יהושע המכבי
משתמש חדש
קידוש לפורים אברהם כרמל
קידוש לפורים.wma
drive.google.com
למד בבית הספר המרכזי לחזנות של אלי יפה (בזמנו גם היה שם מרדכי סובול)החזן צבי גרינהיים -
אשמח לשמוע עליו
יש אפשרות?
חסום בנטפריחברי אשכול החזנות שבוע טוב!
אני ממש רוצה להתייעץ איתכם וחשובה לי דעתו של כל אחד כאן.
אני מצרף לכם קישור לקטע חזנות של אחי, אדם שנולד לחזנות, מי שזוכר לפני כמה שנים בהיותו בחור היה מופיע הרבה בבית הכנסת הגדול ברמת גן.
קולו אדיר מזכיר לרבים את סירוטה פינת יוסלה.
הוא כיום לומד כל היום וקשה לי להוציא אותי סתם לעולם החזנות ואז לגלות שהעולם הזה כבר לא קיים או לחילופין הולך ונעלם.
במידה ונשקיע הוא יקבל תפוצה נרחבת וקולו האדיר יתחיל להרעיש בימות ובירות.
אשמח מאד לפידבק וחוות דעת מכם גם על קולו העצום, וגם על עולם החזנות האם הוא נמוג והופך לעולם של מעט מאד חזנות והרבה שירה וסחבק או שהוא קיים בועט וצועק תרתי משמע.
תודה מראש
הנה הקישור:
קול מדהים ....
ומאוד יפה ..
לא מספיק הבנתי את כוונתך האם להוציא אותו חזרה לשוק? א"כ אם זה עניין כספי
בשוק היום אין בזה הרבה כסף
אך דבר חשוב, יש לו קול עמוק וכאמור מאוד יפה אבל היום הדור הצעיר פחות מתחבר לקולות כאלה ויותר מתחבר לקולות יותר קלילים זו דעתי
זה ?השיר "שמע ישראל - הוא אלוקינו וכו' והוא ישמיענו " (מתוך קדושה - מוסף שבת)
זה ?
שמע ישראל - שלום למר & ילד הפלא אברהם גרין & מקהלת שירה | פורום חרדי | הפרסום החרדי
כל סוג של כתבה או מאמר בכל תחוםובכל נושא באנציקלופדיה הגדולה ביותר מבית הפרסום החרדי - האנציקלופדיה מבית הפרסום החרדיharedimnet.co.il
אני ממש מחבב את הסגנון הזה שכבר נדיר מאד בימינו, ואני משער שעוד הרבה חובבי חזנות יהנו ממנו מאד, השאלה בדבר שוק החזנות בעינה עומדת.חברי אשכול החזנות שבוע טוב!
אני ממש רוצה להתייעץ איתכם וחשובה לי דעתו של כל אחד כאן.
אני מצרף לכם קישור לקטע חזנות של אחי, אדם שנולד לחזנות, מי שזוכר לפני כמה שנים בהיותו בחור היה מופיע הרבה בבית הכנסת הגדול ברמת גן.
קולו אדיר מזכיר לרבים את סירוטה פינת יוסלה.
הוא כיום לומד כל היום וקשה לי להוציא אותי סתם לעולם החזנות ואז לגלות שהעולם הזה כבר לא קיים או לחילופין הולך ונעלם.
במידה ונשקיע הוא יקבל תפוצה נרחבת וקולו האדיר יתחיל להרעיש בימות ובירות.
אשמח מאד לפידבק וחוות דעת מכם גם על קולו העצום, וגם על עולם החזנות האם הוא נמוג והופך לעולם של מעט מאד חזנות והרבה שירה וסחבק או שהוא קיים בועט וצועק תרתי משמע.
תודה מראש
הנה הקישור:
אדם שלומד, לא אמורים להוציא אותו מהלימוד לפי הצורך הציבורי, אלא לפי הצורך הפרטי לפרנסה.הוא כיום לומד כל היום וקשה לי להוציא אותי סתם לעולם החזנות ואז לגלות שהעולם הזה כבר לא קיים או לחילופין הולך ונעלם.
יש?שלום רב!
אשמח לקבל קטעי חזנות של החזן אברהם מרדכי וקס כקבצים להורדה תודה מראש!
למי יש ריבונו של עולם של פינציק מבוצע ע"י הלפגוט. וכן ריבונו של עולם קווארטין ושהשלום שלו מבוצעים ע"י הלפגוט. בבקשה שיעלה את זה
יש כאן עוד הלפגוט, צבי וייס, וייסמן, מולר, ורובין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: