שואל כענין
משתמש פעיל
את הכי מוצלחים..יש הרבה מה אתה רוצה?
אסמוך על הטעם שלכם..
את הכי מוצלחים..יש הרבה מה אתה רוצה?
גם של יעקב תלמודאת הכי מוצלחים..
אסמוך על הטעם שלכם..
דרך אגב גם אברימי רוט מבצע את השיר הזההאם אפשר להעלות הקלטות של החזן יוסף מלובני?
שמעתי אותו שר 'ממקומך' של יעקב תלמוד.. פשוט מדהים.
בתודה מראש
בבקשהדרך אגב גם אברימי רוט מבצע את השיר הזה
בגירסה יותר קלילה
@הדוויג אתה לא היחיד שמחפש את זה התענינתי גם אצל כמה מודז'יצאים והם לא ידעו לקשר את זה לאיזוהי יצירה של ממקומךיש למישהו את 'ממקומך' של מודז'יץ?
שמעתי שה'ממקומך' המז'ורי של שלמה קרליבך נכתב בהשראת ה'ממקומך' של מודז'יץ ומעניין אותי לשמוע את המקור.
לא קשוריש ממקומך של מלחין בשם רדומר או משהו כזה מבית מודזיץ
יצירה מופלאה
שמעתי פעם הקלטה של מוצן מבצע את זה
אבל אם זה קשור לקרליבך אין לי מושג...
שמעתי את זה מאחד החזנים הגדולים ששלו חזן אם הוא יודע שמישהו מקליט אותך אז הוא אמר זה לא ענייני
אז הוא שאל אותו, אתה מבקש לו את זה אח"כ אז הוא ענה זה כבר לא עניינך.
פעם פנה מישהו לחזן בתפילת שבת ואמר לו שמעתי שמקליטים אותך כאן וזו בעיה, השיב לו יתכן, אבל זה לא עסק שלי.
שב ואמר לו, אבל שמעתי שאתה עצמך מקליט?! אמר לו הא, וזה לא עסק שלך!
של האדמו"ר מקאליביצירה זו של "אתה חונן" של החזן משה שטרן
השיר הוא הונגרי וכנראה מיוחס לאדמור מקאליב אבל החזנות הוא יצירתו של משה שטרן שדרך אגב הוא גם הונגרי [אם איני טועה]של האדמו"ר מקאליב
מסתבר שרק הפזמון הוא מקאליבהשיר הוא הונגרי וכנראה מיוחס לאדמור מקאליב אבל החזנות הוא יצירתו של משה שטרן שדרך אגב הוא גם הונגרי [אם איני טועה]
בבקשהאפשר להעלות הללו של ר' יעקב תלמוד
בתודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: