שומרת בהקפאה?לזה קוראים לחם מים
אני מכינה את זה כל שבת לסעודה שלישית
יש לי את המתכון הזה גם מפעם.שומרת בהקפאה?
אשתי עשתה וזה ממש לא עיסה רכה, אפילו לא מתקרב.רק לתשומת לב
מאחר וזה 'בלילה רכה' ברכתו מזונות
מוזר ביותראשתי עשתה וזה ממש לא עיסה רכה, אפילו לא מתקרב.
עיסה רכה הגדרתה שאי אפשר ללוש ולעשות ממנה כדורים, כמו למשל עיסת בלינצס.
נכון שניתן לשפוך את זה, גם כמעט כל עיסה תישפך בסוף אם תהפוך את הקערה שלה,מוזר ביותר
אולי לא שמה מספיק מים
אני שפכתי את הבלילה מהקערה למגש
כנראה שאנחנו מדברים על מתכונים שונים או שאחד מאיתנו הכין בצורה שונהנכון שניתן לשפוך את זה, גם כמעט כל עיסה תישפך בסוף אם תהפוך את הקערה שלה,
ההגדרה היא כמו שכתבתי האם ניתן ללוש כדורים או שזה ממש מימי ולא שייך כמו בבלינצ'ס.
ובכל מקרה גם עיסה רכה אם כשאופים בתנור מקבלת תכונות של עיסה עבה אז ברכתה המוציא.
מומלץ לשאול רב הבקיא בענייני ברכות, כי הדברים פשוטים.(יתכן ולדעת הספרדים ברכתה מזונות מדין הסוכר והשמן - אבל זה נושא אחר)
אכן כן אפשרי עם כף.בלת"ק
אני מיבנה שזה מתכון מוצלח ורוצה לנסות אותו
אבל אין לי מיקסר
אפשר לעשות את זה ידני?
הרגע הכנסתי לתנורבלת"ק
אני מיבנה שזה מתכון מוצלח ורוצה לנסות אותו
אבל אין לי מיקסר
אפשר לעשות את זה ידני?
לא כמות מוגדרת, בערך שלושת רבעי כוס אולי קצת פחות, ומלא תבלינים שאוהבים....עוד שאלה כמה שמן שמים אח"כ למעלה?
דבר ראשון כיף שאת עונה באותו הרגעלא כמות מוגדרת, בערך שלושת רבעי כוס אולי קצת פחות, ומלא תבלינים שאוהבים....
לשניהם.דבר ראשון כיף שאת עונה באותו הרגע
3/4 זה לתבנית אחת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: