ממש רגילנראה מעולה
בעז"ה אכין ואשתף
את הבטטה איך עשית<?
זה היה מזמן ואני לא זוכרתמתכון סלט עוף דחוף
הל נראה טעים ממש!
תודהוואו משקיענית!
הכל נראה מעולההה
אני רוצה את המתכון של האורז עם השעועית לידה והכבד מעל..(זה נראה כבד)
ואת של הנודלס המוקפץ
תודה!
למה אני לא רואה שום תמונה?
אוף אני גםלמה אני לא רואה שום תמונה?
למה לא רואים?אוף אני גם
אולי תעלי שוב אבל גג 4 תמונות בהודעהלמה לא רואים?
כון של ה
נראה מעולה
בעז"ה אכין ואשתף
את הבטטה איך עשית<?
אני חייבת לציין שאת מגישה מאד אסטתי שזה נורא חשוב בעייני
ישר מהמקפיא או שאת מבשלת קודם במים?שעועית ירוקה: אני מכינה עם קצת שמן זית במחבת מטגנת אותם טיפה ומוסיפה קצת סויה מקרמלת עוד טיפה במחבת ושומשום מלמעלה.
וואו
היי, תודה!רואים הכל נראה מדהים אני רוצה את המתכונים של הסטייק בתמונה הראשונה וההמבורגר-תודה.
@אספמיה @פריץ @shali @Y.L @הפולניהיוו נראה מגרה בטירוף,
אשמח למתכון של הנודלוס, דג סלומון, וסלט עגבניות
כון של ה
ואח"כ? בתנור? מחבת? טוסטר?תמונה הראשונה זה חזה עוף ששמתי במרינדה של דבש פפריקה גריל עוף קצת שמן ו-כוסברה. זה מה שעושה את כל הטעם
שכחתי!ואח"כ? בתנור? מחבת? טוסטר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: