תודה רבה נשמח לעוד הקלטות[/
להפוך את הסיומת ל3gp
תודה רבה נשמח לעוד הקלטות[/
להפוך את הסיומת ל3gp
אם אפשר את ברח דודי המקורי של קוורטין וכן את ליל שימורים שלולדור ודור של קוסוביצקי
ובנחה יאמר של יוסלה רוזנבלט
לילה לילה של נתן אלטרמן
מודים דרבנן
מלוך של יוסלה
לקל ברוך של שמואל קבצקי
ברח דודי של קוורטין
אתה נגלית
אם אפשר את ברח דודי המקורי של קוורטין וכן את ליל שימורים שלו
בבקשה.תודה רבה רבה,
אם אפשר את ריבונו של עולם... מלא משאלות של קוורטין
התקדם משהו?בעזרת ה' אני יעבור על כל ההקלטות ואני ינסה לתייג כל אחד מי זה עד כמה שיהיה לי אפשרות לברר
האלבום נקרא אשירה נא לידידי וזה מאסף של קטעים נדירים ולא כ"כ מוכריםאני מעלה תיקיה של קטעים נדירים.
אשמח אם מישהו ידע לומר לי שמות לכולם.
בעיקר מעניין אותי האם יכול להיות ש"אדם יסודו מעפר" שם הוא של יוסל'ה, אם כן הרי זו מציאה שלא נמצאת בשום דיסק אחר.
מצד שני בתווים הנמוכים זה נשמע טיפה צורמני יחסית לרגילות של יוסל'ה (אבל אולי זה בגלל איכות ההקלטה).
מישהו יודע מי זהחוזרים למקורות....
אל תפספסו
חוזרים למקורות....
אל תפספסו
החזן לייזר ברוק - אני מאמין (עיבוד ולחן מאסטרו אלי יפה)
יש ביצוע יפה ליצירה היפהפיה הזאת
החזן העולמי ישראל רנד בליווי תזמורת "סימפונט רעננה" בעיבודו וניצוחו של מאסטרו אלי יפה
הלחן כנ"ל ג"כ של אלי יפה
החזן יחזקאל קלאנג מבצע את שהחיינו של מכטנברג בליווי של מנחם בריסטובסקי (שמנגן על קטרון X1) בחתונת בנו של החזן דוד ויינבך
מי שיכול לשלוח לנטפרי או להעלות לכאן יבורך מן השמיים
עכשיו שמעתי מהקלטה של תכנית של סובול כך:יאן פירס על אף שהיה גוי גמור חזן אופרה הקליט מאות קטעי חזנות יהודיים.
מוישה אוישר היה שחקן אופרה ושחקן קולנוע התנהג כגוי גמור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: