דיון לזוצ"ית המתחילה- ריכוז המתכונים והטיפים למטבח [ולבעל] הצעיר!

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון סלט עוף דחוף
הל נראה טעים ממש!
זה היה מזמן ואני לא זוכרת
מהתמונה נראה ששמתי פטריות חסה שרי וחתיכות חזה מתובל
אני לא יודעת איזה תיבול עשיתי אבל תבדקי יש כל מיני סגנונות

נומנום

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אם מישהי רוצה מתכון למשהו אני אכתוב בשמחה
1.JPG
IMG_3636.JPG
IMG_5206.JPG
IMG_5436.JPG
IMG_3359.JPG
IMG_5382.JPG
IMG_5520.JPG
IMG_5736.JPG

תירצצה

משתמש רשום
וואו משקיענית!
הכל נראה מעולההה
אני רוצה את המתכון של האורז עם השעועית לידה והכבד מעל..(זה נראה כבד)
ואת של הנודלס המוקפץ
תודה!

נומנום

משתמש פעיל
צילום מקצועי
וואו משקיענית!
הכל נראה מעולההה
אני רוצה את המתכון של האורז עם השעועית לידה והכבד מעל..(זה נראה כבד)
ואת של הנודלס המוקפץ
תודה!
תודה :)
מעל האורז זה לא כבד אלא מינוט סטיק (קונים את זה בחבילה דקה עם דפי סטיקים דקיקים ועגולים)
שמתי אותם במחבת עם רצועות בצל מלח ופלפל.
שעועית ירוקה: אני מכינה עם קצת שמן זית במחבת מטגנת אותם טיפה ומוסיפה קצת סויה מקרמלת עוד טיפה במחבת ושומשום מלמעלה.

מוקפץ: רצועות פלפל אדום ירוק צהוב מה שיש מתחילה לטגן בווק או במחבת, מוסיפה מה שיש לי במקפיא או במקרר- רצועות גזר רצועות קישוא פטריות חיות או משימורים ברוקולי מקפיצה עד שהירקות נהיים רכים ומעבירה לקערה, מכניסה לווק קוביות חזה עוף\קוביות סלמון ומטגנת משתי הצדדים, מתבלת בסויה וטריאקי (לפחות שליש כוס ח"פ מכל אחד) ומוסיפה חזרה את הירקות מערבבת טוב ונותנת עוד בישול קטן
בינתיים מרתיחה מים (כמו לפסטה) ומוסיפה את הנודלס מבשלת שתים שלוש דק מסננת ומערבבת עם המוקפץ

הפולניה

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
יוצרי ai
רואים הכל נראה מדהים אני רוצה את המתכונים של הסטייק בתמונה הראשונה וההמבורגר-תודה.

shali

משתמש מקצוען
נראה מעולה
בעז"ה אכין ואשתף
את הבטטה איך עשית<?

אני חייבת לציין שאת מגישה מאד אסטתי שזה נורא חשוב בעייני
אשמח ממש למתכון של הנודלס!!

ומזה הבשר על האורז בתמונה למעלה עם השועית?

פריץ

משתמש חדש
@נומנום מהמהם!!!
אני ישמח למתכון של הרביולי
ושל הדג נראה לי מהתמונה הרביעית
וכן בתמונה האחרונה יש משהו שנראה כמו פשטידה
תודה!!!!!

אספמיה

משתמש מקצוען
וואו
כמה סוגי סטים של צלחות וכלים
את באמת מחזיקה כזה מגוון?
מטורף הכל יפה ומיוחד!
אשמח למתכון של הפרגיות עם העשבי תיבול (זה נראה)
והדג

נומנום

משתמש פעיל
צילום מקצועי
רואים הכל נראה מדהים אני רוצה את המתכונים של הסטייק בתמונה הראשונה וההמבורגר-תודה.
היי, תודה!
התמונה הראשונה זה חזה עוף ששמתי במרינדה של דבש פפריקה גריל עוף קצת שמן ו-כוסברה. זה מה שעושה את כל הטעם.
את ההמבורגר עשיתי כמו קציצות גדולות (בשר טחון, מלח פלפל טיפה פפריקה וטיפונת כמון (שיהיה ארומה) וירוקים-כוסברה ופטרוזליה) בד"כ אנשים מכינים את זה רק עם מלח ופלפל אבל אנחנו אוהבים את זה כמו קציצה ממש.

נומנום

משתמש פעיל
צילום מקצועי
יוו נראה מגרה בטירוף,
אשמח למתכון של הנודלוס, דג סלומון, וסלט עגבניות

כון של ה
@אספמיה @פריץ @shali @Y.L @הפולניה
מוקפץ: רצועות פלפל אדום ירוק צהוב מה שיש מתחילה לטגן בווק או במחבת, מוסיפה מה שיש לי במקפיא או במקרר- רצועות גזר רצועות קישוא פטריות חיות או משימורים ברוקולי מקפיצה עד שהירקות נהיים רכים ומעבירה לקערה, מכניסה לווק קוביות חזה עוף\קוביות סלמון ומטגנת משתי הצדדים, מתבלת בסויה וטריאקי (לפחות שליש כוס ח"פ מכל אחד) ומוסיפה חזרה את הירקות מערבבת טוב ונותנת עוד בישול קטן
בינתיים מרתיחה מים (כמו לפסטה) ומוסיפה את הנודלס מבשלת שתים שלוש דק מסננת ומערבבת עם המוקפץ

מורחת על החתיכות דבש וחרדל (יוצא כמעט כפית חרדל וכפית וחצי שתיים של דבש לשתי נתחי סלומון, בקערה מערבבת מלח פלפל פפריקה וקצת כמון ומפזרת מעל הדג, מעל אני שמה שום פרוס- ולתנור (ככל שיש יותר דבש וחרדל הטעם חזק יותר)
חוצה עגבניות שרי\חותכת עגבניה לקוביות קטנית שמה בקערה עם שמן זית מלח פלפל קצת אבקת שום וכוסברה קצוצה (מי שאוהב חריף אפשר להוסיף טבעות של פלפל ירוק חריף)
חזה עוף ששמתי במרינדה של דבש פפריקה גריל עוף קצת שמן ו-כוסברה. זה מה שעושה את כל הטעם.
מינוט סטיק (קונים את זה בחבילה דקה עם דפי סטיקים דקיקים ועגולים)
שמתי אותם במחבת עם רצועות בצל מלח ופלפל.
ממיסה בסיר חמאה מוסיפה שום כתוש ופטריות, מטגנת קצת מוסיפה שמנת מתוקה (חצי חבילה לחצי חבילת פסטה) ובערך כוס חלב, מוסיפה מלח פלפל וקצת אגוז מוסקט (אם יש עלי מרווה זה מוסיף טעם שאין לתאר) מרתיחה פעמיים בערך ומערבבת את הפסטה\רביולי

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה