה רב נוזלים על מיעוט קמח.בלת"ק
לא יודעת מה בחברות אחרות.
אבל מי שתקציף קמח עם הקנווד שלה, שלא תתפלא שאח"כ (כעבור כמה חודשים טובים) הוא לא מקציף לה את הביצים.
בן כמה הקנווד שלך? כמה זמן את עושה דברים כאלו?יש לי קנווד וזה לא יוצר בעיה בהקצפות אחרות, היות וזה רב נוזלים על מיעוט קמח.
הבעיה היא בעיסה סמיכה יותר.
בן 15 בלע''ר ה' ישמור אותו בבריאות איתנה!!בן כמה הקנווד שלך?
לא מחשבת , אבל לא חודש, כמה שנים לפחות.כמה זמן את עושה דברים כאלו?
ונאמר אמן!!!בן 15 בלע''ר ה' ישמור אותו בבריאות איתנה!!
כמו שאמרתיאבל מי שתקציף קמח עם הקנווד שלה, שלא תתפלא שאח"כ (כעבור כמה חודשים טובים) הוא לא מקציף לה את הביצים.
סתם מענין, כמה עלה?(פעם אחת קניתי מקצפים חדשים- רק את החלק של ההקצפה)
באזור ה180 ש''חסתם מענין, כמה עלה?
אולי שווה האוריריות הזו בשביל פעם בכמה זמן לחדש...
אפשר גם לקנות אחד שמיועד רק לביצים ושני שמיועד לשאר השימושים שרוצים.ונאמר אמן!!!
כמו שאמרתי
סתם מענין, כמה עלה?
אולי שווה האוריריות הזו בשביל פעם בכמה זמן לחדש...
מענין,לאמא שלי יש שנים קנווד ניראה לי איזה 25 שנה ואין שום בעיה עם ההקצפה עובד מעולהבלת"ק
לא יודעת מה בחברות אחרות.
אבל מי שתקציף קמח עם הקנווד שלה, שלא תתפלא שאח"כ (כעבור כמה חודשים טובים) הוא לא מקציף לה את הביצים.
השאלה היא האם היא מקציפה בלילה שמכילה קמח.מענין,לאמא שלי יש שנים קנווד ניראה לי איזה 25 שנה ואין שום בעיה עם ההקצפה עובד מעולה
תכלס!אפשר גם לקנות אחד שמיועד רק לביצים ושני שמיועד לשאר השימושים שרוצים.
לכאורה מעולה (לא ניסיתי בגובה)@רוחי בלבוחי אפשר לשפוך את בלילה לשני תבניות אלומיניום עגולות גבוהות , אני רוצה שיצא משולשים גבוהים ואווריריים זה נראה לך יצא טוב ?
הכנתי היום
יצא מטורף!!!
אשכול ישן אמנם.3 כוסות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: