מידע שימושי לזיכוי הרבים! תפילה נוראה לל''ג בעומר

איש גמזו

משתמש מקצוען
תעבירו הלאה לזיכוי הרבים!

קבצים מצורפים

• תפילה בן איש חי 2.jpg
    תפילה בן איש חי 2.jpg
    1.8 MB · צפיות: 52

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
יישר כח!

חיוך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
משפחת קליינרמן מבקשת מהעולים למירון,
לפקוח עין ולגלות ערנות באיזורים המיוערים של צפת-מירון,
אם רואים אותו / פריט שלו / כל ממצא חשוד - להתקשר מיידית לטלפון: 02-501-33-93,
שמרו את המספר באנשי הקשר ואולי תזכו להיות שליחים טובים!

נא להפיץ את ההודעה בסטטוסים ובכל מקום אפשרי!
שכל אחד יעביר לפחות ל-10 אנשים.

בברכת שתסעו לשלום ותחזרו לשלום!
ותפעלו ישועות!

עולה למירון - עזור למצוא את הנעדר.jpg

א.ר.ז.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אם כבר זיכוי הרבים:

פיוטי ל"ג בעומר מצורפים לעלון 'זיו התורה'
לגיליון המיוחד שיצא לכבוד ל"ג בעומר.

[הדפיסו כבר כמה עותקים.
אלו שירקדו לידכם יודו לכם.]

קבצים מצורפים

• זיו התורה 050 חידות ללג בעומר תשפב.pdf
    KB 601.8 · צפיות: 36

אפס כי עז

משתמש רשום
לא אומר לכם שמועות, אני אומר מציאות שנראה לי שחייבים פשוט לבדוק אחריה וסליחה שאני אומר השערות לצורך "פיקוח נפש":
כעת, כשרבים מאיתנו נוסעים למירון ולצפון בעצם- אז כל הזמן עומד לי בראש שלפי מה ששניים מהאתר כתבו בעניין ר' יואל ראטה מחו"ל- אולי אכן צריך לחפש אכן בקבר ר' יוסי סרגוסי, אם גר קילומטר אחרי הקבר שלו בן אדם עם כלבים- אולי הוא פשוט בבית של אותו אחד ובכך נגמור את הסיפור הקשה הזה להוריו העדינים כל כך ולו עצמו כשיטופל רגשית אחרי כל מה שעבר.
בנוסף, ראיתי כאן גם אמירה ש:
לפי המייל של הקנאים שהתקבל היום (בצירוף מכתב של הרב מורגנשטרן) לא נראה שזה אמת !!!
ובכן, עלי ליעל את החיפוש גם למי שאולי סבור שלקנאים פחות ראוי לעזור (ואינני חולק ע"ז וגם לא מסכים ע"ז), כי בכלל ישנה כאן כמו טעות קטנה, משפחתו של אברהם משה קלינמן אינם כה קנאים ובכלל הציבור של הרב מורנשטרן בנוי חציו מבוגרי "מרכז הרב" שהתחרדו וחציו מעולים מחו"ל ששואפים לחסידות. הרב מורנשטרן עצמו הגיע מחסידות גור בחו"ל, התקרב לכמה חסידויות והראשונים שבהן הן ברסלב (על אף שינוי העמדה שלו בעניין לצאת מארץ ישראל לאומן בראש השנה כשהוא כבר כמה שנים טובות מתנגד לכך) וחב"ד כאשר ביחד עם כך התקרב גם לישיבות של מקובלים. ואומנם כמו רבים- אז אכן גם קנאים מתקרבים אליו בשל כך שהוא מקרב את כולם, אבל זה כלל לא המוביל אצלו בכללותו.
יצחק מאיר מורגנשטרן - חב"דפדיה
הרב יצחק מאיר מורגנשטרן - – המכלול
יצחק מאיר מורגנשטרן - ויקיפדיה

צפה בקובץ המצורף 1121077
צפה בקובץ המצורף 1121078
ואכן כידוע שזה המקום בו היה הנעדר אברהם משה קליינמן נמצא רבות.
צפה בקובץ המצורף 1121079
ולכן מגיע המכתב האמור לעיל:
צפה בקובץ המצורף 1121083
לדעתי, יש כעת למקד את החיפושים רק אחרי אברהם משה קליינמן שמצבו בסכנה אדירה שמצטברת גם ממספר הימים ולא על שאר המקרים, מדוע?
כי לכלל הדואגים ובכללותם @בכור גבריאלי עלי להודיע:

1. מה שהיו עוד כאלו שנעדרו מאותו מקום שבו שהה בדרך כלל אברהם משה קליינמן (קהל "תורת חכם")- אז הם חזרו כשאחד משם טען שהוא סך הכל עשה חופשת פסח ואילו השני טען שמה שהוא ברח זה לאמא שלו בגלל שהיא חובשת פאה לא צנועה ולדעתו אם זה לא צנוע אז זה גם מיובא מעבודה זרה ואסור להיות בבית שיש בו עבודה זרה, הרב מורגנשטרן ביקש לקרוא לבחור הזה ולהסביר לו שהוא יכול לומר שיש מקום לחומרה אך לברוח להורים זה נגד "כבד את אביך ואת אמך" שבעשרת הדברות, אך הבחור הזה בשלו.
  2. מה שנאור שהם עצמו נעדר- אז לכל מי שהבחין, הוא הופיע באשכול שדיבר נגד המתנגדים לרכבת ומיד אחרי שהוא גמר להסביר שם באשכול את טענת שכניו מתושבי בר אילן (כמו בריסק וסאטמאר של בר אילן וכאלו)- רוב הודעותיו נמחקו ומיד אחר כך הוא כבר לא הופיע יותר.
ואומנם יכול הייתי לסבור שהוא נפגע ממשהו, אבל בפועל הבחנתי שכמה שדעותיהם היו אפילו קיצוניות הרבה יותר משלו- כבר לא הופיעו וזה גרם לי להבין את הסיבה כלפיו.

רבותי! אז עלינו למהר בכל צורה לעשות את כל מה שביכולתנו עד למציאת האבידה שאין יקר ממנה להורים היקרים ולנו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה