אשמח לשמוע האם עובד טוב לביינתייםיש מסקנות?
אני התחלתי את ה780 עם ליומג'ב לפני 4 ימים.(לראשונה עד היום כשנתיים עם ליברה 2 והזרקות),
אשמח לטיפים.
ואשמח לשמוע אם אין שינוי בינתיים שאין סמארטפון כשר\ קטן שניתן להתקשרות עם ה780?
אם אתה לא יכול לחזור לדקסקום, הייתי מציע לך פשוט לשגע את השירות לקוחות, בסוף הם מסדרים את זה.אולי יש מי שמרוצים אבל אני לא!
אני עם 780 ו-נובורפיד.
אסביר:
קודם ל-780 הייתי עם משאבה של מדטרוניק וסנסור של דקסקום. הסנסור של דקסקום הוא מצויין כי יש אפשרות להוריד את האפליקציה שלו על שיאומי טאצ וגם לשנות את הצלילים המעצבנים למנגינות ועוד...
מאז שהתחברתי ל-780 הוא דורש בלי סוף כיולים, החיישן פג לפני הזמן האמור, החיבור לגוף מסורבל. בלי סוף התראות קוליות מעצבנות (אחרי מס' קטן של רטט עובר לטרטור לא נעים) ומדובר על אירועים כמו עדכוני חיישן ועוד... בקיצור ללא סמארטפון הופכים להיות דמויות מצפצפות... בלי קשר להיפו או היפר. ומבחינת הפעילות האיזונית שלו, הוא לא כ"כ מונע אירועי היפו (לאחרונה שמתי לב שבכלל לא... יותר פועל בתיקון מערך גבוה!
זו התרשמותי האישית! יתכן ואתם תסתדרו איתו יפה! אבל כדאי לנסות חודש תוך שימת לב לכל הפרמטרים ולהחליט מיד אם מרוצים או לא מרוצים!
אני מעדיף לחזור לסנסור של דקסקום.
עוד עניןיש מסקנות?
אני התחלתי את ה780 עם ליומג'ב לפני 4 ימים.(לראשונה עד היום כשנתיים עם ליברה 2 והזרקות),
אשמח לטיפים.
מקפיץעוד ענין
את בכמכבי?
לגבי הליומג'ב אם הם כבר נותנים
איך זה עובד?יש מסקנות?
אשמח לטיפים.
אין מכשיר כשר שניתן להתקשרות עם ה780 אבל אולי אם נקים עצומה של הרבה פונים הם יסדרו את הענין.אני התחלתי את ה780 עם ליומג'ב לפני 4 ימים.(לראשונה עד היום כשנתיים עם ליברה 2 והזרקות),
אשמח לטיפים.
התכונתי לתפקוד של ה780 עם הליומגביש מסקנות!
אין מכשיר כשר שניתן להתקשרות עם ה780 אבל אולי אם נקים עצומה של הרבה פונים הם יסדרו את הענין.
לגבי הצריכה היבנתי שאם משתמשים בקנולה של 9 מ"מ אמור להקל ל הצריבהאני משתמשת עם הליומג'ב קיבלתי ממאוחדת, זה מאד נחמד אבל קצת מציק כשמזריקים, ז"א אני מרגישה אותו כל הזמן, כמו שאמרתי אני במאוחדת ומנסה לקבל אישור ל780, יש פה מישהו שיש לו ניסיון עם זה? כי הבנתי שמאוחדת קשים בענין.
אגב טיידפול טוענים שהולך לצאת להם לולאה סגורה חינמי
עוד ענין
את בכמכבי?
לגבי הליומג'ב אם הם כבר נותנים
מקפיץ
איך זה עובד?
@אם עבריה[/U
[/QUOTE]
אני במאוחדת.
קיבלתי בנס כמשאבה ראשונה.
יכולה לשתף שלא נמנעו היפו- נאלצתי כל פעם בשעות קבועות (של מקלחות והשכבה, או עומס בעבודה)
להעביר ליעד זמני של 150 שעה קודם ולא תמיד זוכרת...
גם לגבי תיקונים למעלה עדיין אל יעיל מספיק,
ייתכן וצריך להוריד את הרף העליון.
בכל אופן הבעיה ש [USER=67882]@יאיר155 הזכיר ממש מציקה- לא מעט פעמים אני פשוט מצפצפת וזה גורם אי נעימות גדולה. (כמורה מול תלמידות בכיתה למשל).
בפרט שגם אחרי שאני מכניסה נתוני סוכ רהוא נזכר שוב אחרי כמה דקות, ומבקש כיול חדש (לא בגלל שלא עודכן, אלא חדש!) מאד מאד מעיק.
וגם כשאני מעבירה את הצליל למצב רטט הוא לא מוותר ומצפצף בנודנדיקיות גדולה על 200....
לגבי מיקום על הירך למעלה אשמח למיקוד- בצד הפנימי או החיצוני או הקדמי?[/USER]
מקפיץמישהו התנסה עם מכבי לגבי הליומג'ב?
לי מאשרים בנתיים 2 חבילות של ליומגב לחודשמקפיץ
התחלתי להשתמש בליומג'ב כמתנה מאלדור, וזה פשוט מטורף ההבדל בין זה להומולוג
הרבה יותר טוב והרבה יותר מדויק
מחפש איך מקבלים את זה במכבי
עוד שאלה: בלאוית יש הגבלה על כמות האינסולין שאפשר לקבל?
כי אז אני יכול לבקש חבר שיקנה לי
לי יש את ה780 על ליומגב ואני די בהתלבטותצריך לכאורה זמן אינסולין פעיל של שעתיים
לגבי רף עליון ותחתון, אני שם על 70 ו180 ועובד לי טוב יחסית, אבל אני על הומולוג.
עוד נקודה, גם לי לקח זמן עד שהסתדר המערכת.
ויכול להיות שאת צריכה להוסיף פר פחמימות, ואז ממילא לא תצטרכי הרבה תיקונים.
לגבי זה שזה חדש, זה לא בטוח קשור, לפעמים הם צריכים לעשות איפוס, הייתי ממליץ לך להתלונן לשירות לקוחות עד שיסדרו לך, זה אחריות שלהם.
לגבי מיקום על הירך - בצד החיצוני, למעלה. היינו, כשעומדים, מנסים לצבוט את העור להבין איפה הכי עבה.
הענין הוא פשוט לנסות. ככה אמר לי מי שחיבר אותי למשאבה.
אגב, אם חסר לך חיישנים, פשוט לבקש ממישהו ממכבי או מלאומית. מקבלים פי 2 ממאוחדת.
גם במאוחדת יש אופציה לקבל עוד חבילה,אם נגמר החבילה לאותו החודש, אבל יותר מסובך.
אגב.. מי העביר אותך לליומג'ב עם ה780? אלדור?
כי היבנתי שה780 לא נוסה עם הליומג'ב, אבל אני יודע שאלדור מאשר את הנושא. סה"כ הוא רופא פצצה.
אז דבר ראשון סנסור Guardian 4 לא דורש כיולים בכלל למאט זמנים מסוימיםאולי יש מי שמרוצים אבל אני לא!
אני עם 780 ו-נובורפיד.
אסביר:
קודם ל-780 הייתי עם משאבה של מדטרוניק וסנסור של דקסקום. הסנסור של דקסקום הוא מצויין כי יש אפשרות להוריד את האפליקציה שלו על שיאומי טאצ וגם לשנות את הצלילים המעצבנים למנגינות ועוד...
מאז שהתחברתי ל-780 הוא דורש בלי סוף כיולים, החיישן פג לפני הזמן האמור, החיבור לגוף מסורבל. בלי סוף התראות קוליות מעצבנות (אחרי מס' קטן של רטט עובר לטרטור לא נעים) ומדובר על אירועים כמו עדכוני חיישן ועוד... בקיצור ללא סמארטפון הופכים להיות דמויות מצפצפות... בלי קשר להיפו או היפר. ומבחינת הפעילות האיזונית שלו, הוא לא כ"כ מונע אירועי היפו (לאחרונה שמתי לב שבכלל לא... יותר פועל בתיקון מערך גבוה!
זו התרשמותי האישית! יתכן ואתם תסתדרו איתו יפה! אבל כדאי לנסות חודש תוך שימת לב לכל הפרמטרים ולהחליט מיד אם מרוצים או לא מרוצים!
אני מעדיף לחזור לסנסור של דקסקום.
מאשרים במכבי?לי מאשרים בנתיים 2 חבילות של ליומגב לחודש
אם אתה צורך יותר יחידות אינסולין יש אפשרות לבקש מרופאה שתכתוב לקופות חולים בקשה לעוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: