מתכון לדג פורל עם תפו"א:
[
אני מכינה הרבה תפו"א בתנור,זה אחד התיבולים הטעימים שיצאו לי אי פעם!!!!]
צפה בקובץ המצורף 1315474
צפה בקובץ המצורף 1315476
מתכון לפורל:
דג פורל טרי נטול ראש וזנב ופתוח
-למשוח את הדג בכמות נדיבה של שמן זית, מבפנים ומבחוץ
-למלא את בטן הדג ב-פלפל שחור גרוס, מלח גס,
שיני שום, ענף רוזמרין-[לא חובה, אבל מוסיף מאד]
מי שאוהב את הטעם הלימוני,אפשר להוסיף פרוסות לימון לבטן הדג
-מלמעלה לצפות את הדג מ- 2 כיווניו במלח גס, פלפל שחור שמן זית
-לקשט בפרוסת לימון-מוסיף לטעם
-לצפות בנייר כסף כמו סוכריה
-להכניס לתנור חם כחצי שעה, ואז לפתוח את הנייר כסף ולתת צריבה של עוד 10/15 דקות
מתכון לתפו"א נדירים בטעמם!!:
-לחתוך תפו"א לבנים לקוביות קטנות [כמו בתמונה]-לשים בקערה
-לשים מלח גס בכמות הרצויה
-פלפל שחור גרוס-כנ"ל
-חצאי שיני שום מקולפות [ביחס של 3 תפו"א=1 שן]
-מעל הכל שמן זית -שיצפה הכל-לא בקמצנות
-לערבב היטב
האפיה:
-לשפוך לתבנית עם כל הנוזלים שיצאו
-להוסיף מלמעלה ענף רוזמרין ולכסות בנייר כסף
-לאפות עד שמתרכך
-להוציא הנייר כסף ולאפות על 200 מעלות 10 דקות בערך עד שמעט משחים
מעדן מעדן מעדן!!!!
ב ת א ב ו ן!!!